פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קומפוננט/רמקולים איכותיים לדלתות של האוטו התקציב הוא 400 שקל 500 לכל היותר
הודעה אחרונה מאת colt77, -
- 0 תגובות
- 764 צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש את הרקמקולים של רוקפורד 6x9 דגם P1694C . חשוב לציין שהרמקולים יחוברו למגבר. האם הרמקולים האלו טובים? אשמח לקבל תגובות עליהם. http://www.cardomain.com/item/ROCP1694C חג שמח
הודעה אחרונה מאת yoniko, -
מערכת ללא פנל
מאת bizo- 1 תגובות
- 850 צפיות
נגנב לי הפנל, המערכת ישנה של סוני, יש אפשרות כזאת לקמבן פנל שונה? או שהברירה היחידה זו מערכת חדשה? אודה לכם מראש.
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- 35 תגובות
- 6 אלף צפיות
אז אחרי כל מיני אלמנטים שניסיתי וכל מיני קומבינות ושעות של מחשבה הסתכלות שמיעה עבודה וכו' סיימתי בזאת להרכיב את מערכת השמע שלי דבר ראשון אני חייב לציין ששומעים ממש אבל ממש פצצה ו-ב' אני חייב לציין שזה אחד הדברים שהכי נהניתי להשקיע עליהם בחיי ועכשיו לחלק האומנותי הד יוניט - http://www.onlinecarstereo.com/CarAudio/ProductDetail.aspx?ProductID=14976 מעליו מסך די וי די נשלף - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Multimedia&model_id=34751 קומפוננט PlanetAudio Vtx62c 100watt rms - http://www.dragondistributing.com/pictures/vtx62c.jpg רמקולים אחוריים - http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Speakers&model_id=15133 סאב כפול של קיקר בתיבה כפולה…
הודעה אחרונה מאת superb, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
בשעה טובה התקנתי היום את הקומפוננטים החדשים שלי יחד עם הפודים הקטלניים שנבנו ע"י "דרוזד" "מיצובישי רולז" (מיכאל וסלבה למי שמכיר). אז קודם כל תודה רבה להם!!! ובקרוב יעלו התמונות של העיצוב בגאז' שהולך להיעשות גם כן ע"י שני התותחים הנ"ל ככה שיש למה לחכות...
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום וחג שמח לכולם. באחד השיטוטים האחרונים ברשת, נתקלתי במקרה במאמר שפירסם ריצ'ארד קלארק - אחד ממהנדסי הקול הטובים העולם, המתמחה בעיקר בסטריאו לרכב (ואם אייל ממש ירצה הוא גם ירחיב ) - בנושא מטרות המגברים התחלתי לקרוא את המאמר ומצאתי אותו מעניין במיוחד. במאמר הנ"ל ריצ'ארד מסביר מהם בעצם מטרות המגברים ובוחן באמצעות מבחן ייעודי עד כמה המוח האנושי מסוגל להבחין בין מגבר אחד לרעהו. התוצאות מאוד מאוד מעניינות... אני לא זוכר מאיזה אתר המאמר נלקח או באיזה עיתון זה פורסם (The Fast Lane?). המאמר פורסם בנובמבר 1994 אך לדעתי עדיין הוא תקף בימינו. כמו כן צרפתי את צילומי המאמר כמו שמצאתי באינטרנט. תהנו... מטרות המגברים \ ריצ'ארד קלארק …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בוקר טוב,ברשותי הד יוניט קלריון 656 מערכת קומפוננט פולס ו6X9 של מאק אודיו אולימפיק גולד,ברצוני להתאם מגבר בסכום של 1000 שקל,חוץ מצ'ינג פונג פונג(משו סיני לא מוכר) לא מצאתי רבים במחיר הזה,אשמח לקבל את דעתכם
הודעה אחרונה מאת oogee, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי תקלה שמשגעת אותי כבר משעות הצהריים - יש לי ברכב (מאזדה 3) אזעקת ביפר של GUARD. ומשעות הצהריים, האזעקה כל הזמן מתריעה על פתיחת דלת, או שאחת הדלתות פתוחות... בדקתי בקפדנות שכל הדלתות סגורות ואטומות - שיחקתי קצת עם המגעים עצמם של כל מנעול ומנעול כדי לראות שאין שם משהו לא בסדר - ומעבר לזה, אין לי הרבה מה לעשות.... אני לא יודע איך זה ברכבים אחרים, יכול להיות שזה כמו אצלי, אבל החיווי של פתיחת דלת\דלת פתוחה אצלי מפעיל את האזעקה כאשר האור נדלק כשפותחים דלת - לאותו חוט חשמל שמקבל זרם להדלקת האור בתוך הרכב מחובר החוט שנותן פקודה לאזעקה לפעול ולתת לי חיווי בשלט שאחת הדלתות פתוחה\נפתחה. אני לא יודע אם זה כ"כ קשור (אולי כן, אי אפשר לדעת) אבל אולי כדאי לציין שהיה…
הודעה אחרונה מאת AlonSe, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חג שמח לכולם.. אז ככה יש לי באוטו רמקולים של פוקל פוליגלס V1 שמוגברים על מגבר לנזר 421 בהתחלה חיברתי אותם רגיל על 2 יציאות והם עבדו רגיל אבל לא נשמעו ממש חזק אז שמתי אותם בגישור ואז טוויטר אחד נשרף אז הורדתי את השני שלא יקרה גם לא משהו.... ואתמול שנעתי באוטו שמעתי בווליום גבוה ואז הרחתי ריח של שרוף אני חושב שזה בה מהקרוס כי שנגעתי בו הוא היה חם מה יכול להיות הבעייה? אוליי המגבר חזק מידי..? או שיכול להיות החיבורים? אשמח לעזרה..
