Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רציתי עזרה ממישו שמבין בחיבור מגברים איך אני צריך לחבר 2 מגברים כרגע מחובר אצלי אחד ואני רוצה לקנות עוד אחד

הבנתי שאני צריך לעשות נקודות משותפות של פלוס בנפרד ושל מינוס ואת ההמשך אני לא ידוע

אשמח לקבל עזרה בתודה

כפיר

חג שמח ..

פורסם

אז כמו שאמרת אתה צריך לפצל את קבל ה( + ) לשני יציאות או להוציא מהמגבר הקיים חיבור ישיר של פלוס,מינוס ורימוט למגבר השני.

לגבי קבל RCA יש שני אופציות:{בהנחה שאתה מחבר סאב למגבר השני}

1. אם יש לך HU עם יותר מיציאה אחת מומלץ להריץ קבל RCA נוסף.

2. במידה ואין או שאתה לא מעוניין להריץ קבל נוסף ניתן לפצל את הקבל הקיים בעזרת מפצלים(עד 50 ש"ח) או להוסים קרוס אובר (מומלץ) בכדי שתוכל לחתוך את הסאב והרמקולים לפי רצונך.

אריק

פורסם

כפיר,

רצ"ב קישור למאמר של חברת אוטוסאונד. המאמר נותן הסבר על התקנת מגברים. אני מקווה שההסבר יעזור לך.

http://www.autosound.co.il/main.asp?url=content/03-03-2002-DIY-Amp-Install.html

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

רק עוד שאלה אחת

האם אני יצטרך קבל או משו בשביל לחבר את 2 המגברים ובשביל שלא יהיו לי בעיות זרם ?

וואלה תודה רבה חברים יום טוב

וחג שמח

פורסם

כדי לענות לך על שאלתך צריך לדעת איזה מגברים יש לך ובאיזה רכב הם מורכבים. בכל מיקרה תיסע ברכב בשעות הלילה כאשר המזגן פועל, מערכת השמע פועלת בעוצמה גבוהה, מפשיר אדים של השימשה האחורית פועל וכמובן אורות הרכב פועלים. אם יהיו לך היבהובים באורות, סביר להניח שתצטרך קבל.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

בכל מקרה לא קונים קבל מראש!!

קודם תתקין הכל ותבדוק כמו ששלו אמר לך לבדוק ורק אז אם תראה שיש צורך תוסיף קבל,זה ממש לא סיפור ומשתמשים בתשתית הקימת.

חוץ מזה יש כאלה שממלצים להשקיע במצבר טוב{פריקה מהירה} ....

אריק

פורסם

חבר'ה אני יש לי מגבר LIGHTNING AUDIO S4.300 במכונית של אחי ...L.

ויש לי עוד מגבר בבית MAC AUDIO 4000THUNDER...

הייתי מעוניין לחבר את השני שנמצא אצלי בבית במכונית...

מה אני צריך לעשות תגידו לי פרט ופרט מה לעשות בבקשה..

זאת אומרת מה לחבר לחשמל אם יש צורך בדבר מה לחבר בRCA... תודה..

• תוכן חדש...