פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
איפה אני מחבר את הפלוס?? אצלי אכשיו הוא מחובר בבית פיוזים! אני צריך לחבר אותו ישירות למצבר אך איפה? תודה!(תמונות יתקבלו בשמחה)
הודעה אחרונה מאת POHUIST, -
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא פגשתי אדם אחד שיגיד שהם בסדר הם באמת עד כדי כך חלשים? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=131005 זה סאב גרוע? הוא לא ברמה של רוקפורד P1?
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
איך אני יכול לחבר PC שאני שם ברכב למגבר? האם כבל פין-RCA שיתחבר מהיציאה של הכרטיס קול לכניסת המגבר יתן לי הספק יפה? או שיש לעבור בדרך דרל עוד מכשיר? תודה ושבת שלום!!!
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 967 צפיות
שלום לכולם וחג שמח יש לי כבר ארבע כומפוננט של חברת קיקר דגמי ה rs.65 שהם באים 100 רמס רציתי לדעת אם המוריל יותר טובים זאם אפשר לעזור לי כמה הם עולים באזור שלכם תודה מראש מהראן
מסך 7" לרכב..
מאת גבי_קצב- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
מישהו יודע בערך מחיר? כזה שנשלף חשמלי? כמה עולה רגיל וכמה מסך מגע USB? תודה רבה!!
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי מאבא שלי סאב וופר עם תיבה. על הסאב מקדימה כתוב bolt והוא בצבע צהוב הנה תמונה http://images.cardomain.net/products/lit/LITB2124.jpg מאיזה חברה הוא והאם הוא נחשב לסאב טוב?
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- 0 תגובות
- 767 צפיות
קרא את כללי הפורום: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת מישל מאילת, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
1. חיברתי מערכת לפני כחצי שנה מדגם MPsound דיי פשוטה אמפי3 ב350 שקל, המערכת מחוברת למגבר X5, סאב של פיוניר 800W, ו2 אליפסות 6"9 פיוניר 350W. המערכת לפני כשבועיים התחילה "לעבוד עם המנוע", שאני אומר זאת אני מתכוון שבכל לחיצה על דוושת הדלק (גז) היא מתחילה לעשות מין זמזום כזה, מתחילה חלש וברגע שמחוג הסל"ד מתחיל לעלות הרעש מתחזק כאילו המערכת חלק מהמנוע.... כמובן שהרעש יוצא מהרמקולים שמחוברים למערכת. הרעש דיי דומה לרכב שנוסע על חשמל כמו קלנוע קטן על מצבר. **שאלתי הראשונה למה הוא מוציא את הרעש הזה מה הסיבה? המערכת מחוברת טוב מאוד בחיוט, הRCA הוחלף לחדש והכל מחובר לפי הספר במוסך למערכות אצל מקצוען. --------------- 2. המערכת התחילה להתחרפן, מגבירה לבד מנמיכה לבד והאיכו…
הודעה אחרונה מאת arik1, -
- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
תנו לי דרך מקורית לשרוף,לשבור וכו'.... אני יצלם את ההשמדה שלו ויעלה את הוידאו לאתר..
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.divxplayer.co.il ראיתי את זה באינטרנט והבנתי את הפוטנציאל של זה עד חודשיים יומולדת וזה נראה לי הפתרון האידיאלי בשבילי... ובשביל מי זרוצה מחשב לאוטו ולא בא לו לקנות ממירים ושטויות....
- 0 תגובות
- 716 צפיות
ערב טוב. האם מישהו אם מכשיר כמו שלי ניסה להוריד סרטונים?. רשום באתר שאפשר להוריד סרטונים בצבע כחול למכשיר ,אני מוריד מהאתר של פנסוניק תסרטונים וצורב לדיסק. אבל שאני מכניס את הדיסק עם הסרטונים המכשיר פשוט רושם לי e4 ולא קורא את זה. יש פה מישהו אולי שיש לו ניסיון עם המכשיר הזה או יודע איך להוריד סרטונים?
הודעה אחרונה מאת amit20, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני צריך transistor mosfet IRFZ44 כבר הלכתי לשתי חניות שתי פעמים כבר חודשים ואין להם חסר לספק לא יודע מישהו מכיר חנות בחיפה שיש להם אולי?
