Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, עברתי על הFAQ וגם על הכתבות בנושא בautosound אבל לא הצלחתי לדלות פרט אחד חשוב להמשך התכנון של המערכת שלי:

העניין הוא כזה:

יש לי מגבר 5 ערוצים, עם ערוץ מונו מוגבר דיגיטלית, כאשר ההספק שלו הוא:

350 וואט ב4 אוהם

560 וואט ב2 אוהם

עכשיו...

אני בוחן את האפשרות להביא סאב של פירלס (XXLS), שההספק שלו (אם אני לא טועה) 500 וואט RMS.

הבעיה היחידה איתו, שהוא בעל סליל אחד, ולכן אין לי אפשרות להוריד את המגבר שלי ל2 אוהם.

לכן, חשבתי על אופציה אחרת:

אני בוחן אפשרות לקנות שני סאבים זהים, ולחבר אותם בטור, ובכך בעצם להוריד את ההתנגדות ל2 אוהם.

הבעיה היא, שאני לא מצליח להבין איך יתחלק ההספק בין שני הסאבים??

האם כל אחד מהם יקבל 560 וואט??? או שבעצם כל אחד מהם יקבל חצי (280)?

אנא מכם, תגיבו רק אם אתם בטוחים בתשובתכם ב200%!!! (אשמח גם לתגובות של מנהלי הפורום!)

בברכה!

יונתן.

פורסם

ברור ששווה בשווה,בגלל זה גם עדיף מונו על מגבר Xערוצים כדי להגביר יותר מסאב אחד או סאב עם יותר מסליל אחד. כי פשוט הכח מתחלק שווה בשווה.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם
אוקיי, עברתי על הFAQ וגם על הכתבות בנושא בautosound אבל לא הצלחתי לדלות פרט אחד חשוב להמשך התכנון של המערכת שלי:

העניין הוא כזה:

יש לי מגבר 5 ערוצים, עם ערוץ מונו מוגבר דיגיטלית, כאשר ההספק שלו הוא:

350 וואט ב4 אוהם

560 וואט ב2 אוהם

עכשיו...

אני בוחן את האפשרות להביא סאב של פירלס (XXLS), שההספק שלו (אם אני לא טועה) 500 וואט RMS.

הבעיה היחידה איתו, שהוא בעל סליל אחד, ולכן אין לי אפשרות להוריד את המגבר שלי ל2 אוהם.

לכן, חשבתי על אופציה אחרת:

אני בוחן אפשרות לקנות שני סאבים זהים, ולחבר אותם בטור ?, ובכך בעצם להוריד את ההתנגדות ל2 אוהם. אם תחבר 2 רמקולים בטור, שההתנגדות של כל רמקול היא 4 אוהם, תקבל התנגדות כללית של 8 אוהם. לכן אתה צריך לחבר אותם במקביל!!! על מנת לקבל התנגדות כללית של 2 אוהם.

הבעיה היא, שאני לא מצליח להבין איך יתחלק ההספק בין שני הסאבים??

האם כל אחד מהם יקבל 560 וואט??? או שבעצם כל אחד מהם יקבל חצי (280)? כאשר מחברים 2 רמקולים זהים במקביל ההספק של המגבר יתחלק באופן שווה בין 2 הרמקולים. במיקרה שלך כל רמקול יקבל 280 וואט.

אנא מכם, תגיבו רק אם אתם בטוחים בתשובתכם ב200%!!! (אשמח גם לתגובות של מנהלי הפורום!) למרות שאני לא אחד ממנהלי הפורום, אני בטוח בתשובה שלי ב - 1,000,000%.

התשובות באדום.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

מסכים.

אני הייתי חושב לכיוון של פיניקס גולד קסנון.

שני סלילים של 4 אום.! והסאב הוא 500W RMS. SQ.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
התשובות באדום.

שלו.

שלו, ההערה לגבי מנהלי הפורום, נועדה על מנת למנוע תגובות לא ענייניות של כמה אנשים פה...

כי לאחרונה התפתחה פה מגמה של אנשים שממליצים ומייעצים בלי שום בסיס של ידע, אז רציתי למנוע את זה.

לא צריך לקחת את זה אישית :wink: .

soundman - האם יש לך גישה לסאב כזה (פיניקס גולד) בשביל שאוכל לשמוע אותו? אם כן, צור איתי קשר בה"פ בבקשה!

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...