פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה אני רוצה לקנות רדיו דיסק רציני ואני חשבתי על ללכת על משהו ממש איכותי והציעו לי את האלפיין CDA-9855R אני רוצה שתגידו לי בקשה מה אתם חושבים, ותציעו הצעות אולי בקשר לרדיו דיסקים אחרים זה חשוב לי מאוד בקשה כמה שיותר מהר תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 1 תגובות
- 772 צפיות
אקליפס-דגם cd7000 אלפיין-7889 קלריון-855\955 מי לדעתכם מבחינת סאונד הכי טובה תודה
הודעה אחרונה מאת itzik-m111, -
- 1 תגובות
- 834 צפיות
אני בקרוב הולך להתקין מגבר וייב ולגשר אותו לסאב. יש למגבר קרוסאובר פנימי.. אז השאלה שלי היא כזאת.. למה מוכרים קרוסאובר בנפרד אם יש את זה כבר במגבר? הם יותר איכותיים? יותר משמעותיים? יש באמת הבדל? והשאלה הסופית...האם הייתם ממליצים לקנות קרוסאובר בשביל סאב? תודה
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 0 תגובות
- 496 צפיות
שלום אני מחפש מגבר יד שנייה לקומפונט 180W וסאב 600 W יש הצעות או מישהו שמוכר? בבקשה משהו לא יקר המצב בטטה :-\ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת durex, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני בקרוב יורד לאילת, האם כדאי לקנות שם ציוד? ההנחה של ה17 אחוז מעמ תיהיה משמעותית ושווה את זה? אני ישמח לקבל חוות דעת על כך
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם, 1. במהלך סןף השבוע האחרון, לאחר שסוף סוף קיבלתי את הגטס התחלתי להעביר את המערכת מהרכב הישן לגטס. לאחר שנלחמתי קשות עם הדלתות הקדמיות והבנתי איך מפרקים את החלק הפנימי, על מנת להגיע לרמקולים, נתקעתי בבעיה. הרמקולים שמותקנים בדלתות הם זבל שהגיע עם הרכב מהיצרן. אבל, כשניסיתי להתקין במקומם את המיד של קומפוננט מגנט קלאסיק 6.5" נראה כאילו הרמקול לא מוכן להיכנס עד הסוף. כאילו החור קטן מדי. עכשיו נכון שהקלאסיק עמוקים יחסית אבל המגבלה הייתה בצדדים ולא בעומק. כאילו הרמקול רחב מדי בכסנטימטר בחלקו הקדמי (נתקע בקונוס ולא נכנס עד הסוף). עוד אציין כי הקוטר הקדמי של הרמקולים זהה לזה של הרמקולים המקוריים כאשר מצמידים אותם זה מול זה. האם משהו נתקל בבעיה הז…
הודעה אחרונה מאת gti1980, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי .. אני מעוניין לקנות רדיו דיסק חדש .. ואני מחפש רק איכות סאונד ולא פוזות . אני מתלבט בין שני דגמים 1. PIONNER P960 עם שני מסכים צבעוניים 6.5V לכל יציאה 2. ALPINE 9855R ! השאלה היא איזה מהם נותן איכות סאונד גבוהה מהאחר. לתשומת לבכם יש לי מערכת באוטו McIntosh ו- Rockford מהסדרה הגבוהה. לכן אני לא רוצה רדיו דיסק שיעוות לי את הצליל
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 894 צפיות
אני צריך להתקין רמקולים בו, מה הגודל? מדובר בכנראה קומפוננט של מורל, אבל זה לא הדיון פה. אני לא מעוניין לעשות הגבהות, אבל תזכירו גם את זה בצד. (קורולה סאן' דרך אגב) תודה על העזרה. עריכה: עשיתי חיפוש אבל אין שם תשובה חד-משמעית.
הודעה אחרונה מאת ravid, -
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם . קיימים כמה סוגי חומרים של איטום של חברת DYNAMAT . שאלתי היא האם החומרים זהים בתוצאות ? כלומר האם כל חומר עושה את אותה עבודה ? ידוע לי שיש חומרים שהלם עם ציפוי של נייר כסף מצד אחד , וגם קיים חומר עם ציפוי שחור כמו גומי . האם אפשר להשתמש עם חומר של איטום דלתות לאיטום בגא'ז סתם לדוגמא ?
