פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות בקרוב מונובלוק של אחת מהחברות הבאות שמיועד להפעיל סאב 12W7 של JL בהתנגדות של 3 אוהם. האם למישהו יש נסיון ויכול להשוות בין החברות הנ"ל ? (בדגמים שמספקים 750w ב3 אוהם כמובן). האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות באיזור המרכז ? (רצוי מקום מוסמך שאפילו אם ייקח עוד כמה שקלים אבל בטוח לא ייתן מוצר שהוא refurbished או repacked או Bstock או כל סוג של תרגיל מכירה בזול) (kicker אני יכול לקנות מהיבואן בת"א. יש שם יחס מצוין ומחירים טובים. הכוונה היא לhifonics ולPG)
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
- 0 תגובות
- 597 צפיות
איזה מגבר איכותי וטוב במחיר זה. בשביל - קומפוננט וסאב של 250 וואט בהמשך אני יחליף אותו לכנראה 1000 וואט.?? תודה.
הודעה אחרונה מאת boozi, -
אטימות בסקודה אוקטביה 1 2
מאת ROEE7-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
השאלה שלי היא כזאת- כרגע המערכת שלי מותקנת בסוזוקי בלנו שמבחינת רמקולים יש לי 2 סטים MOREL ELATE 6.5, MOREL HYBRIDE OVATION 6.5 כנראה שאת כל המערכת אני מעביר לאוטו של אמא שלי שלפי הכותרת בטח הבנתם שמדובר באוקטביה. האוטו עצמו הרבהההההההה יותר מסיבי וכבד מהסוזוקי, אבל השאלה שלי האם ישמעו שם כמו ששומעים באוטו גרמני בלי איטום? כי למשל באוודי A4 של חבר שלי שומעים פצצצההה וכאילו כל הצליל נכנס לפנים האוטו ולא בורח החוצה כמו בבלנו. הוא אמר לי שהאוקטביה היא בדיוק כמו הפאסט והאוודי והדלתות עצמן בנויות בצורה שונה מאשר בבלנו ששם זה פשוט חתיכת פח דקה. האם אני ארגיש בהבדל?
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=716&CatCode=233 מישהו מכיר את הסאב הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת ozwrx, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו יודע איזה גודל הרמקולים בדלתות???
הודעה אחרונה מאת eli7f, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
איזה דגמים איכותיים במחיר הנ''ל קומפוננט פולס, סאב 1000 וואט? HO פיוניר? מגבר(או שתיים) תודה..!!
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום גילתי אתמול ששכן שלי מוכר ציוד לרכב: הוא הציעה לי סאב של500audiobank וואט ב750 ש''ח. האם שווה ואיך הם? הוא הציע לי גם מגבר של solidaudio fu3 600w גם ב750ש''ח. האם שווה ואיך הוא? הציע לי גם רמקולים אחוריים של stingaudio 300w כל אחד ב300ש''ח. האם שווה ואיך הם? הציע לי גם קומפוננט של audiobank 80rms ב600 ש''ח. האם שווה ואיך הוא? והוא הציע לי גם HO של פיוניר DEH1605 ב500 ש''ח. האם שווה ואיך הוא? תודה רבה למי שעוזר!!
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי את האפשרות לבחור בינהם: JVC KD-LH910 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=KDLH9102&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=423&aff=Zap PIONEER דגם DEHP6850 http://www.nradio.co.il/Product.asp?Pid=2036200&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=4&aff=Zap תכלס מה טוב יותר? מבחינת איכות, הגדרות וכיוונים מה יותר טוב?
