Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

1.

במהלך סןף השבוע האחרון, לאחר שסוף סוף קיבלתי את הגטס התחלתי להעביר את המערכת מהרכב הישן לגטס.

לאחר שנלחמתי קשות עם הדלתות הקדמיות והבנתי איך מפרקים את החלק הפנימי, על מנת להגיע לרמקולים, נתקעתי בבעיה.

הרמקולים שמותקנים בדלתות הם זבל שהגיע עם הרכב מהיצרן. אבל, כשניסיתי להתקין במקומם את המיד של קומפוננט מגנט קלאסיק 6.5" נראה כאילו הרמקול לא מוכן להיכנס עד הסוף.

כאילו החור קטן מדי. עכשיו נכון שהקלאסיק עמוקים יחסית אבל המגבלה הייתה בצדדים ולא בעומק. כאילו הרמקול רחב מדי בכסנטימטר בחלקו הקדמי (נתקע בקונוס ולא נכנס עד הסוף).

עוד אציין כי הקוטר הקדמי של הרמקולים זהה לזה של הרמקולים המקוריים כאשר מצמידים אותם זה מול זה.

האם משהו נתקל בבעיה הזו ביונדאי גטס?

2.

באותו נושא של ההתקנה, משהו יודע איך אני מעביר את הכבל של הפלוס מהמצבר לתוך הרכב? ברכב הקודם שלי (סיטרואן זד איקס) היה ניתן להצמיד אותו לאחר הכבלים הרגילים שנכנסים לתוך הרכב אבל בגטס אני לא מוצא כל פתח דרכו ניתן להכניס את הכבל לתוך הרכב.

אודה לכם על העזרה.

שמוליק.

פורסם

בנוגע לבעיית הפלוס

תשים לב איפה יש לך גומיות שעוברות מהתא מנוע לתוך חלל הרכב בדרך כלל בחלק התחתון של קיר האש יש כאילו (שהם גם לא מלאות בחוטים קיימים)

עושים נקב קטן עם מברג

ואחרי זה עם סטאלבנד מעבירים את הכבל

קח בחשבון רק לשים חפיפה עם הרבה איזולירבנד כי לגומיות יש חתיכת היתנגדות במיוחד אם הם חדשות

כל דבר שאני אוכל לעזור אני כאן

בהצלחה :)

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
מכל הפורום אין פה אף אחד שעשה התקנה ביונדאי גטס?

בדרך כלל מי שנוסע בכזה אוטו, זה הליסנגים למינהם.. הם לא משקיעים באוטו, הם מוצצים ממנו...*

עוד לא נתקלתי אצלי בהרבה "גץ_ים" שלא היו ליסינג או חברה , או השכרה,

אאאהה סליחה, בקשר לזה שהם לא משקיעים באוטו והם רק מוצצים ממנו,, אז עדכון, :

הם משקיעים משהו... דיבורית.....

לא, לא בכסף, זה בחינם... רק את ההמתנה הם משקיעים מעצמם..

ועכשיו לעניין: אני לא זוכר בעיה מיוחדת, אבל,- אם הקוטר החיצוני מתאים, אז הבעיה היא בכך שמבנהו האחורי של הרמקול שלך מאסיבי יותר , ואין ברירה, אלא להחליפם, או להתאים הגבהה מסוימת, או- חס וחלילה אבל ניתן גם לחתוך.. ואם זה אוטו של ליסינג אז מה האופציה הטובה ביותר? (לשיקולך)

דני

*הערה: הנרשם לעיל בעניין רכבי ליסינג ומשתמשיהם היה לצורך ההלצה גם אם אולי יש דברים בגו או בחלקם.

.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז זהו, הבעיה היא לא בעומק אלא ברוחב. לכאורה הקונוס של הרמקול רחב יותר לקראת הממברנה. כאמר אני לוקח את שני הרמקולים (המקורי והמגנט) ומצמיד אותם אז הקוטר זהה והחורים חופפים, אבל בגלל שהמגנט מאסיבי יותר הרדיוס הפנימי שלו לא מאפשר להכניס אותו עד הסוף והוא לכאורה נתקע בקונוס כסנטימטר מהסוף.

פורסם

תיקח עץ MDF או עץ סנדוויץ בעובי 1 ס"מ, מסור חשמלי ג'קסאוו , תחתוך 2 טבעות כאלה לפי הגודל שאתה צריך ותשים אותם בין הרמקול לבין הבית של הרמקול המקורי (עם ברגים כמובן).

אני עשיתי את אותו דבר בפולו ה 2006 שלי, ואין פה מה לעשות יותר מידי.

או שתחליף את הרמקולים.

• תוכן חדש...