Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי זוג רמקולים 9*6 של MAGNAT.עד כאן הכל בסדר.

העניין הוא שאני נוסע על רכב ליסינג (הונדה אקורד),ואני לא יכול להוסיף מגבר.

לאחר שהתקינו לי את הרמקולים,הצליל שאני שומע הוא עמום כזה.

בחנות עצמה,הרמקול היה נשמע בסדר גמור.

אני יודע ש MAGNAT רמקולים טובים.

אבל,אני מאוכזב מאוד מהצליל שלהם.

מה כדאי לי לעשות,במיסגרת המיגבלות?

יכול להיות גם שהרדיו דיסק המקורי של האקורד,הוא לא משהו..

אוסיף ואומר שיש לי את הרמקולים 24 שעות.

תגובתכם...

פורסם

אני אומר שעדיין לא מאוחר להחזירם, דבר עם החנות בטיעונים רגועים והגיוניים ונסה להחליפם - שווה לנסות.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

אם פתחת את המוצר והשתמשת אז לא יחזירו לך שום דבר... אין להם מה לעשות עם מוצר פתוח ומשומש.

מה שנשאר לך לעשות הוא להשתמש בהם בתבונה ולנסות למכור אותם לחבר או מישהו מהמשפחה שייהנה מהם יותר ממך.

פורסם

מה שכן ניתן לעשות זה להגיע עם המוכרים להבנה שכביכול אתה רוצה לשדרג לרמקולים טובים יותר. אני מאמין שאם תגיד להם שאתה רוצה לשדרג הם יסכימו, ותסגרו ביניכם את הפער בנוגע לתשלום.

פורסם

ברכבים ובמיוחד היקרים שבהם, בהם מותקנת מערכת שמע מקורית, ולא רוצים להוסיף מגבר, אז אין טעם בהחלפת יחידות הרמקולים, כל שניתן לעשות הוא להוסיף טוויטרים איכותיים (דוגמת הMT11 של מורל) וזאת בתנאי שלא קיימים טוויטרים מקוריים.

מכיוון שכמעט תמיד מותקנים מלפנים טוויטרים מקוריים, יש טעם להחליף אותם לאלה של מורל MT11 (דוטק) או לפחות להוסיף (למי שחשוב לו גם שמע מאחור , לדעתי זה פחות חשוב) סט טוייטרים כי מאחור הרמקול המקורי הוא בדכ 1WAY (ללא טוויטר בכלל)

יש לקחת בחשבון ולהבין כי רמקול מקורי מתאים ל HU המקורי וזה שהוא 15 ואט לא גורע, להפך הוא נציל יותר ומספק בהתאם לדינמיות והעוצמה שהוא מקבל את המירב.

טעות בסיסית היא להחליף לרמקולים "חזקים" יותר,

בדכ זה פוגע.

מה שמשפר הוא בעצם הטוויטרים שקיימים בעת ההחלפה הזאת, וכפי שנאמר, "בשביל כוס חלב לא צריך פרה שלמה".

מוסיפים טוויטרים וזהו.

כמובן שעדיף להוסיף מגבר ואין בעיה כי ניתן לבצע התקנה ללא חורים וללא סימנים בכלל, כלומר בעת הפירוק לפני החזרת הרכב, לא יראו כלום! אבל ממש כלום!! (בתנאי שהמתקין שמתקין יודע לעשות זאת ומתחייב לכך מראש)

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני חושב שפשוט ההד-יוניט שלך מכוון לא נכון. יכול להיות שהכיוונים של הפיידר, טרבל, מיד ובאס לא מתאימים למצב החדש. שים הכל על 0 ותתחיל לשחק. תראה אם איזה הבדלים מתקבלים.

כמו כן האם הונחו ברכב חוטים חדשים או שהוא השתמש בחיווט הקיים?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
כמו כן האם הונחו ברכב חוטים חדשים או שהוא השתמש בחיווט הקיים?

איתמר.

ואם זה חיווט קיים? אז מה ?!

רמקול של מגנט צריך כבל 10GA ?

לא צריך לבנות תיאוריות על חיווט קיים, לפי דעתי החיווט הקיים ברכב מספק

בייחוד רמקול מגנט על HU מקורי.

ZZR

פורסם

מידן,

שאלתי את זה בכדי לדעת אם אולי המתקין שלו עשה איזושהי קומבינה עם החוטים החדשים ואולי הוא חיבר את החוטים החדשים להד-יוניט \ לחוטי הרמקולים הקיימים באיזושהי צורה כזו או אחרת. כבר ראיתי מקרים מעולם. אני לא שואל סתם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תקשיב... זה אולי ישמע קצת הזוי, אבל תבדוק שהוא לא בילבל לך בין הפלוסים והמינוסים!

הדרך הבטוחה ביותר לבדוק את זה, זה להגביר לווליום גבוה ולשמוע אם הרמקולים לא מזייפים, או נשמעים בעיוות...

לי עשו התקנה כזאת מעפנה באוטו-דיפו... ואני ממש התבאסתי (אני החלפתי HU ולא רמקולים), אבל בסוף הסתבר שזה הכל היה עניין של בלבול בחוטים...

תבדוק ותחזור אלינו!

בהצלחה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

לפי מיטב הבנתי,אין מקום לבלבול בחוטים,מאחר והחווט מוכן.

צריך פשוט להתחבר וזהו.

בכל מיקרה יונתן,תודה על ההארה וההערה.

• תוכן חדש...