הודעה אחרונה מאת paintjob, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה ברכב שאני לא יכול לשמור את התדרים המועדפים עליי ז"א רק כשמכבים תאוטו הרשימה נמחקת. מה הסיבה לכך??... ומה ניתן לעשות??... בתודה אור.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 1 תגובות
- 846 צפיות
יש לי ברכב סט 3 way focal utopiaמקדימה. ומאחורה focal utopia 2 way ומגבר של Nakamichi PA-2004 ומכשיר רדיו דיסק של CDA9855 Alpine ואני מתלבט האם כדי להחליף את המכשיר הזה במכשיר דיוידי אני יודע שדיוידי זה משהו אחר. אבל מבחינת סאונד במכשיר Pioneer AVHP7500DVD מה דעתכם הסבירו ופרטו בבקשה.. חג שמח לכולם
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 709 צפיות
שלום ברשותי פיוניר P640 ובזמן שכיוונתי את המערכת הבחנתי בפונקציה SFEQ . כאשר אני מפעיל אותה היא מגבירה את העוצמה בדוטק הקדמיים שיש לי והצליל נשמע יותר טוב. מישהו יכול להסביר לי במדוייק מה הפונקציה עושה ואיך אפשר להשתמש בה לכוון את המערכת ? תודה
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
המלצה למגבר
מאת oronab- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 694 צפיות
שלום לכולם אני מעוניין בהמלצה למגבר בטווח מחירים שבין 1500 ל2000 .4 ערוצים אפשר יד שניה למי שיש מה להציע מוזמן
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שואל ברצינות לא תאורטית בשביל חבר שרוצה להרכיב מערכת שומע פחות או יותר כל סוגי המוזיקה אבל בעיקר יוונית ,שחורה ודאנס מכשיר שיתן פשרה יפה בין SQ לSPL ויהיה אמין לא חייב מסך אינטגרלי ולא חייב דיוידי הכי טוב ששמעתי עד עכשיו זה אלפין F1 האם יש משהו יותר טוב שמתאים לצרכים שציינתי למעלה? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
היום בצאתי את ההתקנה שלי באוטו(התקנה דיי יפה תמונות אחר כך.. הכול טוב ויפה התקנות התחלנו לישמועה את המערכת ואחרי איזה שעה שמיעה מתנתקים כול המגברים אוקי התחלתי ליבדוק מה הבעיה וגילית שנישרף הפיוז..ואחרי זה אני חושב להעצמי אולי היה צריך פיוז יותר חזק או אולי 2 פיוזים? אולי העוצמת המגברים חזק מדי בשביל פיוז של 50A.. או שצריך להביא לכול מגבר פיוז ניפרד? או להביא אחד גדול של 80A המגברים הם ROCKFORD 501X ומגבר מונובלוק של JBL BP600.1... אני ממש מבועס עד שהתקנתי את המערכת כבר הייתי צריך לפרק וגם דרסתי חתול עזבו היום ממש על הפנים היה לי...
הודעה אחרונה מאת EyalR, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.audionet.co.il/details.asp?id=529&lead_id=&look= לבין זה: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=565&lead_id=&look= ואם מישהו מכיר חנויות באיזור קריות -חיפה שמוכרים את המתאם הראשון... תודה לעוזרים...
הודעה אחרונה מאת talknopf@netvisi, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
של פיוניר? מה אתם ממליצים? כרגע (לפי מחירים של חנויות אמיתיות לא באינטרנט) אני חושב שאני ילך על deh2750 ועל רמקולים פיוניר..רק אני לא סגור בדיוק איזה...מישהוא יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת or_b7, -
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי להביא לידיעתכם מקרה שקרה לי בהתקנת רדיו דיסק לרכב. הסיבה שרציתי להעלות את המקרה היא על מנת שאנשים נוספים לא יאלצו לעבור את מסע היסורים ש"זכיתי" לעבור. בסוף ינואר רכשתי רדיו דיסק של קלריון דגם 356 בחנות אקא בפ"ת. לאחר כחודש הרדיו החל לעשות לי בעיות שנראו מינוריות באותו זמן (מעבר לרדיו בזמן ניגון דיסק, וחזרה לדיסק עצרה את ניגון הדיסק ורק מעבר שיר עזר). לאחר כחודש וחצי הבעיות נעשו חמורות יותר ונתקע לי דיסק בנגן ואי אפשר היה להוציא אותו. שלחתי את המכשיר לתיקון והמכשיר חזר לאחר שבוע. יומיים לאחר שהמכשיר חזר מתיקון הוא סבל מאותן בעיות בדיוק ולאחר 4 ימים נתקע לי שוב דיסק. חזרתי אל החנות וביקשתי לקבל רדיו חדש, בעל החנות סרב וכל הזמן טען שאני סתם לא יודע…
הודעה אחרונה מאת mazda speed, -
- 4 תגובות
- 919 צפיות
מישהוא מכיר חנות שפתוחה היום אני חייב פיוזים דחוף אני יתחרפן בלי מערכת... נ.ב אני מאזור המרכז...
