Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי באוטו מערכת JVC... מקדימה יש לי קומפננט של 6.5 MAGNAT ....מאחורה רמקולים 6X9 JVC 240 וואט... סאב MAGNAT 12" 200 RMS ומגבר פלטיניום אודיו V12 1000 וואט המגבר מחובר לקומפננט קדימה ולסאב... וואלה שומעים סבבה באוטו (יש לי פיז'ו 306 4דלתות)

אבל לא יודע לא מספיק לי אני רוצה לשמוע יותר טוב עכשיו יש לי אפשרות לקנות מגבר פיוניר 1400 וואט משהו טובבבב שאין בארץ ב500 יד שניה ויהיה לי 2 מגברים .... יש לי בסך הכל 8 יציאות מ2 המגברים... כל מגבר 4יצאות עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך לחבר את כל הרמקולים כדי לשמוע הכי טוב ואם כדאי לי להוציא את הרמקולים של ה6*9 ולשים קומפננט כמו שיש לי מקדימה גם מאחורה....ואם אפשר שכל ה4 יציאות מאחד המגברים יהיו מחוברים לי לסאב???

**עריכה: אנא הקפד לקרוא את כללי הפורום ולספק כותרת תקנית**

פורסם

אני במקומך הייתי קונה תמגבר (או קונה מונובלוק יד שניה ) ומושיב עליו את הסאב ועל ה v12 הייתי מחבר את הקידמיים והאחוריים ומכוון את הווליום של האחוריים לטיפה יותר נמוך מהקידמיים

עכשיו בקשר לשאלה אם אפשר לחבר את כל ה 4 ערוצים לסאב תן פרטים איזה דגם הסאב הזה בדיוק ורק כך נוכל להגיד לך אם אפשר או לא

פורסם
טוב אז ככה יש לי באוטו מערכת JVC... מקדימה יש לי קומפננט של 6.5 MAGNAT ....מאחורה רמקולים 6X9 JVC 240 וואט... סאב MAGNAT 12" 200 RMS ומגבר פלטיניום אודיו V12 1000 וואט המגבר מחובר לקומפננט קדימה ולסאב... וואלה שומעים סבבה באוטו (יש לי פיז'ו 306 4דלתות)

אבל לא יודע לא מספיק לי אני רוצה לשמוע יותר טוב עכשיו יש לי אפשרות לקנות מגבר פיוניר 1400 וואט

מנסיוני ,לפיוניר סדרות של מגברים ממש מאכזבים, צריך לבדוק טוב טוב איזה מגבר זה, אני אישית לא הייתי הולך על מגבר של פיוניר, וזה בתור התחלה--

משהו טובבבב שאין בארץ ב500 יד שניה ויהיה לי 2 מגברים .... יש לי בסך הכל 8 יציאות מ2 המגברים... כל מגבר 4יצאות עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך לחבר את כל הרמקולים כדי לשמוע הכי טוב

הכי טוב, זה מגבר מונובלוק לסאב, על סאב שמתאים מבחינת נתונים--

ואם כדאי לי להוציא את הרמקולים של ה6*9 ולשים קומפננט כמו שיש לי מקדימה גם מאחורה....

לא כדאי להשקיע כסף ברמקולים מאחורה, זה החלק הכי פחות חשוב, הכי חשוב זו ה"במה" הקדמית, דייהנו- קומפוננט טוב וסאב טוב כמובן הכל על הגברה ראויה, כבסיס על HU טוב, את כל הסאונד כולל הבאסים צריך לשמוע בעצם מהדש ' הקדמי, רמקולים אחוריים ש"משלימים" את הסאונד באופן מינימלי ורק לתחושת ההשלמה ולא לתחושת שליטת החלק האחורי לדעתי האישית רצוי, אם כי ניתן לוותר על זה לגמרי לדעת אנשים רבים, זה עניין של טעם אישי.

ואם אפשר שכל ה4 יציאות מאחד המגברים יהיו מחוברים לי לסאב???