הודעה אחרונה מאת בן-זוהר, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לאחרונה עקב כנראה נגיעה באחד הכתפורים נוסף לי למעלה במסך בצד ימין האותיות ST מה זה אומר? תודה
הודעה אחרונה מאת Badi_Mami, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, ברשותי alpine 9855 ,קומפוננט קדמי (morel pulse) וסאב. ניסיתי לכוון את הTC במכשיר כך שהרמקול השמאלי קדמי יורחק ב 2 מטר (כאילו כדי לשים את הנהג במרכז הבמה עם הסאב) ואת הרמקול הימני כך שיורחק ב70 ס"מ (הוא כבר רחוק ממני מרחק של איזה 130 ס"מ בגלל שהוא ימני..). את הסאב השארתי על 0 ולא ממש קיבלתי שיפור מורגש בסאונד. הבנתי שאנשים רבים נהנים מהפיצ'ר הזה של המכשיר. מישהו יכול לעזור ? הרכב הוא מאזדה3.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כשאני מדליק אתה המערכת הרמקולים הקדמיים משמיעים מוזיקה ואז רק לאחר כמה שניות גם האחוריים.. מה הסיבה לכך??
הודעה אחרונה מאת boozi, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רציתי לדעת האם קיים אופציה לחבר למכשיר Pioneer AVHP7500DVD אפשרות של GPS בארץ לנווט ואם כן איך המערכת בנויה אצל מי עושים וכמה זה עולה? תודה ויום טוב
הודעה אחרונה מאת Arcanide, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
עוד מישהו שם לב שאין כמעט הבדל בווליום בין הרמות 25-35 כשמרימים את הווליום במכשיר? למה אלפיין התכוונו בזה? או שזה קורה רק אצלי? אלי.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום השבוע רכשתי מהדיוטי פרי מגבר JBL חדש דגם משהו GTO 75. כרגע אני מחפש סט במה קידמית שהמגבר שלי יוכל להזיז בכיף.. יש לי ברכב עוד מגבר של פלטינום אוודיו גם 4 יציאות *הרבה המליצו לי על הסט של מורל -דוטק וגם הרבה על הפוקאל... יש לכם משו יותר טוב אולי? (הציאו לי למכור את הפלטינום ואת הכסף להשקיע כתוספת להוצאה על הסט ואז לקנות תרוקפורד משו POWER לא ממש הבנתי....
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
מה ההבדל בין: DEH-P80MP DEH-P8MP DHE-1YP תודה!!
הודעה אחרונה מאת bonny, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 859 צפיות
השאלה בכותרת!
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכולם... יש לי ברכב רמקולים אחוריים של jbl ששומעים בהם ממש אחלה ואני מרוצה מהם אבל מקדימה יש לי רמקולים קידמיים רגילים של פיוניר שהם לא משו כל כך ואני רוצה לשים במקומם סט קומפוננט או של lanzar או של morel , השאלה שלי היא אם הסטים האלו חייבים מגבר או שישמעו טוב גם אם אני יחבר אותם ישירות למערכת?
- 1 תגובות
- 662 צפיות
שלום...שלחתי אתמול הודעה אבל משום מה מחקו אותה... אמממ...במה טעיתי בדיוק?..קראתי את התקנון ואני לא יודע מה בדיוק הבעיה של תוכן ההודעה ששלחתי... ההודעה הייתה כזאת- יש למישהו בפורום הזה די.וי.די מתקפל כאילו נשלף מהמערכת בפיג'ו 205?.. הרי לפי המבנה שראיתי ב-205 זה נראה כאילו שמתי שהמסך יצא מהמערכת הוא יתקע עם הדש... יש למישהו כאן ניסיון עם זה??.. תודה מראש,מישל
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
הרכבתי מערכת, רדיו דיסק של פיוניר, מגבר 4 ערוצים וקומפוננט מורל פולס מקדימה, ו 9X6 מאחורה. שהמערכת עובדת, בווליום 0, אני שומע מהרמקולים רעשי "שריקה" של מהירות סיבובי המנוע, כנראה הפרעות מאלטרנטור. המתקין הרחיק את כבל ה + מה RCA. הרעשים פחתו אך עדיין יש. מה לעשות? עוד דבר- מה אתם ממליצים לעשות עם וויברציות ורעשים מעצבנים מהדיפון של הדלתות מקדימה? איך לבודד/מה לדחוף לשם כשי שלא ירטט ויציק? תודה
הודעה אחרונה מאת arik1, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מישהו מזהה את החומר הנ"ל ניראה חומר פצצה לעבוד איתו ניראה נוח מאוד ותוצאות פשוט מדוייקות האם גם בארצנו הקטנטונת ?
