Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

יש לי בעיה במערכת כל הזמן נישרפים לי הפיוזים של הסאבים

המגבר הוא של MTX והסאבים הם של קיקר 2 *L5

ליפעמים הם עובדים תקופה וליפעמים הם נישרפים יום אחרי יום

האם מישהוא יודע כתוצאה ממה זה קורה???

פורסם

לסאב אין פיוז.

איפה נשרף הפיוז? במגבר או ליד המצבר?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה עובי הכבל? מה ערך הפיוז שנשרף כל פעם?

יש סיכוי שהמגבר שלך צורך הרבה יותר זרם ממה שהכבל מסגול להעביר \ הפיוז ששמת הוא בעל ערך נמוך מאוד (פחות סביר) \ יש בעייה אחרת במערכת הטעינה של הרכב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש לוודא ערכים נומינליים.

אם למשל יש לך 2 מגברים , בראשון למשל 2 נתיכים של 20A ובשני נתיך של 30A אז אתה צריך נתיך ראשי הגנה בערך של לא פחות מ70 אמפר ולא יותר מ80אמפר.

אם יש לך שני נתיכים ליד המצבר, בדוק שהנתיך שנשרף אינו נמוך בערכו הנומינלי מערך/ערכי הנתיך/כים במגבר של הסאב או באיזה שבעצם מפסיק לפעול כאשר הפיוז נשרף.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז ככה בוא אני יפרט קצת יותר יש לי 306 קבריולט ...

הרדיו דיסק של פיוניר הקומפוננט של אינפיניטי קאפה פרפקט 6.1 מגבר לא זוכר של מי (זמני ) שיושב על הקומפוננט שתי סאבים של קיקר L5 שיושבים על ה מגבר של MTX ...

עכשיו לבעיה...

בהתחלה היו לי שני בית פיוזים האחד לקומפוננט והאחד לסאבים ואז התחיל לשרוף פיוזים אז הוספנו עוד כפל לסאבים ועוד בית פיוז ככה שעכשיו יש לי שני בית פיוזים לסאבים ואחד לקומפוננט

ליפעמים נישרף פיוז אחד וליפעמים שניים (אני מדבר על שני הבתים של הסאבים) גובה הפיוזים שאני שם הוא ליעמים 100 שיוצא שבית פיוז אחד מקבל 60 אמפר והשני מקבל 40 אמפר וליפעמים 120 60 +60 תלוי איפה אני מוצא סאבים כי כבר גמרתי בכל מקום שניראה באזור שלי....

עכשיו בקשר לאלטרנטור החלפתי ליפני שבוע אלטרנטור כי הוא היה חלש ונסעתי עם מזגן ומערכת ביחד (דבר שאמרו לי לא לעשות) בקיצר ניגמר הטעינה אז החלפתי ...

בקשר לעובי הקבל כמו שאמרתי היה קבל אחד רגיל והוספנו עוד אחד (אין לי מושג מה המידה לא דק במיוחד ולא עבה במיוחד....)

פורסם
חשבתי לשים פיוז 80 או 100 עם מפסק מה אתם אומרים ???

שצריך למצוא את שורש הבעיה. לא ניחושים.

אין הוקוס פוקוס. נקודה.

יש לבדוק מדוע הפיוז נשרף, כמה זרם זורם שם ביחס למה שאתה תיכננת שיזרום שם.

והאם הפיוז נשרף ,או שהוא מותך, ולהתייחס בהתאם.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...