Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתערוכת אוטומטר מכרו מערכת של פנסוניק דגם 7401...אני חושב שהיא הייתה צבעונית, מערכת ממש מרשימה לפחות לפי המראה שלה, ב1200 שקל כולל סאב 12 אינץ'.

אני יודע שהסאב בטח זבל סיני, אבל עדיין, המחיר זול מאוד יחסית למערכת לא?

פורסם

מה הכוונה מכשיר ברמה גבוה? אפשר להשוות אותו למשל למכשיר של פיוניר עם הכפתור באמצע?( אני חושב שהדגם שלו נקרא משהו עם py8)

פורסם

אין מצב בעולם ב1200 שקלים המערכת במיוחד שזה עם סאב.. (והכול חדש).

תמיר

פורסם

אני אומר לך אנשים קנו כמה מערכות מרוב שהם התפלאו מהמחיר... אני לא יודע אם עדיין ניתן להשיג אבל בתערוכת אוטומוטר בביתן של "אדי מערכות" כל היום רק המוכר דיבר ברמקול על המערכת ושלא נמצא בחיים מחיר כזה וזה גם כולל סאב 12 אינץ..כשאמרנו לו שאנחנו רוצים 3 הוא הסכים גם להוריד ל1100 אבל לא ידענו מה באמת המערכת שווה אז לא רצינו להסתכן,בגלל זה לא קנינו. אני מאמין שעדיין אם אני אלך לאדי מערכות יהיה ניתן להשיג את המערכת במחיר הזה... אני בטוח שעוד אנשים שהיו בתערוכה ראו ושמעו.

פורסם

זה מחיר ממש מטורף ישר הייתי קונה.

תמיר

פורסם

אתה בטוח שזאת סידרה 7 ולא סידרה 5 ?

ניראה לי שיש לך בילבול קל המחיר למכשיר חדש כלל לא ניראה הגיוני אין בן אדם שפוי בדעתו שלא היה קונה את המכשיר ב-1200 ש"ח ועוד עם סאב וופר :shock:

פורסם

טוב עכשיו דיברתי עם אדי מערכות והם עדיין מוכנים למכור לי את המערכת במחיר הזה. אם מישהו עוד מעוניין לקנות שישלח הודעה ואולי עוד יעשו לנו מחיר אם נקנה כמה חתיכות.

רק שאלה, יש לי באוטו פיוניר 4700, המערכת סבירה לגמרי, אבל אם אני יתקין את הפנסוניק 7401 ישמעו יותר טוב? זה יוסיף משהו לסאונד או שלא ישנה כלום?

יש לי ברכב מקדימה קומפוננט של מורל פולס, מאחורה רמקולים 6X9 של גי בי אל לא זוכר איזה דגם וכמה וואט אבל הם טובים, הרמקולים האחוריים והקומפטנטיים מוגברים על ידי מגבר 4 ערוצים של ג'יבי אל כזה שחור עם מין רגליים בצבע כסף לא זוכר גם את הדגם שלו, וסאב של ג'יבי אל מוגבר עם מגבר של ערוצים של ג'י בי אל 2 ערוצים ג'י טי או.

אז מה אתם אומרים? הסאונד ישתפר אם אני יחליף מערכת?

פורסם

ה7401 היא הרבה הרבה הרבה יותר טובה מהפיוניר 4700 !.

תמיר

פורסם

טוב הייתי היום בכמה חנויות של סטריאו לרכב, וכולם אמרו לי דבר אחד, לא לגעת במערכות של פנסוניק, אמרו שיש להם סאונד מגעיל,והם רק יפות מבחוץ אבל מבחינת שמיעה הם ממש לא טובות.

יש בזה אמת?

ועוד שאלה בקשר למכשיר פיוניר 6850, הציעו לי אותה ב1700 שקל עם שלוש שנים אחריות של עוזי רדיו(מחיר טוב?), למרות שהיא נמכרת ב1500 שקל אבל עם שנה אחריות, לדעתכם זה משתלם להוסיף את ה200 שקל בשביל שנתיים אחריות נוספות?

ואיזה מכשיר יותר טוב,

הפיוניר 6850 או הפיונייר 7750? כי יש חניות שהסדרה 7 נמכרת יותר זול מהסדרה 6, יש סיבה?

פורסם

הסדרה 6 היא יותר חדשה והמחיר שלה באמת 1500

בקשר ל200 שקל אף אחד לא יכול להחליט את ההחלטה הזאת חוץ ממך

בקשר לפנסוניק אני אישית לא שמעתי אבל האנשים בפורם דפקה אהבו אותה

• תוכן חדש...