פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אוקיי... עד לא מזמן, הייתי בטוח איפה אמורה להיות במת הסאונד ברכב... הייתי דיי סגור על כך שהיא אמורה לנוע איפשהו בקו ישר מתחת למראה האמצעית. (כלומר במרכז האבסולוטי של שמשת הרכב) אחרי זה, לפני כשבועיים, מישהו אמר לי שהבמה אמורה להיות קצת מעל ההגה, בדיוק במרכזו. (אציין שזה בן אדם מאוד מבין בנושא). הוא הסביר כי במצב כזה, אני אמור להרגיש שהזמר שר מולי, ולא מצד ימין (כפי שהיה קורה אילו הבמה הייתה במרכז הרכב). ואז אני אמור להרגיש כאילו קצה הבמה מצד ימין בא מהפינה הימנית של הרכב, ואילו הקצה השמאלי של הבמה מגיע מאותו מרחק מצד שמאל וכאילו "מחוץ" לרכב, כאילו הרמקול רחוק יותר ממני ממה שהוא באמת. ואז במפגש האחרון, ישבתי עם ניר ("מפלצת ירוקה") באוטו, והוא אמר כי המרכז…
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי מגבר MAGNAT CRUSADER300 שקיבלתי מחבר ואין לו פיוז. איזה פיוז אני צריך לקנות? מחירים, סוג?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 5 תגובות
- 971 צפיות
יש לי מכשיר מסוג JVC כזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40730 יש לי עיסקה להוסיף 400 שקל ולקחת מכשיר אלפיין כזה חדש עם התקנה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129009 יש לי רמקולים פיוניר 350 W וקדמיים 160 פיוניר מגבר וסאב האם השמיעה תשתנה או שסתם אני הולך לזרוק 400 שקל ורדיו דיסק ששירת אותי שנה וחצי באמינות ? מבקש את עזרכתם כי אם זה עיסקה טובה אני מעדיף לתפוס אותו במילה שלא יתחרט
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
חשיבות האיטום
מאת Tspot-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חלפו חודשיים מאז החלפת הרכב למיאטה, והגיע הזמן להתקין בה מערכת. הקונפיגורציה המתגבשת כעת מתבססת על המערכת הישנה, גם כדי לחסוך וגם כי היו בה חלקים טובים יחסית: מהמערכת הישנה: מנחת של XETEC, מגבר ארבעה ערוצים של XETEC וסאב 8 אינץ' של JL - בתקווה שיישאר משהו מהבגאז' המצומצם. יתווסף קומפוננט חדש - כנראה שני חלקים של Hertz. אחד התנאים הוא שלא ייראה ולו שינוי קל שבקלים לגנב המציץ אל תוך הרכב, ולכן השימוש במערכת המקורית ובקומפוננט שני חלקים שייכנס ישר למקומות המיועדים לו בדלתות. טרם נבחר המתקין. השאלה שמנקרת בראשי היא עד כמה חשוב האיטום ברכב מסוג זה בפרט? גג הבד מכניס ממילא רעשי רוח רבים. האם יש טעם להשקיע באיטום הדלתות? באיטום מכסה תא המטען? חג פסח שמח!
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי היום קאבל , והוא ממש אבל ממש מכוער יש לכם הצעות לשיפור? אני מחפש נייר דבק כזה דמוי אלומיניום להדיבק על הקאבל , אבל לא מצאתי כזה בשום מקום אם יש לכם רעיונות או כל דבר אחר זה יהיה טוב
הודעה אחרונה מאת JMG, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
מקדימה ומאחורה. תודה
הודעה אחרונה מאת Shazzz, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
אשמח אם כל אחד יתן את המכה שלדעתנו , היא המכה של השנה בתחום האודיו לרכב, זה יכול לבוא מכל נושא שבעולם שקשור לתחום, החל מלקנות מוצר ולגלות שחבר שלך מוכר יד שניה שעתיים אחרי שתסיים את ההתקנה או שלא משנה כמה תצרוב את הדיסק לאט תמיד השיר שבאמת תרצה לשמוע יהיה עם קפיצות וכל דבר אחר! ננסה להרכיב את 10 המכות בתחום הסאונד, לכבוד פסח! תודה רבה וחג שמח וכשר! :] (מתעד להיכתב כמאמר )
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 2 עוקבים
- 25 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה עדיף יותר בהנחה ששניהם באותו מחיר פחות או יותר HIFONICS BRUTUS BX1500D או PHOENIX GOLD X600.1 600w להגברת (ב2 אוהם)CVR או L7? אני עדיין בהתלבטויות..... הL7 מדויק? חשוב לי גם הדיוק של הסאב ולא רק העוצמה...
