פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,391 נושאים בפורום הזה
-
סאב פיוניר
מאת עומרון- 10 תגובות
- 973 צפיות
ראיתי בזאפ -השוואת מחירים סאב של פיוניר דגם TSW126 12 אינטש 1000 וואט - 400 RMS 488 ש"ח השאלה איך הסאב האם הוא טוב ושווה את המחיר? ללא תיבה ואם אני יוכל להגביר אותו במגבר בוס 600 וואט?
הודעה אחרונה מאת rlevari, -
איך הוא יתרונות וחסרונות? תודה למגיבים!
הודעה אחרונה מאת רועי .א, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שלום, האם מישהו ניסה/ראה פעם אם קומפוננט K2p או ELATE נכנס כמו שצריך בדלת של מאזדה 3 ?
הודעה אחרונה מאת soundman2, -
- 1 תגובות
- 872 צפיות
אז ככה ביום שבת נשרף לי הרדיו דיסק בשעה טובה ,בכל מקרה אחרי שפירקתי אותו ראיתי שטרנזיסטור ההספק נשרף , השאלה היא מאיפה משיגים חלק כזה ? תודה לכל העוזרים אסף
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אשמח לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל : http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1828151 וכמובן אשמח לשמוע על מכשירים טובים אחרים בסדר גודל מחיר זהה . אציין שמאוד חשוב לי האיכות ולא העוצמה . לא חובב בס מטורף למרות שיש לי סאב ומחפש את הסאונד הכי חם שיש . תודה בועז
הודעה אחרונה מאת TOMER_Y, -
- 3 תגובות
- 919 צפיות
שלום לכולם, אני משדרג לרכב אחר (206 CC), ורציתי לרכוש מערכת חדשה, הייתי מעונין לקבל המלצה למערכת שלמה כשאת המערכת ברובה חוץ מהH.U אני יכול לקנות בארה"ב, הייתי מעונין לקבל המלצות בעיקרים לאלמנטים שיתאימו למוזיקה שחורה כלומרצליל שיורד נמוך ותוך התחשבות שאין יותר מדי מקום בבאגז' אז אני חושב שאני אצטרך להסתפק בסאב של "10 כשחשבתי ללכת על קומפוננטים של פוקאל K2P וסאב של MTX והייתי רוצה לקבל בעיקר המלצות על מגברים ואם צריך מונובלוק בנפרד או שמגבר אחד יספיק, ובנוסף אם אני יכול להביא אלפיין 9855 ולהתאים אותו לתחנות של הארץ? אני יודע שזה הרבה שאלות, כל תשובה תתקבל בברכה יום נפלא שבת שלום
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
טוב אז ככה יש לי באוטו מערכת JVC... מקדימה יש לי קומפננט של 6.5 MAGNAT ....מאחורה רמקולים 6X9 JVC 240 וואט... סאב MAGNAT 12" 200 RMS ומגבר פלטיניום אודיו V12 1000 וואט המגבר מחובר לקומפננט קדימה ולסאב... וואלה שומעים סבבה באוטו (יש לי פיז'ו 306 4דלתות) אבל לא יודע לא מספיק לי אני רוצה לשמוע יותר טוב עכשיו יש לי אפשרות לקנות מגבר פיוניר 1400 וואט משהו טובבבב שאין בארץ ב500 יד שניה ויהיה לי 2 מגברים .... יש לי בסך הכל 8 יציאות מ2 המגברים... כל מגבר 4יצאות עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך לחבר את כל הרמקולים כדי לשמוע הכי טוב ואם כדאי לי להוציא את הרמקולים של ה6*9 ולשים קומפננט כמו שיש לי מקדימה גם מאחורה....ואם אפשר שכל ה4 יציאות מאחד המגברים יהיו מחוברים לי לסאב??? …
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 12 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
בדקתי בזאפ וראיתי שהמחירים שלו מתחילים ב439 אבל באתרים ישנן תמונות שונות לגמרי של הסאב יש צורה עם תבליט מוזר באמצע וסאב עם ציור של קיקר זה מעיד על השנה בה יוצר הסאב? שאלה שניה האם מישהו ממליץ על סאב אחר שלדעתו הוא יותר טוב בטווח מחירים הזה? (עד 600) יש לי מגבר לייטנינג אודיו 150.2 שבגישור נותן 150 RMS ומגבר סאונדסטורם שבגישור יתן 300 RMS (לא סתם נתונים) מה אתם ממליצים לחבר ואיזה סאב לקנות?
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
השאלה מיועדת בעיקר לאנשים אשר יש ברשותם מכשירים של אלפיין אשר תומכים בחיבור אייפוד. האם החיבור של האייפוד מגיע עם המכשיר? או שצריך להזמין עוד חיבורים ומתאמים? ואם זה לא מגיע עם זה, מה צריך להזמין?
