Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יגיע גם יגיע, כנראה שרק בשם 866 או 868, בכל מקרה, המכשיר 955MC, אותו הוא בעצם מחליף, עולה כרגע בארץ באיזור ה5000 ש"ח.

לדוגמא עגומה, הקלריון טאצ', 946, עולה בארץ 3600 ש"ח, למרות שמחירו כבר מזמן היה צריך לרדת, נראה מה יהיה לקראת הכניסה של המכשירים החדשים, אגב, לכל מי שתמכנן להביא משהוא מחו"ל, אז נכון לשנת 2005 והלאה, המכשירים האמריקאים של קלריון לא תומכים יותר בתדרים אירופאים, ולא ניתן לכייל אותם מחדש, ולכן, למי שבאמת חשוב הרדיו(למרות שלי אישית זה לא משנה, שאני ישקיע 600 דולר בHU, כנראה שאני רק ישמע דיסקים), אז הוא צריך לחכות למכשיר אירופאי, או כל מכשיר אשר תומך בRDS, או בעל יכולת לעבוד ב2 איזורים כמו האלפיין לדוגמא...

סה"כ מדובר על שינוי בקלריון על מנת לשמר את השוק האירופי, ועל יוקרת המוצרים שמיועדים לאירופה והסביבה.

דבר שאני מניח שיקרה בסופו של דבר בכל החברות, דבר שהוא נכון כלכלית לעשות, זה שומר על כל היבואנים הרשמיים כהגנה מול כל החאפרים הפועלים בכל מדינה.

כמובן שזה כלל לא מתחשב בצרכן, וזה אקט כלכלי נטו.

בכל אופן, נראה מה יוליד הזמן, בנתיים את הקלריון הזה אני לא יודע אם ניתן להשיג בארץ כי רק היום הליין פורסם רשמית.

under construction..

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב, עוד מס' עדכונים חדשים ומענינים!.

alpine

משיקה לנו מלבד הסדרת מכשירים החדשים גם סדרת מגברים חדשים:

סדרת X.

1. PDX-2.150.- מגבר 2 ערוצים CLASS D, מיועד לעבודה גם כפול ריינג וגם כמונו.

בפול ריינג הוא נותן 2*150 וואט RMS ב4 אוהם ב1% עיוות, על זרם של 14.4V, בכל אופן הוא פועל בתחום של 10HZ-50KHZ( קצת מופרח כי האוזן שלנו פשוט לא תשמע את הטווח הגבוה, וגם אין ממש אלמנטים שיודעים לעבוד בתחום של 20KHZ-50KHZ), בכל אופן ע"י הBASS ENGINE הוא בעל קרוס LP של 30-400HZ.

מיוחד לראות מגבר 2 ערוצים CLASS D.

המחיר?="רק" 450 דולר- = ממש מוגזם.

2. PDX-4.150- מגבר 4 ערוצים, מיועד גם לDOLBY DIGITAL. הספק של 4*150 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם , עיוות של 1%, על זרם יציב של 14.4.

מגבר CLASS D, שוב 10HZ-50KHZ, על הקרוס של הLP, BASS ENGINE מגיב בין 30-

400HZ.

מגבר מאוד מיוחד עושה רושם מאוד טוב.

והמחיר? "רק" 750 דולר= שוב, ממש מוגזם.

3. PDX-1.1000 מגבר מונובלוק, CLASS D, פועל בתחום של 20-200HZ, חיתוך ע"י LP של 50-200HZ ב24DB סלופ.

נותן 1000 וואט RMS ב4 אוהם. אחוז עיוות של 1%,על זרם יציב של 14.4V, בכל אופן מאוד תמוה שהSNR שלו הוא גבוה יותר משאר המגברים בסדרה והוא עומד על 80DB.

שוב מגבר מרשים .

ומה לגבי המחיר??=שלכם "רק" תמורת 850 ירוקים אמריקאים= מוגזם כבר אמרתי?

ניתן לראות המגברים האלו את השינוי בעיצוב של אלפיין לעומת סדרת הMRV הקודמת.

על פניו נראים מגברים מאוד רציניים אך עם זאת מאוד יקרים.( או איך אומרים?:" המחיר ללא תחרות!").

מאוד מעניין הקו החדש של אלפיין, שוב פניה לקהל לקוחות מהיותר אמידים ולא ממש אל השוק הנרחב(או נחרב), בכל אופן קו חדש, אישית אני מאוד מקווה שהם לא ימשיכו בקו זה, אחרת בארץ אנחנו נראה פחות ופחות מוצרים של אלפיין, מפאת המחירים המופקעים עבור סחורה שלא ממש מצדיקה את התמורה...

שוב, אני אישית עדיין נשאר אוהד של קלריון והליין החדש של אלפיין מחזק את עמדתי עוד יותר.

under construction..

