Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. ברצוני לשים מאחורה על המגש רמקולים בגודל 6.5", עכשיו יש שם חורים ל 6/9, ! מה עושים?

אני אסביר את עצמי... מדובר ברכב פולו 2006. כמו שרשום בחותמת שלי יש לי מאחורה את הרוקפורד שכנראה הולכים לסיים את חייהם - הטויטרים לא מתפקדים כלל, וופר ימני קרוע ומודבק ע"י RTV אדום,

בקיצור צריך להחליף. יש כמה אפשרויות:

1. לשים את הפולס שיש לי מקדימה - לאחורה, ואז להביא סט קומפ' יותר איכותי לקדימה (כן כן במה קדמית - הפנמתי את זה כבר :) ) - הבעיה פה שלסט יותר איכותי אין לי הגברה מתאימה - סה"כ 50 RMS - ואני לא רוצה עכשיו להיכנס לקטע של החלפת מגברים וכאלה.

2. לקנות איזה 6/9 חדש איכותי ולסגור את הסיפור.

3. פתרון יצירתי - לקנות טויטרים בינוניים ומעלה, ולחבר אותם במקום הטויטרים על ה 6/9 הישנים שלי, כלומר הרי יש שם קרוס פנימי ברמקול, וגם החוטים שמחברים בין הקרוס (של הרמקול) לבין הטויטר גלויים כך שאפשר לעשות איזה קומבינה.

רציתי לציין שאני בשאיפה לבזבז כמה שפחות כסף....

כל פתרון יצירתי אחר יתקבל בברכה רבה.

תודה מראש.

בוריס.

פורסם

לדעתי .. כל זה סיפור קטן.

פשוט גמור עניין, קנה רמקולים אחוריים איכותיים דנדשים

דרך אגב, המגבר בהחלט יכול להסתדר עם סט איכותי, למשל הדוטק ..

ממליץ על הגיביאל CS396

בתור אחוריים.

פורסם

אני אוסיף עוד דעה שלי... הרי גם ככה אני חותך את כל הרמקולים ב80HZ לפחות...בHP.

עכשיו מה הקטע בכלל ב6/9 מאחורה, הרי אני לא צריך בכלל את כל הגודל של הוופר שלהם כי הם לא מנגנים לי בס (ברוך השם יש CVR:), כלומר אני צריך משהו שם, שינגן צלילים בינוניים עד גבוהים וזהו.

האם אני צודק? יש הצעות?

פורסם
אני אוסיף עוד דעה שלי... הרי גם ככה אני חותך את כל הרמקולים ב80HZ לפחות...בHP.

עכשיו מה הקטע בכלל ב6/9 מאחורה, הרי אני לא צריך בכלל את כל הגודל של הוופר שלהם כי הם לא מנגנים לי בס (ברוך השם יש CVR:), כלומר אני צריך משהו שם, שינגן צלילים בינוניים עד גבוהים וזהו.

האם אני צודק? יש הצעות?

כיוונים תחימת תדרים..

שמעת?

גם האובלי שלך יכול לנגן כמו שצריך את התדרים שאתה צריך הכל תלוי בכיוונים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כיוונים תחימת תדרים..

שמעת?

גם האובלי שלך יכול לנגן כמו שצריך את התדרים שאתה צריך הכל תלוי בכיוונים.

התכוונת לרוקפורד הישן? או ככלי? רשמתי שהטויטרים שרופים....! ותאמין לי אני יודע קצת על כיוונים,

ד"א אתמול עשיתי כיוון מ"ע מחדש (כל הקטע של ה3/4 ווליום ומשחק עם הגיין וכ'ו).

יש עוד הצעות?

פורסם

על תחליפיים ופשוטים [סיגנון קנווד 240W]

לטעמי מיותר להשקיע מאחור .

ואני לא מדבר על הכיוונים שאתה ביצעת..

אני לא הייתי משקיע ושם קומפוננט לאחור. ואם כבר אז רק בדלתות ולא על המגש.

פורסם

אני כבר לא יודע מה אני רוצה נראה לי..:)

יש לי מישהו שאני קונה ממנו מאוד בזול....

טוב רעיון "יצירתי" עם הטויטר נפל.

נשאר או החלפת קומפוננט או קנית 6/9 חדשים.

חשבתי לכיוון של ליטנינג אודיו ( בשני הכיוונים).

מה אתם אומרים?

פורסם

חבל על ה6*9 של הלייטניג אצלייך בסטאפ: הם אובלים שאני מאד אוהב עם צליל מאד ברור ונקי.

אבל בשילוב עם הCVR הם כוסות רוח למת ואתה לא תהנה מהאיכות שלהם .

[לכן תביא אובלים פשוטים שישלימו את התמונה האחורית אצלייך ברכב בצורה בסיסית]

הקומפוננט של לייטנינג מעולים אהבתי אותם יותר מהפולס אבל לפעמים הטויטר שלהם ממש צווח וחופר.

פורסם

הקומפוננט של לייטנינג מעולים אהבתי אותם יותר מהפולס אבל לפעמים הטויטר שלהם ממש צווח וחופר.מה שאני אוהב - שומע בעיקר טראנס/דאנס

עם אתה אומר שהקומפ' של לייטנינג יותר טובים מה פולס, אז אני אשים אותם מקדימה, ואעביר לאחור את הפולס. שאלה שנובעת מכאן היא : האם זה כל כך עקרוני שהקומפ מאחורה יהיה בדלתות?

כי זה עוד פעם להעביר כבלים לדלתות וכאלה.. אין לי כבר כח לכל זה.

הכי קל זה לעשות איזה שהיא קומבינה ולהכניס את ה6.5" לתוך החורים של 6/9, ועוד שאלה, איפה לשים ת טויטרים מאחורה?

פורסם

1.לטעמי הקומפוננט של לייטנינג מוצלחים יותר מהפולס,אתה כמובן לפני שתחליט סופי להביאם ,תהיה חייב לשמוע אותם אחד על אחד כדי להחליט האם הם גם עונים לדרישותייך!

2.לשים קומפוננט במגש מאחור והנחה וגם יש לך סאב שמחזיר גלים גם לממברנות של המיד [יכול לגרום לביטולים] לטעמי זה לא מומלץ. ועוד שמדובר בקומפוננט שלמיד יש תפקיד עיקרי וחשוב.

התקנת קומפוננט לטעמי היעוד שלה :רק בדלתות או בבניית קיק פאנלים עם נפח יעודי ומוקדש לעניין ולא שיתופי[כמו במגש האחורי עם תא המטען והממברנה של הסאב].

• תוכן חדש...