הודעה אחרונה מאת <<MaZaFaKa>>, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם , יש לי סט קומפוננט DOTECH שמורכב באופל אסטרה דור קודם ( מודל 00 ) מי שמכיר בצד הדלת יש פלסטיק שחור כזה מיוחד למיקום הטוויטרים שהכיוון שלהם הולך הצידה לאוזן ולא כמו שראיתי בדרך כלל ברכבים שממקמים אותם ליד השמשה על הדש. מצד אחד זה מאוד נוח לי שהם מוסתרים במקום המקורי שלהם כי אי אפשר לדעת על קיומם , מצד שני לפי מה שנאמר לי במספר מקומות הבמה שלי נשמעת המומה מדי יחסית למה שאפשר לצפות מהסט הזה. הרדיו דיסק מכוון על כמעט מקסימום טרבל ועדיין הצליל של המיד והבאס הרבה יותר מרכזי מהגבוהים , מעבר לזה כאשר מורידים את הראש קצת או נשכבים לאחור בכסא אז הסאונד משתנה לגמרי ונהיה הרבה יותר חי ופתוח. מכיוון שאני לא יכול לנהוג בשכיבה חשבתי לשנות בכל זאת את המ…
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מחפש מערכת יד שנייה. לא צריך עוצמה, ולא מחפש משהו בעננים, משהו טוב וסביר. 1. מגבר- פרמיד 2. רמקולים קדמיים בדלתות קדנץ 4" 3. סאב 10" לוגיק כל זה יחובר לHU פיוניר שיש לי כבר, ורמקולים 6*9 פיוניר שגם יש אותם. (מקדימה יש לי רמקולים של "ליטנינג אודיו" 4 אינץ, מול הקדנץ-מי טוב יותר?) כמה שווה לקנות את ה 3 פריטים הנ"ל , יד שנייה? (אולי ארכוש גם יחד HU פיוניר, אולי דגם 5500MP. הוא טוב? כמה שוה לתת עליו?) אשמח לעזרה, כי היום (7.4) אני צריך להחליט ולבצע עסקה. תודה.
הודעה אחרונה מאת talhaim2, -
- 7 תגובות
- 890 צפיות
יש לי סאב של פיוניר 2 סלילים של 4 אום עכשיו יש לי מגבר של 2 יציאות שאפשר לגשר אותם ליציאה אחת (MONO) השאלה עם אני יכול לחבר את 2 הסלילים לאותו גישור בודד? זה יכול להזיק או אפשר לחבר ככה? הסאב הוא : tsw306dvc תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי פאנל אלפיין 9855 וסט של דוטק 6.5 שמחובר למגבר JBL 75.4. הטוויטרים מנגנים חזק מדי וצורמים קצת. שיחקתי גם עם האקוליזר הגרפי וגם עם הפרמטרי ולא מצליח להנמיך את הצלילים הגבוהים לטעמי ( אפילו בFLAT הטוויטר חזק מדי). בקרוס של הדוטק חיברתי את הטוויטרים ב3- DB ועדיין זה לא עוזר. לפני אלפיין היה לי פאנל של קנווד וגם של פיוניר ולא היתה בעיה עם הטוויטרים , הבעיה הופיעה רק עם מעבר לאלפיין. האם מישהו בעל אותו סט אפ כמו שלי נתקל בבעיה זו? מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה ?
הודעה אחרונה מאת smax, -
שאלה על מגבר
מאת oronab- 4 תגובות
- 876 צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר למגבר ספציפי הPLANET AUDIO TT4200 האם מישהו מכיר או שיצא לו לשמוע אותו וכמה הוא שווה בערך היום חדש תודה לכל העונים
הודעה אחרונה מאת oronab, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רציתי לשאול בקשה מה הגודל של הרמקולים הקדמים בדלתות ברנו מגאן שנת 01?