הודעה אחרונה מאת matan_j, -
- 0 תגובות
- 883 צפיות
יש ברשותי yoko ctv-2000 שמצאתי שעברתי דירה הרדיו לפני בערך 20-15 שנה ככה אמא שלי אמרה לי יש לו טלויזיה רדיו FM-AM ומקום לקסטה יש לו גם שעון לטלויזיה יש גם בהירות זום וכמו זכוכית מגדלת והטלויזיה כמובן שחור-לבן.... לא מצאתי תמונה למרות שחיפשתי הרבה מי שימצא שבבקשה יפרסם.. אני רוצה לדעת כמה מה שיש ברשותי שווה... ואפילו מי שמעוניין לקנות שידבר איתי בה"פ תודה משה
הודעה אחרונה מאת moshe_z5, -
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אזור הצפון, ליד טבריה... Pioneer DEN-P3150 ? וכמה זה בערך יעלה לי?...
הודעה אחרונה מאת DoroZ, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יתכן שאני הולך לקנות את הסאב הזה רציתי לדעת כמה שאלות בנוגע לסאב: 1. איזה תיבה צריך בשביל הסאב פתוחה או סגורה כולל פורט או בלי פורט 2. שאלה שניה שלי האם הסאב הזה צריך כבל יש לי באוטו עוד מספר רמקולים אחוריים של פיוניר+מגבר+רדיו דיסק העם אני יציטרך כבל בשביל כול המערכת תודה מראש לעוזרים
הודעה אחרונה מאת D.J MOR AVNER, -
- 0 תגובות
- 805 צפיות
אני אוציא את הסאב מהתיבה בזמן שהוא פועל??.
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
- 3 תגובות
- 736 צפיות
קודם כל מדובר בתיבה עם פורט, שמתי לב שהפורט זה לא סתם חור של אויר אלה בתוך הסאב יש ממש צינור שמוביל את האויר החוצה אז אקיצר בדקתי את הסאב וראיתי שהצינור התנתק מהחור והוא סתם זרוק בתוך הסאב. האם חשוב לפרק ולהדביק אותו שוב או פשוט לזרוק אותו?
- 0 תגובות
- 689 צפיות
מה ההבדל בין לחבר את האי פוד דרך aux (ואיך מחברים) לחיבור האיפוד דרך המתאם ( ואיך עושים את זה ).??
הודעה אחרונה מאת alechik, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
המגבר הוא 1000 rms ב-1 אום! קישור: http://www.cuttingedgeaudio.com/mono_amps.htm ברצוני לקנות את המגבר הנ"ל על מנת להגביר קיקר קומפוויאר ובעתיד אולי עוד אחד! האם המגבר יעשה עבודה טובה אים קיקר בודד ואם זוג? לפי הנתונים הוא ממש עוצמתי ואמור לספק את מה שצריך לסאבים! השאלה היא אים הוא אכן איכותי ושווה לקנות אותו בסכום של כ-2000 ש"ח חדש! או שיש מונובלוקים יותר איכותיים באותם ההספקים ובאותו המחיר? תודה!
הודעה אחרונה מאת Slava 1982, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש מכשיר של פיונר דגם P70BT והייתי רוצה לקבל חוות דעת על המכשיר הנ"ל ובנוסך הייתי רוצה לברר אם אפשר להחליף את האנימציות שם? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ehzehz, -
-
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רוצה לחבר סאב של קיקר (לפי המלצות של כמה חבר'ה פה) למגבר אוריון 4004.ראיתי שיש דגם COMP CVR12 ודגם COMP C12 שהוא 150 ר.מ.ס.מה עדיף שגם התקציב מוגבל?
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצטער על הבורות קודם כל, אתמול גיליתי שהHU שלי הוא עם יציאה אחת למגבר, קיבלתי מחבר מגבר MAGNAT (בנוסף ללאנזר שיש לי). השאלה שלי היא איך אני יכול להתקין את המגבר השני? מפצל? ומה העלויות?
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
תשמעו היום יצאתי עם אחי במכוניתו .. אז כמו שכולכם יודעים המערכת הקודמת שלי .. הLIGHTNING AUDIO S4.300 והסאב PUNCH XLC RFP2412;... העברתי אותם לאחי.. אז היום כשיצאתי איתו .. קרה מ שהו מוזר מאוד.. הגברתי שמתי את הווליום על 20 כשיש לי להגביר עד 35.. והאזנתי .. טוב אז לאחר 5 דקות אני מתחיל לשמוע את הסאב עם הבום נכבה .. יעני למשל בשיר יש בום בום בום בום בום ברצף ? כשזה חובט הסאב מפסיק לפעול.. אז הלכתי לאחור לראות מה יש לסאב התקרבתי לסאב ושמעתי חרחור עם המוזיקה לא עם הבום .. כשיש מוזיקה הוא מוציא חירחור וכשהבום הוא נכבה.. מה אתם אומרים על זה ? אני ממש מקווה שזה לא בעיה ענקית כי הסאב הזה מממש נהנתי ממנו וחבל לזרוק אותו לאשפה..
