Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו יש לי שני רדיו טיפים בבית ואין לי מה לעשות בהם .. וגם יש לי מגבר שאני לא משתמש בו .. וגם יש לי סאב שאני לא משתמש בו האם אפשר להפעיל את המגבר בבית ולהגביר את הסאב?

פעם ראיתי אצל מתקין (אחד שסגר את המקום שלו) הוא שם מגבר ושם סאב כפול ושם שני רדיו דיסקים ועוד שם קומפוננט והרכיב רמקולים אחוריים הכל על מין קיר מ"זכוכית" האם אני יכול לעשות דבר כזה?

פורסם

ברמת העיקרון, אין בעיה להפעיל מערכת שמיועדת לרכב (12Vdc) בבית (220Vac). לצורך כך תיצטרך ליקנות/ליבנות ספק מתח מ - 220Vac ל - 12Vdc. ההספק של ספק המתח ייקבע בהתאם לציוד (מגברים בעיקר) שהוא יצטרך להפעיל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תפרט בבקשה מהם רכיבי המערכת שלך: HU, מגבר/ים. יצרנים דגמים הספקים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

HU : ישן של קנווד (טיפ) אבל הוא כמו הסוגים החדשים(עלה לי הרבה כסף.. (מזמן קניתי))הפאנל נופל ואפשר להוציא אותו..

הHU הוא : דגם : krc-ps987r

המגבר הוא של MAC AUDIO דגם : לא יודע בדיוק איזה דגם הוא אבל כתוב עליו MAC THUNDER 4000

הסאב : PUNCH XLC RFP2412

פורסם

אהההםםםם...

המגבר הזה צורך לפחות 20 אמפר בDC - להוציא 20 אמפר משנאי AC ל DC זה קצת יקר עד כמה שידוע לי...

אני חושב שתמיר פעם לקח מגבר של לנזר ושינה לו את ספק הכוח לספק AC וזה עבד לו - אבל זה יקר ולא משתלם למיטב הבנתי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חבוב הכול אפשרי אם חושבים מעט אחרת .....

ספק של מחשב יעשה את העבודה אם תשתמש בקו המתח של ה 12 וולט ...... אם תצטרך יותר זרם תחבר כמה במקביל ........

ואולי יותר נוח לעושת איזה ילד שמח ....... תרומה אף פעם לא הרגה אף אחד ......

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

אם כבר יש נושא פתוח, נשאל שאלה.

האם ניתן לקבל מהספק במחשב, בהנחה שמחברים ביניהם ע"י חשיפת החוט, 12V להפעלת רדיו דיסק?

כמובן שיש שם גם מינוס בשבילו, וניתן לחבר מערכת של החדר ב-RCA.

זה יכול להיות מוד נחמד למחשב.

אפשר לעשות בניה שתשב על הגג של המחשב, בגלל שהמכשיר לא נכנס במקום של הCD.

סתם רעיון משוגע. :D

האם אפשרי?

פורסם

אייס - לא דיברתי על תרומות שכאלו .......

ניתן מאוד לעשות כזה דבר בכול תלוי ברמת הכישורים וההשקעה .....

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

ספק של מחשב מייצר מתח מוצא של 12VDC זה נכון

אבל הוא בשום פנים ואופן לא מזרים יותר מכמה אמפרים בודדים... ואתה צריך כאן לפחות 15 אמפר למגברים

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בזמנו הפעלתי מגבר BOSS RIP 895 מספק מחשב ביתי.

בווליומים מחרישי אוזניים הוא לא צרך יותר מ4 אמפר.

וזה עם רמקולים ביתיים עם התנגדות 6 אוהם + סאב קיקר קומפ שהיה לי אז.

המלצה שלי - תמכור את כל הציוד ותקנה לעצמך איזה מגבר יד שניה נורמאלי שעובד מ220V.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

• תוכן חדש...