פורסם

אוקיי, אלפיין כבר אמרנו, מה לגבי קלריון?

אז שוב, קלריון יוצאת (או יותר נכון מפגיזה) עם ליין חדש גם של מגברים:

1.DPX11500 - מגבר מונובלוק, בעל סאבסוניק פילטר בין 10-80 HZ, נותן הספק של 800 וואט RMS ב4 אוהם בעיוות של 0.05% ב20HZ-20KHZ.

1500 וואט RMS ב2 אוהם בעיוות של 0.05% שוב על אותו תחום תדרים.

מגבר קלאס D.

מחיר600 דולר.

2. DPX1800 - מגבר מונובלוק, סאבסוניק פילטר בתחום של 10-80 HZ, הספק של 450 וואט RMS ב4 אוהם בעיוות של 0.05%.

800 וואט RMS ב2 אוהם בעיוות של 0.1%.

מגבר קלאס D

מחיר: 500 דולר.

3.DPX2250 -מגבר 2 ערוצים.

125 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם בעיוות של 0.05%.

200 וואט RMS לערוץ ב2 אוהם, בעיוות של 0.1%.

400 וואט RMS בגישור 4 אוהם , בעיוות של 0.2%

תחום של 20HZ-20KHZ.

מגבר קלאס D

מחיר: 450 דולר.

4. APX4360 - מגבר 4 ערוצים, למי שמכיר את המגבר הקודם APX 640.4, יודע שמדובר על מגבר זהה,

מוצהר 90 וואט RMS ב4 אוהם ב0.05 % עיוות.

150 וואט RMS לערוץ ב2 אוהם, ב0.2% עיוות.

2*300 וואט RMS בגישור ב4 אוהם בעיוות של 0.2%, בפועל זה מדוד על 14.4 .

מגבר מעולה , מנסיון רב עם המגבר הקודם הוא מספק את הסחורה ושווה כל שקל...!

מגבר קלאס A\B

מחיר 450 דולר.

5. APX4240 מגבר 4 ערוצים .

60 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם, בעיוות של 0.1%.

90 וואט RMS לערוץ ב2 אוהם , בעיוות של 0.1%.

מגבר קלאס A\B

מחיר :270 דולר.

6. APX2180, מגבר 2 ערוצים

90 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם. 0.05 % עיוות.

150 וואט RMS לערוץ ב2 אוהם. 0.2% עיוות.

300 וואט RMS בגישור 4 אוהם.0.2% עיוות.

מגבר קלאס A\B.

מחיר:300 דולר.

7. APX2120 , מגבר 2 ערוצים.

60 וואט RMS לערוץ ב4 אוהם.עיוות של 0.1%

90 וואט RMS לערוץ ב2 אוהם. עיוות של 0.1%.

מגבר קלאס A\B.

מחיר : 210 דולר.

8.APX1300- מגבר מונובלוק .

300 וואט RMS ב4 אוהם, עיוות של 0.1%.

400 וואט RMS ב2 אוהם, עיוות של 0.1%.

מגבר קלאס A\B.

מחיר :280 דולר.

טוב, מס' דברים,

שוב, קלריון כרגיל מוציאה ליין חדש עם 8 מגברים חדשים, ממש כיסוי לכל דרישה מצד קהל הלקוחות, מחירים ראליים, וללא חרטות.

אין לי הרבה מה להוסיף, גם ככה דעתי היא קצת לא אובייקטיבית כי אני עדיין אוהד נלהב של קלריון, אך אני מניח שדעתכם לא שונה מדעתי.

זה הכל להיום בכל אופן..

לילה טוב.

under construction..

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב, בשעה טובה ומוצלחת עוד חברה רצינית מביאה לנו עוד כמה דברים חדשים.:-P

מה יש לנו היום על הפרק?

DLS, אחת מיצרניות הרמקולים מהטובות בעולם.

מה יש לDLS להציע? מיד נראה.

אחרי הליין המאוד מוצלח שנקרא ULTIMATE

והסט המאוד מוצלח הIRIDIUM המאוד יוקרתי.

DLS הורידה את האירידיום ללין של האוליטמייט והוציאה ליין חדש או יותר נכון תוספת לאולטימייט, זמין החל מינואר 2006.

והלא הוא Nobelium

מדובר על סט שיוצר ע"י טכנולוגיה דומה לאירידיום ולאולטימייט , אך בשימוש במתכת נוביליום, שהיא כביכול מתכת רדיואקטיבית , סימן 102 בטבלה האטומית.

בסדרה יש לנו את הסט 2 WAY בעל מיד-וופרים של 5.25, 6.2, ו8 אינטשNobem

בכל המידוופרים מדובר על אלמנטים בעלי סליל של 3 אינטש, כלומר מדובר על אלמנטים מאוד חזקים ומדוייקים בתודה לסליל המאוד מסיבי.