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
האם יש אפשרות להשיג כזה פיוז כולל בית פיוז או רק הפיוז באזור המרכז בלי לחכות כמה זמן שזה יגיע במשלוח מחו"ל תודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת external, -
- 0 תגובות
- 858 צפיות
המגבר LIGHTNING AUDIO S4.300 כי אם אוכל להגביר עד 400 RMS אז אוכל לקנות CVR ולשים אותו שיעבוד..
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 6 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום רציתי עזרה ממישו שמבין בחיבור מגברים איך אני צריך לחבר 2 מגברים כרגע מחובר אצלי אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד הבנתי שאני צריך לעשות נקודות משותפות של פלוס בנפרד ושל מינוס ואת ההמשך אני לא ידוע אשמח לקבל עזרה בתודה כפיר חג שמח ..
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש ניסיון או קצת ידע בנוגע להספקים שלו? כי אין זיכרון ממנו באתר של מאגנט..
הודעה אחרונה מאת dt50r, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 848 צפיות
איך המערכב השאות לרכב ? רמקולים של 400 W ומערכת?
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תשמעו יש לי שני רדיו טיפים בבית ואין לי מה לעשות בהם .. וגם יש לי מגבר שאני לא משתמש בו .. וגם יש לי סאב שאני לא משתמש בו האם אפשר להפעיל את המגבר בבית ולהגביר את הסאב? פעם ראיתי אצל מתקין (אחד שסגר את המקום שלו) הוא שם מגבר ושם סאב כפול ושם שני רדיו דיסקים ועוד שם קומפוננט והרכיב רמקולים אחוריים הכל על מין קיר מ"זכוכית" האם אני יכול לעשות דבר כזה?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1297225
הודעה אחרונה מאת nadav007, -
-
- 1 תגובות
- 753 צפיות
שלום לעוזרים! הייתי רוצה לדעת איזה כבלים צריך למערכת(הכוללת 2 רמקולים קידמיים(לא מוגברים) ,שני רמקולים אחוריים,סאב,מגבר) כדי שתעבוד סופית? (תארו לעצמיכם שיש לי את כל החלקים של המערכת אבל אין אפילו כבל אחד,ומניקודה זו מתחילים) איזה בידיוק ....כי אין לי מושג מה מו ואיך...? אם יש לכם אפשרות להראות אותם וויזואלית אודה לכם מאוד!! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שבת שלום לכווולם . חבר שלי רוצה לרכוש סובארו B4 החדשה , אבל כפי שידוע לי - לא ניתן להחליף/להרכיב מערכת (HU חדש) ברכב הנ"ל . אולי אני טועה ויש שיטה לעשות זאת. לכל האנשים שיש להם מידע כלשהו בנושא בבקשה עזרו לי . נקודה חשובה - אנחנו לא מעוניינים במתאים FM או כל קומבינה אחרת מהרדיו-דיסק המקורי . תודה ומחכה לתגובותכם .
הודעה אחרונה מאת Stas'Ka, -
-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 4 אלף צפיות
שלום! היום אטמתי עם דיינמיט אקסטרים את הדלתות באוטו שלי,הנה כמה תמונות לפניכם,חוויות שמיעה עדיין אין לי כי לא היה לי מספיק זמן כדי לשמוע ולהתרשם לאחר ההתקנה. שלבי עבודה: ניקוי טוב טוב עם מיים בתוך הדלת את כל הג'יפה שהצטברה שם עם השנים ולאחר הייבוש ניקוי טוב טוב עם מדלל כלשהו על מנת לנקות את השטח משומנים וליכלוכים ואז ריסוס פנים הדלת בחומר דמוי זפת. לאחר מכן מנקים את החלק החציוני(שעליו מודבק הדיינמיט) של הדלת מ"דביקי"(חומר גומי שחור שמדביק כיסוי מניילון לדלת) וכמו כן מנקים את כל החלק החיצוני מליכלוכים ושומנים גם כן עם מדלל. חותכים חתיכות דיינמיט לגודל הרצוי ומתחילים בהדבקה,לאחר ההדבקה עם רולר מיוחד מצמידים טוב טוב לדלת את האיטום.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
הבנתי ש ETON מתעסקים בעיקר ברמקולים, איך הם במגברים? איך המגבר הספציפי הזה?