הודעה אחרונה מאת BEEKER, -
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום. חשבתי לשים רמקולים קידמיים לפולו שנת 2003 קופא. היום שאלתי מתקין לגבי מחיר והוא אמר לי מ-100 עד 200 ש"ח (אגב הוא מאוד מומלץ, אם מישהו מחפש, ה"פ). שמעתי את המחיר הזה והחלטתי שאני ישקיע כסף ויקנה לי רמקוליים קידמיים, כדי שיפסיקו להתולנן מאחור. וגם אני יוכל להנות מאיכות גבוה. חשבתי על הרמקוליים הקידמיים האלה: http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?ArticleID=1546&CategoryID=160&Page=1 איך הם? האם יש דבר מומלץ? האם כדי לחבר אותם למגבר? האם כדי לקנות עוד מגבר? יש לי כרגע מגבר 2 ערוצים שמחובר לרמקוליים אחוריים של kenwood, הרמקוליים האלה איכותיים, ולא מוכרים אותם יותר. הבאס שלהם מצויין, ואני מעוניין שגם הרמקוליים הקידמיים לא יורידו את האיכות של הבא…
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
חדשות בתחום האודיו לרכב,מה היה לנו השנה ומה מתכננים לנו היצרנים לקראת 2006 1 2 3 4
מאת green monster-
- אחראי פורום
- 57 תגובות
- 8.3 אלף צפיות
טוב, זה זמן מה אני חושב לפתוח שרשור כזה, אך חיכיתי לפתיחת השנה החדשה 2006. אז ככה, יש הרבה תאגידים/יצרנים שפועלים בתחום הזה, מידי שנה יוצאות סדרות חדשות של מוצרים וכן גם כל מיני שינויים בחברות ובתאגידים השונים בתחום. חשבתי שזה יהיה רעיון טוב להעלות לפה קצת קישורים לסדרות החדשות לקראת השנה החדשה וקצת עידכונים על מגוון המוצרים והשינויים בחברות השונות. אפשר גם להעלות את זה כדביק על מנת להמשיך ולעדכן באופן שוטף את המתנהל בתחום. אז...מה היה לנו שם? PIONEER, מוציאה לנו לקראת השנה החדשה מס' מכשירים חדשים עם מתיחת פנים מרעננת ושינויים קלים: 2850 המחליף של ה2700 3850 המחליף של ה3700 4850 המחליף של ה4700 5850 המחליף של ה5700 6850 המחליף של ה6700 …
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי חבר שמעוניין לרכוש מערכת חדשה לרכב החדש (פוקוס 2004), התקציב שלו נע בין 5 ל - 5.5 אלף. הוא מעוניין שהמערכת תכלול: רדיו דיסק מסך די וי די קומפ סאב ומגברים לשניהם. אם ניתן אז מונו + 2 ערוצים, אם לא נכנס בתקציב אז מגבר 4 ערוצים. בכל מקרה, הדרישות שלו מהסאב הוא בעיקר עוצמה, אך כמובן שיהיה איכותי (SQL, רק שהעוצמה יותר חשובה לו). אשמח לשמוע את הדעה שלכם בנושא, ואיך בכלל מסתדר הקטע של המסך די וי די עם הרדיו דיסק.. צריך לקנות מן הסתם נגן די וי די לא? תודה על כל עזרה שתינתן. שימי.
הודעה אחרונה מאת neo19, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, יש לי רכב סוזוקי בלנו שנת 2000 אז ככה התחלתי לשפר את הרכב קצת מבחינת האודיו שבו.... קניתי מגבר של פלטיניום אודיו V12 המגבר הוא 4 יציאות שמחלק לכל יציאה 100RMS בנוסף יש לי ברכב סאב שנועד להגברה,חברת וי פי סקורפיון הסאב 15 אינטצ נמצא בתוך תיבה של מורל עכשיו.... השאלה שלי היא כזאת איזה רמקולים לקנות בהתאם לנתונים האלו... אני בכיוון של מקדימה קומפוננט של מורל שהשאלה היא דוטק או פולס ומאחורה אני בכיוון של הפיוניר 5 WAY 460 וואט..... במידה ומישהו יכול לעזור ואולי אפילו לתת לי הצעה לכיוונים אחרים לגמרי אני ישמח כי אני קצת לא מוצא תצמי בהמשך... תודה
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
קנינו היום דיהוא לגוצה כאשר מתניעים את האוטו יש רעש מהרמקול הימני של אוויר כאזה בורך (כמו שפותחים בקבוק קולה לאט יש את הזימזום הזה בהתחלה) מה עושים? הרדיו טיף הוא מקורי של הרכב תודה
הודעה אחרונה מאת FOCAL, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ערב טוב, יש לי זוג רמקוליים אחוריים שמושכים מדי את העין ואני רוצה להסתיר אותם אבל לא לחסות אותם כדי לא לפגוע בקול. למישהו יש המלצה מקורית? או לא מקורית אבל יעילה וקלה? תודה.
