Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לHU של Alpine

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני רוצה לקנות רדיו דיסק רציני ואני חשבתי על ללכת על משהו ממש איכותי והציעו לי את האלפיין CDA-9855R אני רוצה שתגידו לי בקשה מה אתם חושבים, ותציעו הצעות אולי בקשר לרדיו דיסקים אחרים

זה חשוב לי מאוד בקשה כמה שיותר מהר

תודה מראש

פורסם

למה אתה מצפה מהרדיו דיסק?

אופציות?

תצוגות?

אפשרויות שליטה?

תפרט קצת יותר.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

GazzA,

ברמת העיקרון, חברת אלפיין נחשבת לחברה מובילה בתחום האודיו לרכב. ה - 9855 הוא אחד מהדגמים המובילים של חברת אלפיין.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

[מבחינתי לכ על זה אבל תדע לכ שלא כל להשתמש בו יש לי חבר שמורכב אחד אצלו זהוא כל הזמן מתקשר לחבר מהחברה של אפריל תרקלין שיבוא זיסדר לו את הרדיו דיסק האמת שכדאי מבחינת איכות אבל מכשיר מסובכ

kICKER בגלל אני מת על זה

פורסם

זה מכשיר קצת מסובך נכון יש בו מלא אופציות כיוון כולל טיים קורקשיין. אקיולייזר 4 יוזרים שבכל אחד 3 בנדים ועוד ים אופציות מפה עד לסין ולא פשוט בכלל לכוון את הדבר הזה אבל עם הזמן לומדים ואפשר להפיק הרבה מהמכשיר הזה.

פורסם

תשמע יש לי את ה 9812 רצית לחליף אותו על ה9855 אבל שראיתי שזה מסובכ מדי השארתי את המכשיר אצלי ואני נורא נהנה ממנו

kICKER בגלל אני מת על זה

פורסם

אין דבר כזה מסובך מידי לכל מכשיר מתרגלים בסופו של דבר אם זה ייקח חודש או חודשיים

כשקנית את ה9812 ידעת ישר איך להשתמש בכל האפשרויות שלו?

פורסם

אני אישית ממליץ לך במידה והסרטונים והתצוגה הגרפית אינן מעניינינות אותך אתה יכול לחסוך מעל 600 ש"ח ולקחת דגם 9853R.

הוא אם אותן אופציות בדיוק, ההבדל היחיד הוא בתצוגה.

זה בדיוק מה שאני עשיתי ולא מצטער לשנייה.

פורסם

9855 ר"ד מקצועי ומעולה

כדי להגיע איתו לרמות גבוהות מי הסתם צריך להכיר את הפונקציות של המכשיר ולדעת להישתמש בהם

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

MJ01

לא מדויק. ה- 9853 לא זהה לחלוטין ל- 9855. זה היה נכון לגבי ה- 9833 וה- 9835.

ל- 9853 יש Pre-out של 2V לעומת 4V של ה- 9855. זה לפחות מה שאני בטוח בו.

אני מסכים שההבדלים לא גדולים.

פורסם

אני בעל 9855 ומרוצה מאוד מאיכות הסאונד ומהבאסים הנקיים.

שים לב שיש למכשיר הזה s/n 105 db.

החיסרון היחיד הוא חוסר שליטה מתוך תפריטים.

לדוגמא - כאשר אתה מכוון אקולייזר אתה לא יכול לשלוט על הווליום. עליך לצאת מתפריט האקולייזר (שזה לחיצה רצופה של שתי שניות !) ואז להגביר או להנמיך ... (מה שלא קורה בפיוניר).

אותו סיפור עם החלפת מצב אקולייזר שמצריכה ניווט שלוקח בערך 6-7 שניות שזה עניין קריטי כשאתה על הכביש ורוצה להחיף אקולייזר בלחיצה אחת כמו בפיוניר.

קנה פיוניר.

פורסם
MJ01

לא מדויק. ה- 9853 לא זהה לחלוטין ל- 9855. זה היה נכון לגבי ה- 9833 וה- 9835.

ל- 9853 יש Pre-out של 2V לעומת 4V של ה- 9855. זה לפחות מה שאני בטוח בו.

אני מסכים שההבדלים לא גדולים.

צודק, אני התכוונתי לפונקציות, חוץ מזה כבר דובר על כך בעבר כי ההבדל שציינת זניח וניתן במגבר איכותי לא להרגישו כלל!

אני בעל 9855 ומרוצה מאוד מאיכות הסאונד ומהבאסים הנקיים.

שים לב שיש למכשיר הזה s/n 105 db.

החיסרון היחיד הוא חוסר שליטה מתוך תפריטים.

לדוגמא - כאשר אתה מכוון אקולייזר אתה לא יכול לשלוט על הווליום. עליך לצאת מתפריט האקולייזר (שזה לחיצה רצופה של שתי שניות !) ואז להגביר או להנמיך ... (מה שלא קורה בפיוניר).

אותו סיפור עם החלפת מצב אקולייזר שמצריכה ניווט שלוקח בערך 6-7 שניות שזה עניין קריטי כשאתה על הכביש ורוצה להחיף אקולייזר בלחיצה אחת כמו בפיוניר.

קנה פיוניר.

נכון, בהחלט די מעיק העיניין של הלחיצה הארוכה כאשר אתה בכביש, אבל כבעלים גם למכשיר פיונר אני חייב להגיד כי להשוות את המכשירים האלה זה כמו לקחת פורשה 911 ללא מזגן וללא שום תוספת רק כוח נטו או לקחת מרצדס אם כל המוטריות. אין מה לעשות האלפיין הרבה יותר טובים בכל מה שצריך בתחום האודיו רכב.
פורסם

יש ברשותי אלפיין 9855אר שלמדתי להכיר אותו על כל האפשרויות שלו די בעל-פה.

אני מוכן לעזור עם כל מיני בעיות שצצות עם המכשיר הזה

הוא מצויין ברגע במתרגלים אליו [נכון.. קלות שימוש היא לא המעלה הטובה של האלפיין]

יש בוא הרבה דברים שצריך להתרגל אליהם

כמו הדלקת\כיבוי סאב ב4 לחיצות! ואי יכולת הורדת הווליום כאלה נמצאים בתפריט [רק ע"י כפתור ה ATT בשלט]

ישבתי וקראתי את הספר שלו ולמדתי אותו די טוב, רק בשביל לראות שהוא מכשיר מדהים.

ועוד לא התחלתי לדבר עם השינוי בצליל [הכל בראש:) ] יחסית לפיוניר.

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...