הודעה אחרונה מאת green monster, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום יש לי מערכת KDCW431 Kenwood ורמקולים magnat 6*9 מסדרת power bull מאחור וסט קומפוננט קנווד מקדימה לא זוכר איזה דגם הקיצר מה שמציק לי שיש באסים ממש אחלה בווליום יחסית גבוהה אבל בווליום נמוך הבאסים כאילו נאלמים ובקושי שומעים אותם אפילו שהמוסיקה נשמעת ברור המכשיר על LOUD והרמתי את הבאס ל5+ ועדין לא מרוצה . יש למישהו הצעות ?(אל תגידו לי לקנות סאב). תודה וחג שמח לכום. ךל
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
-
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
הורדתי מהאתר את הסרטונים ... מה הלאה??
הודעה אחרונה מאת liron27, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 897 צפיות
נא לקרוא את כלל מס' 1 ולקרוא טוב: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=737
הודעה אחרונה מאת fiberman, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם קיבלתי מארה"ב רדיו-דיסק קנווד KDC-MPV619, והרדיו שלו מעביר תדרים אי-זוגיים (בשיטה האמריקאית)... יש למישהו מושג אם יש דרך להעביר אותו לתדרים אירופיים בלי לגשת למתקין? תודה!
הודעה אחרונה מאת nivster, -
Watts=RMS???
מאת Phillip- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ניסיתי לערוך חיפוש בפורום אך משום מה יש לי עם זה איזושהי בעיה... בכל אופן, לשאלתי... האם כשאני אומר שמגבר מספק 750 וואט בעקבה של 1 אוהם, אני מתכוון גם שה-RMS שהוא מספק (לאותה העקבה כמובן) גודלו 750??? אם לא, אזי מה ההבדל/קשר בין השניים? פשוט אני שוקל לקנות סאב-וופר של קיקר ("CompVX 12 בתיבה מקורית של קיקר), ורציתי לדעת אם המגבר שלהם (דגם ZX750.1) יספיק לו... מכאן הגיעה השאלה... בברכה, אריה סגל.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 0 תגובות
- 753 צפיות
מחפש עד 1000 שח משהו שיעמוד בקפיצות טוב (לרכב שטח) מחפש המלצה לדגם עם MP3 אוהד
הודעה אחרונה מאת אiהד אפרת, -
- 0 תגובות
- 803 צפיות
נדלקתי על המכשיר הנ''ל ושאלתי היא אם כדי להזמין מאינטרנט המחיר, שלו 920 או שגם בחנות זה יהיה במחיר הזה. ואם יש למישהו את המכשיר הנ''ל? איך הוא? תודה!
הודעה אחרונה מאת boozi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום כולם! במסגרת "דברים שמעניינים אותי אבל אני לא בדיוק מבין אותם" החלטתי לתרגם היום מאמר קטן מהאתר המעולה bcae1.com. המאמר מסביר בפשטות ובהדגמה קולית מה אומר הערך "THD" שמופיע בכל דף נתונים של יצרן מגברים המכבד את עצמו. להנאתכם והשכלתכם... המאמר המקורי: http://www.bcae1.com/thd.htm כל הזכויות שמורות לאתר www.bcae1.com Total Harmonic Distortion כשמגבר משדר אות, האות היוצא מהמגבר הוא בעצם האות המקורי שנכנס אליו מוגבר + עיוות כלשהוא שנוסף אליו מהמגבר. כל המגברים ומעבדי האותות (אקולייזרים, קרוס אקטיבי) מכניסים עיוותים כלשהם לאות. העוצמות של ההפרעות (harmonic distortion) הללו במגברים טובים נמצאות רחוק מטווח השמיעה שלנו, דבר שממש לא …
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 934 צפיות
קניתי בשעה טובה HU פיוניר P580MP ושמתי לב שהוא לא זוכר לי את ההגדרות (אקולייזר וכל זה..) וגם אבא שלי שם לב שהוא גם לא זוכר את התחנות רדיו (מן הסתם רק אבא שלי שומע רדיו).. יכול להיות שהמתקין לא חיבר איזה כבל??
הודעה אחרונה מאת Night Driver, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://imezak.com/cdclde10amcd.html http://imezak.com/cdlxclde32am.html זה זול נכון?
הודעה אחרונה מאת paintjob,