Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי כבר חודשיים אני מחפש אחר מונו לא פחות טוב מהפאנטום אבל שמסוגל לרדת גם ל1 אוהם[בעיקבות הוספת CVR],ובתחילת השבוע פנה אליי סלבה[M.Rules] וגרם לי להפסיק לחפש יותר.

היום בבוקר נסעתי למעלות[אחרי נהריה]לסלבה [שהתגלה כבנאדם אדיב ביותר]סלבה הפנה אותי לעבר המונו המיוחל [sOUND STREAM EGA900D]בחנות בה הוא עובד[כפר דרוזי ליד מעלות]

התחלנו בניסויים,בחנתי את המונו על 2 טרנטלות 12" ב1 אוהם עם הספק של 900RMS,המונו פשוט פירק להם את הצורה.בסופו של דבר התאהבתי ורכשתי את המונו הנ"ל עם אחריות לשנה..

המונו 450 ב2 אוהם ו900 ב1 אוהם

CLASS D

כל מה שנותר זה רק להרכיב ולצרף עוד CVR [שיבוא ממש בימים הקרובים]

ברצוני להודות לסלבה על האירוח והנדיבות לכל אורך היום.

תמונות של המונו המדובר[התמונות אשר מכילות את "קרבי המגבר" מיועדות לך תמיר כדי שתיתן לי חוות דעת אתה יודע על מה..]

P4072775.JPG

P4072774.JPG

P4072773.JPG

P4072772.JPG

P4072771.JPG

P4072770.JPG

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כניסות??? ניראה לי התבלבלת אתה מדבר על יציאות..בכל אופן כי זה מונו ...מונו מתאים את עכבת העבודה שלו בצורה פנימית לפי העומס המחובר לו במוצא...

פורסם

תתחדש אסף:)

נראה מונו רציני.

חבל שאני לא יכול לבוא למפגש להתפעל ממנו

900 אראמאס על שתי קיקרים שדורשים 800

מעניין איך זה עומד להיות :)

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה אלי ומידן, אני מחכה לתגובות של תמיר[לא היה לי היום כוח לסוע אליו עם המגבר אז צילמתי את הפנים שלו שמהתמונות יסיק לי קצת מסקנות]

גם היום הייתי צריך להגיע לסימון שיסדר לי מיידי את ה CVR05 ב600 שח חדש אבל השעה הייתה כבר מאוחרת מדיי והייתי בדרכי ממעלות לחדרה .

ככל הניראה CVR נוסף יתווסף לנוכחי רק בשבוע הבא[רציתי כבר מחר לבוא עם 2 CVR]....

אגב לגבי אילו ששאלו אותי אודות המחיר בה"פ ,אין טעם שאני יאמר לכם את המחיר היות וזה מחיר חד פעמי וגם ככה לא תמצאו במחיר הזה אז חבל סתם לבאס[המחיר שלו אבל חדש בארץ נע בין 2200-2500 בכללי].

פורסם

תחדש! אז אני רואה שכן יש לו מאוורר בסוף.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כן סלבה, יש לו מאוורר פנימי ניסתר ולא כמו ב4 ערוצים שלהם[זה שהיה לך לפני הוונגוך]

פורסם

תודה רבה לך דני!!!!:wink:

מצטער שלא יצא לי היום לקפוץ לבקר פשוט הייתי עייף מאתמול וגם לחוץ בזמן עקב סידורים נילווים שפקדו אותי היום[אגב אל תישכחו להמשיך לחפש לי חופה ל205]

• תוכן חדש...