הודעה אחרונה מאת maayan mx-3, -
- 3 תגובות
- 691 צפיות
מה ההבדל בין פיוניר 7750 לפיוניר פרימייר 770 ?? ומה הדע הכללית על המכשיר 7750 ??
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תגידו איזה קומפוננט מומלץ להביא מחו''ל לא משהו יקר 6 וחצי אינץ'...משהו איכותי ובעוצמה נומנלית אם אל מומלץ אז פשוט תגידו אני שואל כי אחי בחו''ל ואני רוצה להחליף את הסט הקיים אצלי של דראג סטאר ובתקציב של 100 דולר אפשר לחרוג קצת
הודעה אחרונה מאת Mi16, -
בעיה במערכת כנראה בסאב אז ככה הרדיו דיסק JVC מחובר למגבר SUPER SONUD ולרמקולים פיוניר וסאב של SOUND STORM לפעמים שומעים כל כך יפה ולפעמים שומעים כמו בומים כאלה מעצבנים מהסאב כמו דפיקות כאלה כאילו שהוא לא מכוון . אני שולל את האפשרות שהוא לא מכוון בגלל שזה רק לפעמים ככה הייתי מאוד רוצה להיפטר מהבעיה הזאת ואני מבקש את עזרתכם
הודעה אחרונה מאת RENAULT 5, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם... יש לי בעיה במערכת כל הזמן נישרפים לי הפיוזים של הסאבים המגבר הוא של MTX והסאבים הם של קיקר 2 *L5 ליפעמים הם עובדים תקופה וליפעמים הם נישרפים יום אחרי יום האם מישהוא יודע כתוצאה ממה זה קורה???
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח התקנתי ברכב שלי מערכת חדשה ורציתי לקבל מכם תגובות לגבי המערכת. האם עבדו עליי במחיר או שקיבלתי הצעה טובה שמתי מקדימה קומפוננט של Soundstream XSC.6 מגבר של SoundStream XTA480.4 וסאב של AlphaSonik 400 Series כל התצורה הזו עלתה לי 3000 ש"ח מה דעתכם עליה? שאלה נוספת... כל פעם שמכבה את המנוע ומוציא את המפתח ה-HU מתאפס לי ו... כל התחנות ברדיו שכיוונתי או הכיוונים של מהערכת סאב ורמקולים מתאפסים לי. מה לדעתכם הבעיה? תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
יש לי במגבר שקיבלתי אפשרות LPF למה הכוונה?
הודעה אחרונה מאת elik0, -
פורט מרעיש
מאת Shayke- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום! יש ברשותי סאב Hertz ES250 בתיבה פורטד. הסאב מצויין ואני מאוד מרוצה. הבעיה- כשאני פותח את הבגאז' אני שומע שהפורט יוצר רעש מוזר- כאילו משהו מפריע לאוויר לצאת. הוצאתי את הפורט וליפפתי סביב הפלסטיק איזולירבנד, וכך חיזקתי את האחיזה של הפורט בחור המיועד לו בתיבה, אך גם זה לא עזר. הרעש הוא כמו רעש של- טררררררררר טררררררררר . בכל אופן אני אבוד הרעש מטריף אותי. בברכה, שי.
