Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי ,כאמור שידרגתי את המונו הקודם[והמעולה] שלי למונו שמסוגל לעבוד בעכבה של 1 אוהם [900RMS],במטרה לעבוד עם דאבל CVR ב1 אוהם .

עכשיו הCVR הנוכחי שלי הוא מדיגמי 03,לצערי קשה למצוא שוב 03 במחיר טוב ,מה שאני יכול למצוא זה 05 חדש באיזור ה600-650 שח .

ככל הניראה זה המצב ,יהיה אצלי בבגאז CVR03+CVR05 בתיבות זהות של 1.2CF אטומות כ"א.

יוגברו ב900RMS ב1 אוהם .

השאלה היא האם הם יעבדו בהרמוניה וטיב הסאונד של שניהם ישתלב יפה ולא יגרע אחד על השני?

[מבחינת נתונים הם זהים למעט מגנט 43OZ בדגם ה03 לעומת 45OZ בדגם 05,נוסף על כך הממברנה שונה והרכב הממברנה שונה-דבר היכול להשפיע על החתימת צליל של כל אחד מהם]

מה דעתכם?

שילוב של 03 ביחד עם ה05 יהווה בעית טיב סאונד ?או לא ?

אני מבקש מהמנוסים לענות[אילו שכמוני עובדים רבות עם הCVRרים ומכירים אותם היטב].

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...