Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיתחדש אסף......ניראה מגבר נחמד מאוד :).... נשמע אותו בפעולה בהזדמנות.

תמיר

פורסם

מה לגבי הרכיבים שלו, מהתמונות שצילמתי מה אתה יכול לומר?

עומד בהספקים שלו? בנוי מאסיבי כמו שצריך??...

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה לגבי הרכיבים שלו, מהתמונות שצילמתי מה אתה יכול לומר?

עומד בהספקים שלו? בנוי מאסיבי כמו שצריך??...

מהתמונות אי אפשר להגיד הרבה.......

עומד בהספקים? יכול להיות שכן ויכול להיות שלא, אני מאמין שזו חברה שמכבדת את עצמה אז סביר להניח שההספקים נכונים.

מסיביות? מבחינת ריכיבים בCLASS D הם הרבה יותר קטנים מאשר CLASS AB , לכן הוא יהיה פחות מסיבי ממגבר מסווג AB , אבל הוא בנוי כמו כול מגבר מסווג D, מכול הבחינות.

inside1.jpg

לפי התמונה של הלנזר ה1200W הוא אמור להיות יותר חזק מהמונו שלך,

(אמרת לי שעשית התלבטות בינהם).

8 רכיבי הגברה לעומת 6 במונו שלך.

אבל זה תלוי בדגם של הרכיבים עצמם.

תמיר

** עדפה אישית שלי קאדנס 7000! AB.... שמרגישים שהוא גוזר את הזרם ברכב !

פורסם

לא יודע תמיר ,לא אוהב את הרעיון שהוא AB מה אני צריך הצהרות כאילו אם גם ככה הוא לא ינוצל מעל ל60 אחוז אני משער אצלי ברכב,כדי לומר שיש לי "יותר גדול",זה לא אני...

בכל אופן לפי מה שאני מבין ממך הסואנד סטרים בסדר גמור בנוי טוב ועדין לדעתי עדיף על ה1200D [מונו שאני לא סובל]

בכ"א תודה אני מחר בבוקר ירכיב אותו ויפעיל אותו בנתיים ב2 אוהם[450RMS] עד שאני יביא קיקר נוסף..

פורסם
תודה רבה לך דני!!!!:wink:

מצטער שלא יצא לי היום לקפוץ לבקר פשוט הייתי עייף מאתמול וגם לחוץ בזמן עקב סידורים נילווים שפקדו אותי היום[אגב אל תישכחו להמשיך לחפש לי חופה ל205]

אז זה אתה שרצית את החלק לדש בורד.. :)

תתחדש :)

- איציק -

פורסם

תודה...

וכן זה אני שרצה את החלק לדש כבר תיכננתי עלייך לבוא ולהעלים לך אותו לפני שתספיק עוד לקחת שלוק מהקפה...:wink:

פורסם

עדין לדעתי עדיף על ה1200D [מונו שאני לא סובל]

מה יש לך נגד הלנזר?

גם אני לא סובל את החברה הזו, אבל את הדגם 1200D לא יצא לי לשמוע.

מה הדפקט שלו?

ZZR

פורסם
מה יש לך נגד הלנזר?

גם אני לא סובל את החברה הזו, אבל את הדגם 1200D לא יצא לי לשמוע.

מה הדפקט שלו?

יש לי 2 חברים עם ניסיון רע איתו,[הוא נישרף להם מהר מאד פחות מחצי שנה]לדגם הזה יש מחלות ידועות שלא אני הראשון ששם לב ,מונו שמתגלה כבעייתי ולא אמין במהלך השימוש איתו.

דבר שני,אני את לאנזר במגברים לא אוהב היות והם לא מסתמכים על כלום בזמן שהם מצהירים נתוני RMS כראות עינם והמצב רוח שלהם.

בכללי יצא לי לשמוע את ה1200D בכמה ווריאציות ,אני לא ישקר הוא הזיז יפה מאד את האלמנטים שאליהם הוא חובר ,אבל אני לא מעוניין בו ובכלל באחד המגברים של לאנזר המפוקפקים.

פורסם

אסף תתחדש, ממפגש למפגש אתה רק משפר ומשדרג:-D

מקווה לשמוע במפגש היום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את בהחלט תישמעי אותו היום כיוון שברגע זה חזרתי מהיער לאחר שסיימתי להתקינו באוטו,חייב לציין שכמו שבחנתי אותו אתמול לפני הקניה כדי להסיק איך הוא יזיז קיקרים אז בהחלט לא טעיתי -המונו מזיז את הקיקר שלי לא פחות טוב מהפאנטום לשעבר.

וכך גם אני משוכנע מהבדיקה שלי אתמול ב1 אוהם על 2 טרנטלות שהוא יעולל גם ל2 CVR .

שורה תחתונה-אני מרוצה ומבסוט,עבור המחיר שהבאתי אותו ,האחריות לשנה והתמורה שקיבלתי ממנו לאחר כמה וכמה אפשרויות שבאו אליי בחודשיים חיפוש ,והוא היה תפור עליי מבחינת דרישות ומחיר.

תודה לכל מי שעזר לי במהלך החודשיים לחפש מונו[ויש לפחות 6 אנשים כאילו אם לא יותר,תודה לכם!]

ניתראה .:-P

פורסם

אסף אני שמח שאתה מרוצה!!

תתחדש אחי, סוף סוף הגעת למה שכיוונתי אותך אליו מלכתחילה (האמת רק צריך להביא CVR כדי להשלים את התמונה, אבל אני סומך עליך שזה יהיה בהקדם). עכשיו תתחיל להיות אצלך רעידה כמו שצריך ב HEARTBREAKING...

אני כנראה לא אוכל להגיע היום, תרים טלפון ונקבע מתי תקפוץ אליי.

SPL - 143.6DB

"

• תוכן חדש...