Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רק מתפלל שלאע התכוונת אלי לגבי התנשאות כי אם כן אני מצטער על כך ומבקש מחילה.

אם התכוונת אל אוגי אני מניח שהוא פשוט ניסה לגרום לך לרדת מהעץ כי הוא באמת חושב שזה בזבוז.

תבין יש שתי סוגי גישות , אחת אומרת שמספיק ר"ד טוב ואח"כ את הפיצ'רים החסרים לוקחים ע"י DSP טוב שזה מעין קרוס עם כול מיני עיבודי צליל . ואז מעל מחיר מסויים זה פשוט בזבוז כסף. ולכן אל תפגע כי פשוט ניסו למנוע אותך מטעות וזו היתה דרכו.

בברכה יהודה

פורסם
ותודה למי שבכל זאת ענה ברצינות

2800$ לאלפין 9990 המחיר הגיוני?

אני זוכר שפעם שמעתי בפורום מחו"ל שזה המכשיר הכי טוב של אלפיין מתחת לF1 ויש שטוענים שהוא יותר טוב , ואז הם אמרו שמחירו הוא 3000 דולר . אבל אם זכרוני אינו מטעה אותי , אלו שחשבו בשיטה שלמכשיר יש צליל משלו , חשבו שהוא יותר טוב מהאקליפס אבל לא מצדיק הפרש כזה.

ודרך אגב ,אנני יודע ,אבל מהמעט שאני קורא בפורומים מחו"ל ,הם מחזיקים מאוד מהאקליפס , והם חושבים שהוא הי אנד כמעט הכי טוב

בברכת חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

המחיר הרשמי - המומלץ של היצרן ל9990 הוא 2400$ כלומר, אין סיבה בעולם לשלם עליו מעל 1.8-2

http://www.alpine-usa.com/company_info/press_release/053105_f1dvdaudio.html

ה-DVI-9990 הוא מכשיר מסדרת הF1-STATUS

מכשירים נוספים שניתן לשקול אם נמצאים בגישה של פרוססור נפרד הם המכשירים של דנון:

http://www.mormarks.com/denon.htm

כל מה שנכתב בנוגע ל"בקרת האיכות" של נאקאמיצ'י מצוץ מהאצבע. מניסיון עם CD-45Z, TD-700 וגם MB75 המכשירים של נאקאמיצ'י מלאי בעיות ותקלות חוזרות ומעצבנות. איכות השמע גבוהה אבל הם קופצים ומתקלקלים כמו אלפא סוד מוזנחת.

אם יש לך גישה לשוק היפאני (מישהו מהעבודה נוסע או משהו בסגנון...) אז תבקש שיביא לך מוצרים של carrozzeria מדובר בסדרת העילית של פיוניר.

http://www.pioneer.co.jp/carrozzeria_x/lineup/index.html

היום, לא הייתי קונה משהוא יקר יותר מאשר ה-DEH-P880PRS. מדובר על מכשיר אמריקאי (אני מניח שניתן לכיול וגם בחודשים הקרובים יצאו לו אחים ארופים/אסייתים) שמהווה שילוב בין הDEH-P77MP לבין ה- DEH-P9600MP. כך שיש לך את כל תכונות ה-DAC והDSP של סדרת 9 בלי כל הדולפינים והשטויות האחרות. מחיר שוק בארה"ב כ-400$.

http://www.pioneerelectronics.com/pna/product/detail/0,,2076_4041_291159496,00.html

אם זה לא מספיק יקר בשבילו תמיד אפשר לקנות קומבו P9 או DEX-P90RS

לא הוגדר כל צורך או דרישה מהמכשיר פרט לזכות להגיד "קניתי ב3,000$" אז כדי לקבל תשובות יותר מועילות/נקודתיות כדאי שתגיד מה בדיוק הוא מחפש/דורש/רוצה מהרדיודיסק/פרוססור וכן הלאה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

2800$ שכתבתי זה ה9990 כולל איזה מעבד או מכשיר שהוא חובה לפי מה שהבנתי ממישהו שיש לו את הרדיודיסק הזה

חשוב לציין שיכול להיות שהובנתי לא נכון התקציב עד 3000$ לא מחייב לבזבז את כולו

הבנאדם רוצה את הרדיודיסק הכי טוב שיש לא את הכי יקר ואם זה האלפין אף1 ב2000$ זה מצויין

אני יציע לו את הפיוניר היפני אולי במקרה יש לו נסיעה למזרח הרחוק דרך העבודה בזמן הקרוב ככה שיהיה אפשר לעשות קומבינה

תודה רבה לכולם על התשובות ליהודה חס וחלילה לא התכוונתי אליך

התכוונתי אל אוגי אני חוזר בי על מה שכתבתי לך שחקת אותה עם התשובה עכשיו

שאלה אחרונה - יש לכם מפגשים בסופי שבוע או משהו ? אם כן אני יבוא עם הבנאדם ותראו שמדובר באידיוט אמיתי אבל עקשן בכל מקרה אם מישהו יוריד אותו מהרעיון\יעזור לו (יהיה יותר קל כי הוא יבוא עם המערכת שיש לו עכשיו)הוא יעשה מצווה

שבת שלום וחג שמח

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם

סליחה על השאלה....

אולי תצחקו אבל אני לא ממש יודע מזה האס פי אל הזה והאס קיו ...

מה ההבדל בינהם...

שוב פעם חח אני רק רוצה ללמוד

פורסם

בקצרה SPL זה סאונד פרשר לוול שזה בתרגום מאנגלית עוצמת סאונד וזה נמדד בתדרים מסוימים , זה כמה עוצמה המערכת יכולה להוציא SQ זה האיכות של המערכת באזה איכות הסאונד הוא זהה או מתקרב להיות זהה למקור , בקיצר איכות המוסיקה ולא עוצמתה

אני צריך לקצר כי עוד מעט שבת אז שבת שלום יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...