Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכווולם .

חבר שלי רוצה לרכוש סובארו B4 החדשה , אבל כפי שידוע לי - לא ניתן להחליף/להרכיב מערכת (HU חדש) ברכב הנ"ל .

אולי אני טועה ויש שיטה לעשות זאת.

לכל האנשים שיש להם מידע כלשהו בנושא בבקשה עזרו לי .

נקודה חשובה - אנחנו לא מעוניינים במתאים FM או כל קומבינה אחרת מהרדיו-דיסק המקורי .

תודה ומחכה לתגובותכם .

מש"ק זרזור

פורסם

אני יודע שאפשר לעשות את זה במזדה 3 בוודאות כי ראיתי תמונות של זה. פשוט התעניינתי בנושא אחרי שאמא שלי קנתה מאזדה 3. אני מניח שבסובארו גם אפשר. אני לא מוצא עכשיו את התמונה אבל אני אמשיך לחפש ואם אני אמצא אני אשים פה לינק. ואם כבר סובארו B4 חדשה אני מניח שהעלות של החלפת רדיו לא תהיה כזאתי משמעותית עבורו. הכי חשוב שזה אוטו טוב ;)

הנה תמונה אחת שמצאתי, עבודה יפה שמישהו עשה לבד.

http://www.msprotege.com/members/splitvizion/hu%20install2.JPG

http://www.msprotege.com/forum/showthread.php?t=66070

פה יש עוד מלא תמונות, הבנאדם קצת השקיע הייתי אומר ;)

http://www.cardomain.com/ride/747406/2

רותם

פורסם

שלום חבר,

אז ככה ב B4 החדשה יש לך שני אפשרויות להתקדם במערכת שמע שלך.

1 היא ללכת לאלקטרוני (במידע והוא יתעסק בלהוציא יציאות RCA מהמכשיר) זאת אוצייה נחמדה לא יקרה מידי זה במידע ואין לך נגן או כסף לחדש.

אופצייה שני היא אופצייה בנייה קטנה לנגן והינה תמונה למה שאני מתכוון.

יש ברשותי את הרכב הנ"ל אני הלכתי אל אופצייה הראשונה והתוצאות ממש גבוהות אך במידע ואתה מעונין להגיעה לרמות גבוהות בסאונד אני ממליץ לך ללכת על האופצייה השניה שזה מה שאני הולך לעשות בהמשך.

מקווה שעזרתי במידע ויש לך שאלות נוספות אתה מוזמן לשאול.

המשך יום נעיים!

LGTinstall1.jpg

פורסם

תשמע אנני יודע על הסובארו החדשה אבל על המזדה 3 אני יודע שמישהו מפורום אחר רצה להשאיר את את כל הדברים כמו שיש ר"ד מקורי (הוא שולט שם על איורור ועוד כמה פונקציות שהיו חשובות לו ) הוא ניגש לכמה מתקינים ולא הלך אז הוא הלך לסאונד סטורם בפ"ת שהוא מתקין על . וזה עלה לו כסף ,אבל הוא אומר שהוא מרוצה מהתוצאה . הוא מנהל בפורום אחר ונדמה לי שהוא משתמש פה בשם MAZDA3 .

אז תבדוק את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אין לכם צורך ללכת ולהשקיע הון של כספים לבניות מיותרות.

כמו שציינתי לפנכן יש 2 דרכים לעשות זאת במידע ויש ברשותכם מכשיר והבנתי שיש לפניכם כמה תמונות שיעזרו לך רק תקנה מה שצריך ולעבודה!.

מקווה שעזרתי.

DSC01091.jpg

DSC01093.jpg

DSC01094.jpg

פורסם

תודה Ruslan

מה אני צריך בישביל להתקין ככה HU חדש ?

מה זה המקום שבו אתה שם אותו (מה היה שם קודם ?)

האם זה בעיה להרכיב אותו ?

איפה אתה גר ? אפשרי לבוא ולראות את זה מותקן ברכב שלך ?

מש"ק זרזור

• תוכן חדש...