הודעה אחרונה מאת amirjss, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 63 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
הנכם מוזמנים למפגש אודיו מרכז שיערך ביום שבת ה8/4/06. מאחורי אצטדיון ר"ג כרגיל , בשעה 13:00. נא לאשר את ההגעה בלבד ולא להפוך שרשור זה לצ'אט. נתראה שם,כבר הרבה זמן שלא היה מפגש, נקווה לראות הענות מכובדת. ניר מנהלים, אנא ממכם להפוך ל"דביק" , תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
-
- עוקב אחד
- 28 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אוקי כבר חודשיים אני מחפש אחר מונו לא פחות טוב מהפאנטום אבל שמסוגל לרדת גם ל1 אוהם[בעיקבות הוספת CVR],ובתחילת השבוע פנה אליי סלבה[M.Rules] וגרם לי להפסיק לחפש יותר. היום בבוקר נסעתי למעלות[אחרי נהריה]לסלבה [שהתגלה כבנאדם אדיב ביותר]סלבה הפנה אותי לעבר המונו המיוחל [sOUND STREAM EGA900D]בחנות בה הוא עובד[כפר דרוזי ליד מעלות] התחלנו בניסויים,בחנתי את המונו על 2 טרנטלות 12" ב1 אוהם עם הספק של 900RMS,המונו פשוט פירק להם את הצורה.בסופו של דבר התאהבתי ורכשתי את המונו הנ"ל עם אחריות לשנה.. המונו 450 ב2 אוהם ו900 ב1 אוהם CLASS D כל מה שנותר זה רק להרכיב ולצרף עוד CVR [שיבוא ממש בימים הקרובים] ברצוני להודות לסלבה על האירוח והנדיבות לכל אורך היום. תמונות של המונו המדו…
הודעה אחרונה מאת miran80, -
יש היום מפגש ? אם כן באיזה שעה ואיפה ?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפי כמה מקורות שראיתי יש אפשרות לחבר לרדיו של האוטו איזה כרטיס שנקרא AUXMOD ולהעביר ממנו כבל לנגן דרך נוספת שראיתי היא משדר FM, כזה שמתחבר במקום האנטנה של הרכב, ככה שכאשר הוא דולק אז הוא מבטל את התחנות על תדר מסויים ואפשר לשמוע דרך הרדיו מישהו ניסה את אחת השיטות האלה? לרדיו שמגיע עם הדגם שנמכר בארץ יש את היציאה של השיטה הראשונה?
הודעה אחרונה מאת hypnotoad, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שניהם מסדרת וייב - כל אחד מהם 600 וואט. מה עדיף? 4 גייג' שיתפצל לפעמיים 8 גייג' או יש מהמצבר פעמיים 8 גייג'. קחו בחשבון שאולי אני אצטרך קבל אני לא סומך על המערכת חשמל שלי(אם זה משפיע). תודה
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 963 צפיות
טוב אז החלטתי לשדרג את המערכת שלי באוטו.. אני הולך לשים מקדימה קומפוננט מורל PULSE 6 6.5 מאחורה יש לי רמקולים 6/9 בלאקפאונט שמחוברים למגבר 200W (מגבר פשוט לא זוכר את השם שלו). השאלה שלי האם לקנות מגבר טוב שיחזיק לי את הקומפוננט וסאב שיהיה בעתיד?(ומה לעשות עם הרמקולים האחוריים?) או להשאיר את הרמקולים האחוריים מחוברים לאותו מגבר ופשוט להוסיף עוד מגבר שייתן רק לסאב??
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
האם משהו יודע מה הגודל של הרמקולים המקוריים הקדמיים של השרייד??? תודה.
הודעה אחרונה מאת dr_orlick, -
-
- 0 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
מישהו מכיר? ואם כן אז איך המקום?? תודה רבה!!
הודעה אחרונה מאת boozi, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 795 צפיות
מה אתם אומרים על המגבר? וכמה הוא שווה?
הודעה אחרונה מאת Itsik, -
-
- 1 תגובות
- 948 צפיות
אני מעוניין להחליף את הרדיו דיסק שלי, האופציות שאני קרגע חושב עליהן הן: 1. http://www.audionet.co.il/details.asp?id=576&lead_id=&look= 2. http://www.audionet.co.il/details.asp?id=594&lead_id=&look= 3. http://www.alpine-europe.com/content/english/a583.det.CDA-9847R_CD--MP3--WMA-RECEIVER.htm שלושת המכשירים מעולים אבל בגלל זה אני לא מצליח לבחור. אני מחפש כמה שיותר כיוונים פיצ'רים ועוד כל מיני שטויות בסגנון. מה הכי כדאי לבחור? כמו כן חייב להיות 3 יציאות RCA התקציב הוא בסביבות ה1500 ש"ח אז אם למישהו יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת dt50r,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 946 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Pavlik
- GREEN.
- NickName1
- DareDevil
- א.ד.מ.
- gpm11
- amosbmw
- yd b-4
- NAPOLEON
- שחר 1
- FROGIE
- zvigolden