Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורט מרעיש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

יש ברשותי סאב Hertz ES250 בתיבה פורטד. הסאב מצויין ואני מאוד מרוצה.

הבעיה- כשאני פותח את הבגאז' אני שומע שהפורט יוצר רעש מוזר- כאילו משהו מפריע לאוויר לצאת.

הוצאתי את הפורט וליפפתי סביב הפלסטיק איזולירבנד, וכך חיזקתי את האחיזה של הפורט בחור המיועד לו בתיבה, אך גם זה לא עזר.

הרעש הוא כמו רעש של- טררררררררר טררררררררר :? .

בכל אופן אני אבוד הרעש מטריף אותי.

בברכה, שי.

פורסם

יש לי דיינאמט אקסטרים בדלתות, בבגאז' אין איטום.

בחלל הרכב עצמו כמעט ולא שומעים את הרעש, אבל עדיין הזמזום הזה מטריף אותי.

כשהבגאז' פתוח מבינים מה מקור הרעש-הפורט-והראיה לכך היא שכשאני חוסם את הפורט הרעש מפסיק.

למישהו יש עצה לעוץ לי?

בברכה, שי.

פורסם

אצלי ברוקפורד גם הייתה אותו רעש.. אצלי הצינור הזה שבתוף הסאב היה מתנתק ורועד התוך הסאב..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
אצלי ברוקפורד גם הייתה אותו רעש.. אצלי הצינור הזה שבתוף הסאב היה מתנתק ורועד התוך הסאב..

לא הבנתי מילה!

פורסם

חחח, הפורט זה צינור שמוליך את האויר החוצה נכון? אז אצלי הפורט התנתק מהפלסטיק של החור ורעד בתוך הסאב, תבדוק שזה לא זה.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אז אין כאן מקום לעצלנות (כמו שלי) צריך להוציא את הסאב מהתיבה כדי שתוכל להוציא את הפורט ותדביק אותו עם דבק טוב כל שהוא (לא 3 שניות) דבק חם או משהו כזה.זה לוקח ממש כמה דקות.

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
אז אין כאן מקום לעצלנות (כמו שלי) צריך להוציא את הסאב מהתיבה כדי שתוכל להוציא את הפורט ותדביק אותו עם דבק טוב כל שהוא (לא 3 שניות) דבק חם או משהו כזה.זה לוקח ממש כמה דקות.
רשמתי עוד בהודעה הראשונה-

הוצאתי את הפורט וליפפתי סביב הפלסטיק איזולירבנד, וכך חיזקתי את האחיזה של הפורט בחור המיועד לו בתיבה, אך גם זה לא עזר.

פורסם

אז תדביק אותו עם דבק, לא איזולירבנד... את התשובה אתה נותן לעצמך בכך שאיזו לא עבד לך..

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

הפורט מרעיש מכיון שזה תיכנון לקוי של כיוון תדר התיבה,

אפשר לכוון תיבה ל30HZ עם פורט קטן, ואפשר לכוון תיבה ל30HZ עם פורט גדול,

הקטן יהיה פחות אפקטיבי בגלל שהוא יהווה התנגדות לכניסה ויציאה של אויר ויעשה רעש, אבל יתפוס פחות נפח.

הגדול יהיה יותר אפקטיבי בגלל שהוא יהווה התנגדות נמוכה יותר לזרימת האוויר וכמעט ולא יהיה רעש ** אבל יתפוס יותר נפח.

** בתוכנת WINISD אפשר לראות נתון של הפורט שאומר אם הוא יעשה רעש ומה צריך לשנות כדי לבטל את הרעש - זאת אומרת להשתמש ביותר פורטים או פורט גדול יותר.

תמיר

• תוכן חדש...