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
-
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2816925 פאנל שקניתי עקב חוסר מזומנים... מה אתם אומרים עליו? שווה תמחיר? כמה זמן הוא יחזיק ? איך הוא יתפקד וכו'..
הודעה אחרונה מאת מידן_מל, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
אוקיי ,כאמור שידרגתי את המונו הקודם[והמעולה] שלי למונו שמסוגל לעבוד בעכבה של 1 אוהם [900RMS],במטרה לעבוד עם דאבל CVR ב1 אוהם . עכשיו הCVR הנוכחי שלי הוא מדיגמי 03,לצערי קשה למצוא שוב 03 במחיר טוב ,מה שאני יכול למצוא זה 05 חדש באיזור ה600-650 שח . ככל הניראה זה המצב ,יהיה אצלי בבגאז CVR03+CVR05 בתיבות זהות של 1.2CF אטומות כ"א. יוגברו ב900RMS ב1 אוהם . השאלה היא האם הם יעבדו בהרמוניה וטיב הסאונד של שניהם ישתלב יפה ולא יגרע אחד על השני? [מבחינת נתונים הם זהים למעט מגנט 43OZ בדגם ה03 לעומת 45OZ בדגם 05,נוסף על כך הממברנה שונה והרכב הממברנה שונה-דבר היכול להשפיע על החתימת צליל של כל אחד מהם] מה דעתכם? שילוב של 03 ביחד עם ה05 יהווה בעית טיב סאונד ?או לא ? אני מב…
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ערב טוב, השבוע קיבלתי את הרכב החדש שלי גולף דור 5, הרכב מגיע עם מערכת שמע מובנית שקרוייה RCD300 המערכת כוללת רדיו+ CD עם 4 רמקולים. לצערי איכות השמע ממש ירודה כלומר השמע לא נשמע באיכות FM. בדקתי ושיחקתי עם כול האפשרויות ולצערי הדבר נשאר ללא שינוי. מה לדעתכם הבעיה ? תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני חושב אם כדאי להשקיע על הסאב TSW3004SPL של פרימיר: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=TSW3004&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177&aff=Zap# מה אתם אומרים כדאי להשקיע עליו את ה1500 שקל ? תעזרו בבקשה תודה מראש ...
