Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי .. אני מעוניין לקנות רדיו דיסק חדש .. ואני מחפש רק איכות סאונד ולא פוזות . אני מתלבט בין שני דגמים 1. PIONNER P960 עם שני מסכים צבעוניים 6.5V לכל יציאה

2. ALPINE 9855R !

השאלה היא איזה מהם נותן איכות סאונד גבוהה מהאחר.

לתשומת לבכם יש לי מערכת באוטו McIntosh ו- Rockford מהסדרה הגבוהה. לכן אני לא רוצה רדיו דיסק שיעוות לי את הצליל

פורסם

אלפיין...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש מכשירים שטובים גם מהאלפיין.

סע ל- Soundstorm בפ"ת ותבקש שיראה (וישמיע) לך את ה- Clarion 9255EXL (דגם ישן אבל מדהים באיכות הסאונד שלו). מחירו - סביב 4-4.5K. דגם נדיר מאוד שטוענים שאת איכות הסאונד שלו לא ניתן להשוות היום לכמעט שום מכשיר. זהו דגם פשוט במראה ובמאפיינים שלו (אין לו אקוליזרים וכוונונים שונים) אבל איכות הסאונד שלו בלתי מתפשרת.

כנס ל- Soundstorm.co.il לגלריה והבט במאזדה 6. זהו המכשיר.

יש לך גם אופציה של דגמי Clarion מסדרה 8 או 9 שלא נופלים במאום מהאלפיין.

(לי אישית יש אלפיין ואני מרוצה מאד).

פורסם
יש מכשירים שטובים גם מהאלפיין.

סע ל- Soundstorm בפ"ת ותבקש שיראה (וישמיע) לך את ה- Clarion 9255EXL (דגם ישן אבל מדהים באיכות הסאונד שלו). מחירו - סביב 4-4.5K. דגם נדיר מאוד שטוענים שאת איכות הסאונד שלו לא ניתן להשוות היום לכמעט שום מכשיר. זהו דגם פשוט במראה ובמאפיינים שלו (אין לו אקוליזרים וכוונונים שונים) אבל איכות הסאונד שלו בלתי מתפשרת.

כנס ל- Soundstorm.co.il לגלריה והבט במאזדה 6. זהו המכשיר. נראה לי שהתפרצת לדלת פתוחה . ההשוואה היא לא בין אלפיין לקלריון אלה בין פיוניר לאלפיין , וגם במחיר של 2000 ולא יותר.

יש לך גם אופציה של דגמי Clarion מסדרה 8 או 9 שלא נופלים במאום מהאלפיין.

(לי אישית יש אלפיין ואני מרוצה מאד).

הקלריון מתחרים באלפיין ויש להם דגמים מצוינים אבל התמחור שלהם בארץ ע"י היבואן הוא שערוריתי . וזו אולי הסיבה שלמרות שאתה מעריץ של קלריון קנית אלפיין ולא קלריון .

האמת היא שאני לא מבין דבר אחד , המחירים של אלפיין נמוכים לא בגלל טרקלין החשמל (היבואן שלו) , אלא בגלל יבוא אפור , אז למה לא מיבאים את הקלריון ?

אבל זה שאלה תאורטית לא מייבאים ולכן אין ביקוש מספיק שייבאו .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
המחירים של אלפיין נמוכים לא בגלל טרקלין החשמל (היבואן שלו)
ליבואן של אלפיין בישראל קוראים אפריל טקליין. רצ"ב קישור.

http://www.alpine.co.il/site/s-catalogs/default.asp

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אלפיין

אפילו שגם הפיוניר הזה מכשיר העולה יש לחבר באוטו

אבל היה לי את האלפיין והוא ממש מעולה...(למי שלא מחפש פוזות)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

truejoker

אז זהו, שאני ממש לא חסיד של קלריון (לא אוהב את העיצוב שלהם) ולא קניתי את האלפיין שלי בארץ.

ההמלצה שלי לגבי ה- 9255 באה כיוון שלבחור יש מגבר Mcintosh ואני מניח שאם מישהו קנה מגבר כזה לא תהיה לו בעיה להוסיף 1000 ש"ח מהאלפיין 9855 כדי לקבל איכות פנומינאלית.

אולי טעיתי בהנחה אבל בכל זאת.....

לגבי שאר הדגמים של קלריון - ניסיתי לפתוח לו אפשרויות אחרות. אני רואה שבפורום יודעים להמליץ על פיוניר או אלפיין בלבד ויש דברים טובים נוספים (לא שאני חושב שפיוניר זה טוב......הכוונה היתה לאלפיין).

• תוכן חדש...