Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב הייתי היום בכמה חנויות של סטריאו לרכב, וכולם אמרו לי דבר אחד, לא לגעת במערכות של פנסוניק, אמרו שיש להם סאונד מגעיל,והם רק יפות מבחוץ אבל מבחינת שמיעה הם ממש לא טובות יש בזה אמת? יירחק נפשו ממי שאומר דבר כזה !!! אנשים אינטרסנטים בצורה מחרידה נטולי הבנה בסיסית בסטיראו !!!

יש למערכות פנסוניק הגברה פנימית (RMS) שלא רואה ממטר הגברות של רוב הרדיו דיסקים בעולם תבדקו ותיווכחו שזה נכון ומה שגם הסאונד שלהם מעולה ביחס להרבה מכשירים ברמתם פלוס.

יש בזה אמת?

ועוד שאלה בקשר למכשיר פיוניר 6850, הציעו לי אותה ב1700 שקל עם שלוש שנים אחריות של עוזי רדיו(מחיר טוב?), למרות שהיא נמכרת ב1500 שקל אבל עם שנה אחריות, לדעתכם זה משתלם להוסיף את ה200 שקל בשביל שנתיים אחריות נוספות ? השקט הנפשי שלך לשנתיים לא שווה 200 ש"ח ? אז כניראה שאתה לא אוהב את עצמך !!!

בברכה תומר.
פורסם

אני מאוד ממליץ על מכשירים של פנסוניק לאח שלי יש את ה-5401 אתם לא מאמינים איזה סאונד יש למכשיר והוא עובד עם ההגברה הפנימית של המכשיר על 6X9 של קלריון פשוט להנות.

ומי שאומר שפנסוניק זה לא טוב לא מבין מה הוא מדבר כניראה שהמתקינים שהלכת אליהם הם באמת תת רמה , למה דברים רעים לומר על פנסוניק ממש אין וגם לא שמעתי כלכך עד היום.

פורסם

פנסוניק חברה מעולה. יש לי 5301 והוא מכשיר ששומעים בו הרבה יותר טוב מהסידרה 5 של פיוניר שהייתה לי.

תמיר

פורסם

אוקיי אז שורה תחתונה, איזה מכשיר כדאי לי לקחת?

פיוניר 6850

או פנסוניק 7401

בלי להתחשב במחירים, מבחינת טיב של המכשיר ואיכות סאונד.

ויש לי ברכב רמקולים אחוריים של ג'בי אל וקומפננטים של מורל שמוגברים במגבר של ג'י בי אל

וסאב של ג' בי אל שמוגבר במגבר של ג' בי אל ג'י טי או.

כרגע מותקן לי ברכב פיוניר 4700, כשאני אחליף אותו לאחד מהמכשירים הנ"ל, יהיה לי שיפור באיכות השמיעה?

אהה ואדי מערכות לא מוכנים כבר למכור את הפנסוניק ב1200, הסכימו לרדת איתי ל1500 מחיר אחרון.

פורסם

אם למישהו יש תשובה בשבילי אני אודה לי, אני חייב להחזיר לאדי מערכות תשובה עוד היום אם אני מעוניין במערכת במחיר הזה, כי מחר הם כבר לא יוכלו לתת לי במחיר הזה.

ודרך אגב, אני מדבר על שלוש שנים אחריות על שתי המכשירים

פיוניר 6850 1700 ש"ח

פנסוניק 7401 1500 ש"ח

• תוכן חדש...