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
או קיי אז ככה היום אני נוסע ברכב שלי אני מגבר ת'ווליום פתאום שומעים במגבר אחד פתאום לא שומעים המגבר הוא של אלפיין וי 12 4 ערוצים בדקתי את הכבלים את הפיוזים הכל תקין החלפתי RCA בין המונו ל4 ערוצים הRCA תקין המנורה של המגבר הירוקה נדלקת אין פרוטקשן אין כלום יש לכם מושג מה קרה למגבר???? יש מצב שהוא נשרף??? ושומעים מהרמקולים שמחוברים אליו צליל לא ברור פעם מנגן פעם לא משהו מוזר
הודעה אחרונה מאת or_18d, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני נמצא בדילמה והיא כזאת לפני כשנה וחצי מכרתי את האוטו שהיה ברשותי והתוכנית הייתה לכנות רכב חדש ומערכת חדשה כי מכרתי את כל המערכת שלי מפה לשם קניתי מערכת חדשה (חסר לי רק רדיו דיסק) אבל לא קניתי רכב ובסוף החלטתי לקנות אופנוע. המצב שנוצר הוא שיש לי מערכת שנמצאת על הארון בבית. עכשיו אמא שלי קנתה רכב חדש בשבילה שמשמש גם אותי מדי פעם. עכשיו השאלה שלי היא האם להתקין את המערכת או לחכות עם זה בגלל שאני מתכנן טיול של מינימום חצי שנה אבל התאריך שאני מתכנן לטוס הוא עוד 5 חודשים עכשיו השיקול הוא כזה להתקין עכשיו שזה אומר לבזבז עוד כסף שיירד מהכסף של הטיול ואז לטוס בידיעה שהמערכת בארץ ויכולים לגנוב לי אותה או לחכות עם זה עד שאני אחזור מהטיול ולהתקין אותה ??? מה…
הודעה אחרונה מאת basss, -
חשיבות ה- Hi Volt 1 2
מאת external-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, לאחר היעדרות של מספר שנים בתחום ולאור החלפת רכב החלטתי לשדרג את המערכת. כרגע יש ברשותי 2 מגברים: אחד של earthquake שמחובר לסאב של earthquke ומגבר של לנזר שידחוף את שאר הרמקולים (4 ערוצים) עד עכשיו המערכת הייתה מחובר להד של סוני ישן אשר הייתה לו יציאה אחת והפיצול נעשה במגברים עצמם. החלטתי לקנות רדיו דיסק חדש והתקציב הוא כ- 1600 ש"ח. בתקציב זה ניתן לקנות את הקלריון 646 שמומלץ מאד באתר של פומפה, יש לו 3 יציאות למגברים אבל, לפי האתר של קלריון, מלבד העובדה שמדובר בדגם בן שנתיים, אין לו יציאות Hi voltage. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=DXZ646MP&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=172 מנגד, ניתן לקנות רדיו דיסק של סוני cdx7815x, באו…
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תשמעו יש לי רמקול PEERLESS 400 וואט שהוא עובד נפלא והוא ממש גבוה מוציא צליל נקי וטוב .. אבל הבעיה בתקופה האחרונה אני מחבר אותו למגבר וכשאני נוסע במכונית כשאני לוחץ על הדוושא הוא גבוה (למשל בווליום של 15) וכשאני לוחץ על הBREAK הוא נהיה נמוך למשל הסאונד בעוצמה של 15 נשמעת בעוצמה של 7 או 5 .. תשמעו מה יקרה לרמקול הזה אם יהיה מגושר לסאב? כי ניסיתי וראיתי מה קורה פשוט שמעתי אותו יותר גבוה..
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אני רוצה יעוץ בקניית רדיו דיסק חדש בתקציב של 1500 שקל. האפשרויות שחשבתי עליהם הם בעיקר פנסוניק סדרה 5 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35309 או סוני 7810 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=377792 מי לדעתכם יהיה יותר איכותי?,והאם שווה אולי להוסיף עוד כמה מאות שקלים ולקנות אלפין 9830 שעולה 2000 שקל. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת amit20, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. יש לי שאלה שבטח מטרידה כל אחד שקונה ציוד יד שניה - כולל סאונד לרכב. חשבתי לעצמי - אם אני הולך לקנות ממישהו, רכיב - כל רכיב, דוגמאת רדיו דיסק, רמקולים, סאב וופר, מגבר, מסך לרכב או WhatEver. איך אני בודק את האיכות והמצב של הרכיב? כמובן שאפשר לבקש לראות את המוצר בפעולה, אבל זה לא נותן הרבה מידע לגבי מידת בריאותו. האם יש דרכים שבהם ניתן "להבין" יותר טוב את מצב הרכיבים? האם יש אורך חיים ממוצע לכל סוג של מוצר? תודה רבה מראש, וחג שמח!
הודעה אחרונה מאת gal75, -
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 1,636 אורחים (הצג רשימה מלאה)