הודעה אחרונה מאת mdma, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חג שמח לכולם!!! לאחרונה רכשתי את המכשיר iriver pmp140 ולא מצאתי באף אתר תושבת למכשיר ברכב,אני מאוד אודה לחבריי הפורום שיתנו לי הצעות לסדר למכשיר איזה תושבת לאוטו. אולי מישהו מכיר מקום שמוכרים תושבות מתאימות? תודה מראש לעונים!!! לינק למכשיר למי שלא מכיר.... http://www.office4u.co.il/Product.asp?Pid=pmp40&Cat2Cat1ID=30&Cat2ID=207&aff=Zap
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
שלום לחברי הפורום אני רוצה לקבל את חוות דעתכם על מגבר של Mbquart דגם Qaa-1000 . האם קיים מגבר יותר טוב מזה ? ואיך נחשבת החברה הזו בתחום המגברים ? תודה וחג שמח לכל חברי הפורום .
הודעה אחרונה מאת erga25, -
- 1 תגובות
- 866 צפיות
יש לי סאב פיונר כמו זה:http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4059_2128095_tab=B,00.html?compName=PNA_ProductDetailComponent# בתיבה פתוחה ורשום באתר שהסאב צריך תיבה 1.2CF enclosure אטומה או פתוחה ?
הודעה אחרונה מאת Jaspa, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, קודם כל חג שמח חבר'ה! ועכשיו לעבודה - מספר שאלות בנוגע לחשמל רכב: - מצבר עובד על DC או AC? - CAR PC - DC או AC? - אם הם שונים, האם זה משנה או שזה יכול לעבוד גם שאחד DC והשני צורך AC? - אם מחברים למחשב שצורך לדוגמא 100W, ספק של 150W, לא יכול להשרף או משהו?? - איך אני יכול לקבל 150W אם המצבר שלי הוא 55-60W?!?!? תודה חבר'ה!!
הודעה אחרונה מאת arik23, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
נשברה לי מסגרת פלסטיק חיצונית של רדיו דיסק פיוניר DEH5500MP . מהיכן ניתן להגיד כזו? כמה זה אמור לעלות? מישהו יודע איך זה נקרא באנגלית שאולי אוכל לחפש בחו"ל? תודה
כבל לציינג'ר
מאת SUB- 1 תגובות
- 577 צפיות
שלום....אתמול רכשתי ציינג'ר מקורי של פאג'רו קינג זה עם ה4 דיסקים. לציינג'ר יש בננה עגולה עם שיניים שמתחברת לרדיו המקורי של הרכב. מאיפה אני יכול לקנות בננה כזאת?
איפה יש קיקר? 1 2
מאת sergey_k- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
איפה מוכרים קיקרים חנות אתר אינטרנט נו היפה הזה שהוא עם קצת אליומניום עליו עם איקס כזה עליו
הודעה אחרונה מאת sergey_k, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי בעיה עם הפיוז של המגבר שהוא כל הזמן נמס מהחום ושהסב דופק הוא לאט לאט יוצא ואז מתחיל בעיות של המגבר שמתחבה וצריך כל יומיים להחליף פיוז הקיצר מישהו יודע איפה אפשר להשיג פיוז שהפלסטיק שלו עמיד בחום ולא נמס כל כך מהר? או שיש איזה משהו שאפשר לסדר את זה ? בתודה מראש אלי
הודעה אחרונה מאת liron27, -
-
מי מחובר 55 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 702 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- NirNissimov
- Rשף
- motior
- IsraCar
- T_A
- David32
- פינדר
- carsgo
- גולדן191
- פול-טנק
- tomerR
- dav9