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא צריך משהו מיוחד אזישהו רדיו דיסק ו2 רמקולים אחוריים 9*6 ומקדימה 6 וחצי אינצ תעזרו לי לבחור מערכת ורמקוליים בבקשה
-
המלצה לטויטרים 1 2
מאת נהגת שודים-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לאחר המפגש של אתמול, השמעתי את המערכת למספר אנשים, וכנראה שהטויטרים "סיימו את חייהם". על איזה טויטרים הייתם ממליצים? עלויות? מקומות רכישה/התקנה? ל'
הודעה אחרונה מאת avihai_r, -
-
- 13 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
סאב- http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=CS1000B&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177 מגבר- http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DA705&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=398 חובב מוזיקה שחורה ראפ היפ הופ וקצת רוק
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
(הקדמה: ניר, כן, עוד פעם "הפלוץ הזה" מעלה מאמר מתורגם...) שלום לכולם. כמו שהבנתם מהכותרת שוב תרגמתי מאמר והפעם מדף המדריכים של האתר www.elitecaraudio.com. המאמר בעיקרון אמור להסביר איך בונים במה נכונה, שתהיה מאוזנת הן מבחינת האימג' והן מבחינת הגובה והרוחב שלה. מוסברות במאמר מס' טכניקות למיקום רמקולים והסבר כיצד הן תורמות לשינויי הסאונד המתבקשים. במהלך המאמר יש גם הסבר על פאזות וההבדל שבין פאזה מכנית ("חשמלית") לפאזה אבסולוטית ("אקוסטית"). המאמר היה די קשה לתרגום (תודה למילון אוקספורד) אך אני מאמין שהוא די מקביל למקור לאחר הגהה שעשיתי. אני מציע לקרוא את המאמר מההתחלה ועד הסוף ואח"כ להתמקד בנקודות שלא הבנתם. להנאתכם ושימושכם... המאמר המקורי נמצא …
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 874 צפיות
שלום ברצוני להעביר לבד את הקומפוננט לקדימה.. אם תדריכו אותי איך לעשות זאת אני ישמח..
הודעה אחרונה מאת boozi, -
- 1 תגובות
- 518 צפיות
חג שמח לכולם חברי הפורם. הסט אפ שלי נמצא בחתימה . אני רוצה לקנות עוד זוג רמקולים לאוטו ואני לא יודע איזה ,התקציב שלי הוא 400 שקל . כרגע מקדימה יש לי קומפוננט של לייטינג אודיו
- 0 תגובות
- 706 צפיות
האם למשהו פה יש ניסיון עם החנות שמפרסמת בחלק העליון של הדף (מבחינת אמינות / מקצועיות) ? (החנות השמאלית) יוסי
הודעה אחרונה מאת YoSiMr, -
-
- אחראי פורום
- 28 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני רוצה לקנות לטיוטה קורולה 2005 ולהשקיע בבמה קדמית (ירדתי מהרעיון של לחורר מאחורה חראם על האוטו) איזה מגבר 2 ערוצים איכותי ולא יקר יתאים לרמקולים האלה? מדובר בHU מובנה 35X4 במצב הנוכחי... מה אתם מציעים לעשות? חג שמח
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
-
- 1 תגובות
- 896 צפיות
שלום, אני צריך עזרה בקשר לרדיו לוויני. יש לי HU של קנאווד שתומך ב XM ו SIRUS, אבל איני יודע מהיכן אני יכול לקנות את המקלטים והאם זה באמת יקלוט תחנות רדיו בינלאומיות מישראל. ובכלל אם למישהו יש רדיו כזה ברכב ויוכל לפרט על זה קצת, או אם למישהו יש ידע שיכול לעזור בהשגה של הדבר והתקנתו אני אשמח ואודה לו מאוד. ערכתי חיפוש, אך התשובות שמצאתי חצויות למדי. תודה מראש, אייל.
