Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
וואלה אז אני יגיד לך דבר כזה

נכון לא התייעצתי ולא שאלתי אף אחד פה בקשר לקבל

אבל הייתה לי אפשרות להביא קבל + עוד כמה חלקים במחיר זנות

אז לקחתי והקבל מזוויעה הוא ממש מכוער

אז עכשיו אני רוצה לעשות אותו יותר יפה זה הכל

אני לא מבין מה הבעיה

אם אין לך דרך לעזור או לתת איזה עצה או משהו

אז עדיף שלא תגיב בכלל במקום לתת תגובות שליליות !

תקשיב.... אני כבר אמרתי שאין לי שום דבר נגדך, או נגד הקנייה שלך...

ואני גם לא לועג לך, או מזלזל או משהו חלילה!

אם הייתה לך הזדמנות פז לקנות קבל, והלכת על זה, אז שיהיה בכיף!

אבל אם זה היה רק בגלל המחיר, זה יכול להיות קצת בעייתי, אבל בסדר... ותתחדש לך!

פשוט, חלק מהעניין של מערכת באוטו (לפחות עבור חלקנו), זה גם הפן האסתטי! ואני מניח שהמחיר זנות על הקבל הושפע רבות גם מהחוסר יופי שלו...

אני אף פעם לא הייתי (וגם לא מתכנן להיות) אחד שאוהב קומבינות! כי כל "קומבינה" כזאת ישר רואים אותה מקילומטרים.

בין אם זה בניה באוטו, בתנאים לא תנאים, ובין אם זה צביעה של איזה רמקול עם טושים - רק כדי שיהיה צבעוני ויפה (אני בכוונה מגזים קצת). ובין אם זה (במקרה שלך) הדבקת מדבקות לא מקוריות של כל מיני חברות....

לא כי זה יפה או לא - אלא כי רואים שזה קומבינה!! ויעריכו את זה הרבה פחות אם יראו שניסית "לפצות" על הכיעור עם כמה מדבקות.

מבחינתי: אם התקנה מקצועית - תעלה לי 3000 שקל, לעומת 500 (אם הייתי בונה לבד בחאפר), הייתי בוחר את ה3000, או לא לעשות בכלל כלום!...

כי אולי במכונית ישנה ומתפרקת בלי ריפודים, ומלאה חלודה אפשר להתעסק, לבנות, לשנות, להחליף, לחתוך לפרק ולסדר דברים בלי כאבי מצפון.... אבל בכל אוטו שהושקע בו ולו טיפה של מאמץ של המעצב, בעיצוב פנים של האוטו - זה יהיה פשוט להרוס את האוטו מבפנים.

לא סתם, שמעון מסאונד-סטורם לוקח 3000 שקל על עיצוב ובניית דלת...

הבן אדם משקיע את הנשמה בשביל שהכל יראה כאילו ככה זה יצא מהחברה! וזה מה שעולה כסף!

והמקרה של הקבל שלך אינו שונה מכך...

אם הוא קבל זול, אז הוא קבל זול, וישאר זול... אפילו אם תדביק עליו 8 מדבקות של NO FEAR!

פשוט אם תדביק עליו מדבקות, אז אתה בעצם כמו "מודה" שהוא זול, ומנסה "לכסות" את זה מתחת לפני השטח.

אבל בפועל זה יוצא שווה ערך למשהו כמו: סובארו DL שנת 82 עם ספויילרים, מדבקות של אש בצדדים, ואגזוז לחץ!... הרי כולם יודעים, שזו עדיין DL שנת 82... (לכל בעלי הDL שנת 82, אני מראש מתנצל, זה סתם הובא כדוגמא!! :wink: )

לכן, אם רצית לקבל אישור על הדבקת מדבקות... אני חושב שקיבלת אותו גם ככה מכמה מחברי הפורום כאן. ממני אתה לא תקבל GO לדבר כזה.

אבל אם רצית לדעת איך אפשר לשפר באמת את מראהו של הקבל... אני חושב שהדרך היחידה תהיה לשלב אותו בצורה מוסתרת... או למשל בתוך עיצוב של תא מטען: ואז אתה נגיד יכול לצבוע אותו או לכסות אותו עם איזה בד שיתאים לשאר הבניה שלך בבגאז'.

בברכה!

יונתן.

• תוכן חדש...