Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אזור הצפון, ליד טבריה...

Pioneer DEN-P3150

?

וכמה זה בערך יעלה לי?...

ד"א שלא תחשבו שזה חס וחלילה גנוב, הוא פשוט הרוס לגמרי ולא עובד... וניסיתי לתקן =\

IMG_0988--.jpg

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

לא נראה לי שאתה יכול לקנות רדיו דיסק כי

1.אם אתה מחפש מישהו שמיכור לך זאת אומרת יד שנייה מי ימכור לך זה יהיה ממש דפוק כי אם ימכרו לך תפאנל הם לא יוכלו להשתמש ברדיו דיסק שלהם...

2.לא מוכרים פאנלים של רדיו דיסקים .. מוכרים רדיו דיסקים קומפלט..

פורסם
לא נראה לי שאתה יכול לקנות רדיו דיסק כי

1.אם אתה מחפש מישהו שמיכור לך זאת אומרת יד שנייה מי ימכור לך זה יהיה ממש דפוק כי אם ימכרו לך תפאנל הם לא יוכלו להשתמש ברדיו דיסק שלהם...

2.לא מוכרים פאנלים של רדיו דיסקים .. מוכרים רדיו דיסקים קומפלט..

אני מדבר על חנויות... לא מוכרים כאלה?...

לא יד שנייה כמובן, אבל אין לי בעיה עם מחודש, יענו במצב טוב פשוט של מישהו שחליף רדיודיסק וזה נשאר בחנויות...

אין שומקום שאפשר למצוא בו רק פאנלים?...

פורסם

אני דווקא כן חושב שמוכרים כי גם לאבא שלי יש דגם ישן של פיוניר והלכנו לרדיו עוזי עם הפנל כי אבשלי רצה לתקן אותו וזה ונראה לי שאמרו שאפשר להזמין חדש כזה. לא בטוח אבל אל תתפוס במילה. תקשר לרדיו עוזי ותשאל הכי טוב.

רותם

פורסם

מכשיר הזה כבר לא מייצרים אותו ומזמן הוא יצא מהמלאי, זה נדיר למצוא פנל כזה ואם כן אז הוא יעלה הרבה כסף כך - שאני מציא לך לקנות רדיו-דיסק חדש (יד שנייה ) כי בכסף זה אמור לצאת יותר זול ...

בהצלחה

מש"ק זרזור

פורסם

שמע לאחשלי יש תפאנל הזה..אז אין מצב שאני מתבלבל ..

ראיתי תפאנל הזה באתרי יד שנייה .. מוכרים אותו בלבד .. כי גנבו להם את הרדיו דיסקים.. מהרכב שהפאנל היה עליהם או שהרדיו דיסק שלהם נהרס..

פורסם

טוב...

תודה לכולם...

אני אלך לחנות שממנה בעל האוטו הקודם קנה את הרדיו דיסק

אם אין שם פאנל אני פשוט אקנה רדיו-דיסק חדש

אחד פשוט, 350 ש"ח כזה...

פורסם

מצאתי לך של דגם 3100 מנסיון עם חבר ששם 1300r במקום פאנל של 1350 הרי זה אמור לעבוד בוודאות של 99.99 אחוז (השוהבין התמונות הפאנל פשוט זהה)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Pioneer-DEH-P3100-Faceplate-Buy-it-Now-ships-FREE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38655QQitemZ8054078456QQrdZ1#ebayphotohosting

בכל מקרה תעשה חיפוש באיביי על Pioneer Faceplate וזה יתן לך המון תוצאות.

3100.jpg

פורסם
מצאתי לך של דגם 3100 מנסיון עם חבר ששם 1300r במקום פאנל של 1350 הרי זה אמור לעבוד בוודאות של 99.99 אחוז (השוהבין התמונות הפאנל פשוט זהה)

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Pioneer-DEH-P3100-Faceplate-Buy-it-Now-ships-FREE_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ38655QQitemZ8054078456QQrdZ1#ebayphotohosting

בכל מקרה תעשה חיפוש באיביי על Pioneer Faceplate וזה יתן לך המון תוצאות.

תודה

Ships to: United States

אבל הוא לא שולח לארץ...

בכל אופן אני פשוט אמצא רדיו דיסק פשוט באיזה 300-400 שקל...

או אולי משהו יד שנייה מכאן או ממוסך...

• תוכן חדש...