Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ליטל,

1. יהיה נחמד אם תפרטי איזה מערכת מותקנת אצלך ברכב.

2. האם את אוהבת טוויטר שיש לו גוון מתכתי? או גוון רך יותר?

שלו.

ברכב ישנם שניי מגברים:

1 קונקורד 2 יציאות.

2. פרסט 4 יציאות.

סאב:

סרווין ווגה 8'

רמקולים אחוריים:

קנווד 6X9 220 W

רמקולים קידמיים:

קנווד 120W

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קודם כל, חג שמח (ליל הסדר...) לקחתי חמש דקות הפסקה מהאוכל... יותר מידי גם ככה...

חייב לציין שהסאב 8 אינטש של סרווין בתיבה האטומה ממש הפתיע אותי לטובה

שתי השמיניות של האינוקס שלי לא מתקרבים לכזאת תוצאה ביחד (נו טוב... הם עובדים פריאייר כשהם לא והם בכל זאת לא סרווין...) - כ"כ הפתיעו אותי שהחלטתי שמה שאני צריך זה סאב 12 אינטש ברמה - ולכן רכשתי אתמול את האינפיניטי קאפה 12 אינטש בתיבה אטומה 28 ליטר - פגז!!! עכשיו אני רק יכול לאשר לכם את זה שה B52 הוא ממש חלשלוש ולא עומד בהצהרות שלו... לא נורא... עוד מעט דיוטי פרי...

ונחזור לנושא...

לגבי הרמקולים הקדמיים - ליטל, כאן ההפסד הכי גדול אצלך ברכב - תקני סט קומפוננט נורמלי כמו הפולס של מוראל... ממליץ בחום!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש לך הערכת מחיר לגבי הסט הנ"ל?

והאם ישנן המלצות נוספות מלבדן?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...