הודעה אחרונה מאת arik1, -
האם אני צריך קבל 1 2
מאת amit20- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
המערכת שלי נמצאת בחתימה. כרגע אין לי רדיו דיסק ,אבל השבוע אני הולך לקנות . לפני שמכרתי את הפיוניר שהייתה לי קניתי היפוניקס זאוס ,באותו יום שחיברתי אותו נשרפו לי שלוש פיוזים . יום למחרת החלפתי לחוטי מתח 4g ועדין התופעה חזרה על עצמה ,בכלל כול פעם ששמעתי את הסאב הוא היה נשמע חלש (אין לו כוח) . האם אני צריך קבל? תודה לעונים וחג שמח.
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 13 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
דבר ראשון יש לי שאלה האם יכול להיות מגבר של פלטיניום אודיו שישרוף סאבוופר של MGNAT??? קישור לסאב: http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=REFLEX130&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 קישור למגבר: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=USC9980&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398&aff=Zap דבר שני האם אפשר לתקן את הסאב?? ואם לא אז אחרי שנשרף לי הסאב מה ההמלצה שלכם בעיניין?? איזה סאב וופר לקנות עכשיו במקום? והאם להחליף גם את המגבר כי הוא זה שעשה את הנזק לסאב?? את התיבה של הסאב אני משאיר.. כי היא תיבה אורגינל שחבל לזרוק אותה אשמח אם תעזרו לי התקציב לסאב חדש ללא תיבה הוא 500 עד 800 שקל
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
DVD לא עובד.
מאת boozi- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
סוף שבוע רגוע. לאבא בג'יפ יש DVD ומסך שתלוי בתקרה. יום אחד המסך שתלוי לא הראה את התמונה עד היום. ניסיתי את כל הפונקציות שיש וזה לא עובד. למישהו יש מושג מזה יכול להיות ואיך אני מתקן?? תודה.
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 820 צפיות
שלום לכולם כפי שפריסמתי פה בעבר יש לי סט של מורל מקרום (לפי מה שהבנתי מקבילה לדוטק או הייברד) ונשרף לי טוייטר. עכשיו יש לי אפשרות להביא טוויטר של MBQ לא יודע איזה דגם? איך השילוב בין שני טוויטרים מחברות שונות? אבי
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום אני רוצה להסתיר תמגבר מאחורי פלטה כמו בתמונה הזאת: ככה נראה התא מטען אבל כשפותחים את הכיסאות מהצד הפנימי של האוטו מצאתי את התמונות באתר של autosound עכשיו השאלה שלי כזאת הפלטה שאותה אני יחתוך לפי התא מטען ועליה אני ילביש תמגברים צריכה שמשהו יתפוס אותה אני לא רוצה לקדוח בפח אני יודע שהטנק דלת מתחת, קצת מסוכן. אז בקיצור איך אני יכול לחזק את הפלטה למקום שהיא צריכה להיתפס, לא עלו לי רעיונות אשמח לקבל כמה. כל טוב רועי
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
מישהו שמע על הרמקולים הנ''ל?!
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במידה 6.5,ואל תשלחו אותי לחנות שלהם בנס ציונה כי המחיר שם הוא איך לומר בעדינות,לא הגיוני,בדוק. מאיזור המרכז רצוי. ורק הוופרים לא כל הסט.
הודעה אחרונה מאת mdma, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום ! אני עומד לפני קניית המגבר הזה. האם שווה להביא אותו ב- 3500 ש"ח ? או בסכום הזה יש הצעיה יותר כדאית לדעתכם ? http://imagehost.vendio.com/preview/hm/hmddistributors/mrdm10052.JPG
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
לאחר קצת מחשבה להגעתי למסקנה שבאמת אני חייב קומפוננט ו6X9 מוגברים לא עושים את העבודה כמו שאני רוצה. יש לי פיג'ו 206 מודל 05, ונראה לי שהמקום בתוך הדלך למידים הוא טיפה עמוק מידי ואני פוחד שהצליל יבלע קצת בדלת. האם כדי לי להשתמש בטבעות עץ כאלה (אין לי מושג איך קוראים לזה) כדי לקרב את המידים לפתח?
הודעה אחרונה מאת dt50r,
-
מי מחובר 47 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 952 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- DareDevil
- itsik170
- טויוטה סופרה
- EliC25
- hwgeek
- Pika007
- פינדר
- yor2
- yuvk
- zvit
- garay
- ArikB