אם זה סאב 2 סלילים של 4 אוהם ניתן לבצע במגבר גישור בין כל שני ערוצים למונו ולחבר לכל סליל של הסאב, מובן שיש לבדוק יעילות וכדאיות הביצוע, התאמת המגבר לסאב הנדון ותוצאה סופית, שהאם בכלל זה כדאי.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מצטער על הכותרת....

זה המפרט של הבאס:

http://pompa.co.il/Product.asp?Pid=REFLEX130&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=177#

(יש שם גם תמונה אם זה מעניין)

ואין לי אפשרות עכשיו לקנות מגבר מונו בלוק אולי בהמשך אם אני ארצה לשנות אז בנתיים אני אצטרך להסתפק ב2 מגברים שיש לי ובקשר למגבר של פיוניר אני לא כל כך יודע בידיוק איזה דגם אבל אני לא סתם הולך לקנות אותו זה מגבר שיש לחבר טוב שלי ושמעתי ממנו הרבה והוא מוציא צליל טוב חזק ואיכותי

ומה עדיף לי לעשות אחרי שאני מחבר את המגברים??? להחליש קצת מקדימה או מאחורה (כמובן שאני מעדיף לשמוע מקדימה יותר טוב ויותר איכותי כי שם רוב הזמן אני יושב)

פורסם

את הכסף של המגבר שאתה רוצה להביא הייתי משקיע בשביל להחליף את הקומפ', אתה מחפש שיישמעו יותר טוב ? יותר יפה (יותר איכותי)? תחליף את הקומפ' ותהנה קודם כל מהרמקולים.

כשהתקציב ייגדל תשקיע בהחלפת הסאב, וכמובן החלפת ההגברה.

ולאחר שתסיים להשקיע על הכול, אתה תהנה ממערכת שלא תצתרך להחליף כל פעם חלק, ורק תהנה ממנה.

הרעיון הוא להשקיע כמו שצריך בחלק חלק, עד שתסיים את המערכת, לקנות מגבר נוסף בלי צורך חיוני זה מיותר.

מקווה שעזרתי, בהצלחה.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם
את הכסף של המגבר שאתה רוצה להביא הייתי משקיע בשביל להחליף את הקומפ', אתה מחפש שיישמעו יותר טוב ? יותר יפה (יותר איכותי)? תחליף את הקומפ' ותהנה קודם כל מהרמקולים. המגנט הזה הוא קומפוננט טוב מאוד , הוא לא דוטק , אבל יחסית למה שיש לו הוא קומפוננט טוב , ואני לא בטוח שאם הוא יעבור לפולס יהיה לו הבדל ששוה השקעה כזו (כלומר למכור בזול ולקנות חדש במחיר מלא)

כשהתקציב ייגדל תשקיע בהחלפת הסאב, וכמובן החלפת ההגברה.

ולאחר שתסיים להשקיע על הכול, אתה תהנה ממערכת שלא תצתרך להחליף כל פעם חלק, ורק תהנה ממנה.

הרעיון הוא להשקיע כמו שצריך בחלק חלק, עד שתסיים את המערכת, לקנות מגבר נוסף בלי צורך חיוני זה מיותר.

מקווה שעזרתי, בהצלחה.

שימי.

לפוח התרד' . כמו שדני אמר הפיוניר לא טובים במגברים . כרגע יש לך מגבר ברמה די נמוכה , להוסיף מגבר ברמה פחותה עוד יותר רק כי כרגע יש לך כסף רק לזה זה לא שווה

עכשיו היכן נחה הבעיה בשמיעה ? כלומר מה לא טוב לך ? הרמקולים מקדימה ? הבאס ? הסאונד רך מידי ? דוקר מידי? בקיצר אם תגיד ותדע מה באמת מפריע לך תטפל בו נקודתית ואח"כ תתחיל לחסוך ע"מ להחליף את כל המערכת.

בקיצר תוסיף נתונים כמו מה מפריע , כמה אתה יכול להשקיע , האם תקנה אח"כ דברים ואז יוכלו לכוון אותך יותר טוב. בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...