הודעה אחרונה מאת oogee, -
חוו"ד על סט אפ
מאת Shayke- 7 תגובות
- 874 צפיות
אז ככה-רציתי לקבל חוות דעת על הסט אפ הבא: הד יוניט - Pioneer DEH-P6850MP קומפוננט - Boston Acoustics - Rally - RC620 סאב - Hertz ES250 מגבר - Orion 4004 (בגישור על הקופוננט) מונובלוק - Lightning Audio - Bolt - B2.250.1 כמו כן ישנם איטומים בדלתות של דיינמאט אקסטרים. אולי בעתיד יתווספו רמקולים כלשהם למגש מאחור, ואולי גם קבל. בכל אופן, מה דעתכם? בברכה, שי.
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
שאלה בקשר לסאב קנווד
מאת Guest anakonda- 4 תגובות
- 724 צפיות
שלום לכולם וחג שמח, ברשותי סאב קנווד 10 אינץ ואני לא מוצא את הדגם שלו. הוא מחובר למגבר אוריון 4004 והבעיה היא שאני לא יודע איזה תיבה הוא צריך. נראה לי שהתיבה שיש לי כרגע באותו ששם לי המתקין היא בכלל לא מתאימה אין לה פתחים נראה לי שהיא אטומה ולא נראה לי שהסאב בנוי לתיבה אטומה עכשיו כל הבעיה מתחילה שאני שומע ברחב טראנסים וכו עם הרבה באס אז כל הבגז עוד שניה יוצא מהצירים החולון רועד רמח ובתוך האוטו לא שומעים באס בגרוש שומעים מעט באס מהקומפוננט כלומר הסאב לא מוציא ליושבים בתוך הרכב את העוצמה שיש לו לא ברור לי מדוע האם המאפיינים שאני מציין בפניכם מראים על בעיה בתיה או שזה הסאב חשוב לציין כי אין כל כך עם מי לדבר מבחינת המתקין כך שאני צריך את עזרתכם! ת…
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 15 תגובות
- 17.5 אלף צפיות
בתא המטען? הכוונה שלי למשהוא כמו 10ס"מ של גובה מהתא מטען ובפנים כל המגברים וכו'? יש המלצות לעובי? לצורה?
הודעה אחרונה מאת GUY007, -
-
- 13 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני אמור מחר לקבל מחבר מגבר 4 ערוצים של מאגנט. מה החוות דעת שלכם על המגברים של החברה הזאת? כי אני הבנתי שהם חברה גרמנית די איכותית. כמובן שאני לא משווה אותם לרוקפורד או משהו כזה אבל באיזה רמה הם בערך?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כפי שכבר דנו על כך רבות בעבר, אנחנו מעוניינים לארגן מפגש פורום קצת שונה, והפעם "על האש". שוחחנו כבר עם מספר אנשים אשר הביעו נכונות להגיע למפגש זה. רז המכונה "רנזי" נידב את בייתו שבנתניה לארוע. התאריך שנקבע 29-04-06 בשעה 12:00. ההודעה מפורסמת מרגע זה על מנת להתארגן מראש מבחינת ציוד, מזון ושתיה. בואו לא נהפוך את השרשור הזה לצ'אט ורק מי שבאמת מעוניין להגיע ולהשתתף שיודיע, ויצור קשר בהודעה פרטית אלי לרז=רנזי או לאסף=ASAFAY1 ל'
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 933 צפיות
ניתן לחבר מחשב כף יד עם מכשיר GPS לDVD ולראות את הניווט במסך של ה-DVD וכן, לראות גם סרטים ושירים במסך הDVD (אשר מנוגנים מהמכשיר כף יד). ועוד דבר אחד- ניתן לעשות שהמכשיר כף יד וה-DVD יהיו מוחברים אבל כאשר אני ירצה אני יוכל לנתק אותם ע"י סוויץ' או משהו למשל מתי שאני רוצה להציג במכשיר כף היד ניווט כלשהו ובו זמנית לראות סרט דרך ה-DVD (בלי קשר למחשב כף יד) ואח"כ למשל לראות את הניווט במסך DVD... אני מקווה שהבנתם תודה
הודעה אחרונה מאת Generation, -
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)