אותי אישית מ-א-ו-ד מעניין לשמוע את הסטים הנ"ל , למרות שמדובר על טוויטרים SILK זהים, בדיוק כמו שאני אוהב, המידוופרים צריכים להיות משהו מאוד מעניין!.

אך מההיכרות שלי עם שוק האודיו לרכב בארץ, לא ממש ירבו סטים כאלו מפאת המחיר המאוד גבוה שלהם בארץ (האולטימייט נמכר באיזור ה3500 ש"ח).

בכל אופן עדיין מדובר באחת החברות הרציניות בתחום, ולדעתי הסטים שווים כל גרוש(למי שמוכן לשים איזה כליה או איבר אחר בשביל סט כזה:wink: ).

אני מניח שאת המשוגעים לדבר ואת חולי הנפש מביננו(רגע יש פה מישהו לא חולה ??:roll: ) זה יותר מעניין, אני מאוד מקווה שהם יגיעו לארץ ונוכל לשמוע אותם.

ורצוי כמה שיותר מהר!

אני בכוונה לא מעלה לינק לאתר, כי הוא לא תומך בתפריט רחב, אך אני יעלה קישר לאת היצרן ומשם כל מה שצריך הוא פשוט ללכת לאגף של הSPEAKERS ומשם לראות בעצמכם את הסטים החדשים.

זה הקישור לאתר היצרן.

http://www.dls.se/english/index.htm

כל הכבוד שהחברות ממשיכות להפתיע אותנו שנה אחר שנה.

:beerchug:

זה הכל להיום, כמו שכבר אמרתי אני אמשיך לעדכן בכל נושא חדש שיצא בתחום .

תהנו!!

under construction..

פורסם
החמאת להם "קצת" יותר מדי :)

.

טוב נו, זה נאמר בהתייחסות לסטריאו לרכב בלבד, לבית אני יכול לספור עוד הרבה חברות שממוקמות הרבה מעל DLS, אבל לפחות מגיע להם אזכור כאן בפורום במיוחד עם סטים חדשים ברמה הזאתי.:wink: .

under construction..

פורסם

אם אני לא טועה גם קיקר הוציאו סדרות חדשות של מגברים ו רמקולים.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אם אני לא טועה גם קיקר הוציאו סדרות חדשות של מגברים ו רמקולים.

סלבה, למה להרוס את ההפתעה:wink: .

אני לא מעלה עדכון עד שאני לא מעלה סקירה לפני כן...ולכן למה לא הגעתי עוד לקיקר.:)

under construction..

פורסם
טוב נו, זה נאמר בהתייחסות לסטריאו לרכב בלבד, לבית אני יכול לספור עוד הרבה חברות שממוקמות הרבה מעל DLS, אבל לפחות מגיע להם אזכור כאן בפורום במיוחד עם סטים חדשים ברמה הזאתי.:wink: .
אני גם התכוונתי בהתייחסות לסטריאו לרכב בלבד ;)
פורסם

אני מעולם לא שמעתי סט של DLS או ראיתי אחד כזה, אבל רק לפי התרשמות ראשונית דרך האתר ואני מדגיש רק לפי התרשמות דרך התמונות באתר.

הסט החדש שלהם שכביכול אמור לעלות בסביבות ה4000 שקל נראה פשוט יחסית.

הELATE או הפוקלK2P נראים הרבה יותר רציניים ממנו, במיוחד הקרוס שלהם.

תקנו אותי אם אני טועה.

פורסם

אם בחדשות בתחום האודיו עסקינן אז... הסיכסוך בין מורל ישראל למורל ארה"ב הגיע לכדי סיום:

NEWS RELEASE 1/19/06 I am pleased to announce that Morel Acoustic USA, Inc. has come to a settlement regarding the name Morel. As many of you are aware, in the past few years there has been much confusion regarding the two Morel companies. In order to eliminate this confusion, I have made a strong effort to come to a settlement with the parties involved. We have decided to continue with the use of the name Renaissance, which we have been using for the past 16 years, and stop using the name Morel. The consistent superior quality and overall product of the company, which many of you have known for over 28 years, will not be affected or changed. While our company name is being changed, the identity behind it remains the same. We will continue to produce and introduce to the industry innovative and unique designs. Please take note of our new name: Renaissance Audio Group, website: www.renaudio.com and email: [email protected]. Our address, phone and fax numbers will remain the same. My staff and I are looking forward to servig you in the future. Please do not hesitate to contact us if you have any questions regarding this matter.

Sincerely,

Mikhael Shabani, President

Renaissance Audio Group

Previously Morel Acoustics USA, Inc.

414 Harvard Street

Brookline, MA 02446 USA

tel: 617.277.6663

[email protected]

www.renaudio.com

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

• תוכן חדש...