Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7354 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי מערכת, רדיו דיסק של פיוניר, מגבר 4 ערוצים וקומפוננט מורל פולס מקדימה, ו 9X6 מאחורה.

שהמערכת עובדת, בווליום 0, אני שומע מהרמקולים רעשי "שריקה" של מהירות סיבובי המנוע,

כנראה הפרעות מאלטרנטור.

המתקין הרחיק את כבל ה + מה RCA.

הרעשים פחתו אך עדיין יש. מה לעשות?

עוד דבר- מה אתם ממליצים לעשות עם וויברציות ורעשים מעצבנים מהדיפון של הדלתות מקדימה?

איך לבודד/מה לדחוף לשם כשי שלא ירטט ויציק?

תודה

I30 CW

פורסם

בנוגע לרעש אלטרנטור, אמרת בעצמך כי כאשר המתקין הרחיק את הRCA מהפלוס הראשי ההפרעות קטנו. לכן המסקנה וההמלצה היא להעביר את פלוס בצד אחד של הרכב, דוגמא בצד הנהג, ואת כבלי הסינגל בצד השני, צד הנוסע.

לגבי הרעידות ההמלצה היא לבצע איטום הדלתות, אבל זהו כבר השיקול שלך מכיוון שהנושא עובר את האלף ש"ח. במידה וזה יקר לך אתה יכול להשתמש בחומרים יותר זולים כגון יריעות זפת אבל דע לך כי הם יכולים לפלוט בחום חומרים מסוכנים לאוויר תא הנוסעים! במידה ואין לך רעידות מהפח של הדלת אלה רק מהפלסטיקה אתה יכול גם לחזק אותה מבפנים בעזרת ספוג לדוגמא. אבל שוב פעם ההמלצה היא לאטום בעזרת חומר ייעודי, לדוגמא הדיינמט.

פורסם

אצלי ברכב הייתה את אתה הבעיה, כאשר הוספתי מגבר נוסף התחילו להופיע לי רעשי מנוע במערכת בזמן הנסיעה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103300

בסופו של דבר הוספתי משתיק אשר פתר את הבעיה, וכיום אני מאזינה למוזיקה ללא הפרעות ורעשי רקע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני חייב לציין כי אני אישית נגד התקנת משתיקים למיניהם.

ואני לא רוצה להיות חוצפן אבל לפי דעתי האישית מי שמתקין משתיק רעשים מתעצל לחפש את הבעיה האמיתית ורק עוקף אותה!

אצלי ברכב הייתה את אתה הבעיה, כאשר הוספתי מגבר נוסף התחילו להופיע לי רעשי מנוע במערכת בזמן הנסיעה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103300

בסופו של דבר הוספתי משתיק אשר פתר את הבעיה, וכיום אני מאזינה למוזיקה ללא הפרעות ורעשי רקע.

ל'

פורסם

שני מתקינים ראו את המערכת, ואני רציתי פיתרון מיידי.

המשתיק לדעתי עשה את העבודה כאן, לאחר המפגש האחרון ביום שבת כאשר אסף, רז ועוד מספר אנשים האזינו למוזיקה ברכבי, גם הם הופתעו לטובה.

לפעמים לעקוף בעיה גם היא פיתרון, כאשר מגיעים לתוצאה הרצויה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ה + לא עובר באותו צד עם ה RCA, אלא צד שני.

הרעשים קטנט אך עדיין יש, אני אנסה את הקטע עם המינוס לסיכוך ל RCA, מקווה שיעזור.

עכשיו שמתי לב לרעש אחד מעצבן לא פחות- התושבת של הרדיו דיסק רוטטת כ"כ חזק שזה ממש נשמע...

אני לא רוצה לשים שם ברגים, כי אם יגנבו ישברו לי את כל האוטו, אבל מה ניתן לעשות ע"מ לחזק?

בקשר לדתות- אני לא מתכוון להשקיע סכומים האלה על איטום, אני לא חושב שהרכב ישאר אצלי הרבה זמן, וזה לא משתלם, לי בכל אופן.

חשבתי על קומסינות של שקל, עם ספוגים קשיחים, השאלה איפה אני אדחוף אותם...

תודה

I30 CW

פורסם

לגבי הרעידות ההמלצה היא לבצע איטום הדלתות, אבל זהו כבר השיקול שלך מכיוון שהנושא עובר את האלף ש"ח. במידה וזה יקר לך אתה יכול להשתמש בחומרים יותר זולים כגון יריעות זפת אבל דע לך כי הם יכולים לפלוט בחום חומרים מסוכנים לאוויר תא הנוסעים! במידה ואין לך רעידות מהפח של הדלת אלה רק מהפלסטיקה אתה יכול גם לחזק אותה מבפנים בעזרת ספוג לדוגמא. אבל שוב פעם ההמלצה היא לאטום בעזרת חומר ייעודי, לדוגמא הדיינמט.

נסחפת...

איטום לכל הרכב עולה משהו באיזור ואולי קצת מעל, אך מעטים האנשים שעושים דבר כזה.

נפתח ת'רד לפני כמה ימים על בחור ששאל על איטום, והיום איטום (לא עם דיינמאט) יכול גם לעלות רק 500 ש"ח לשתי הדלתות. השקעה קטנה ובתמורה מקבלים שיפור עצום בסאונד.

לגבי רעשי אלטרנטור - אין שום סיבה להשתמש במשתיקים שכן הם לא עוקרים את הבעייה מהשורש. לרוב מדובר בבעייה מאוד קטנה שניתן לפתור בקלות ע"י קצת עבודה ברכב (הזזת כבלים או חיווט מחדש במקומות מסויימים).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תמיד אפשר להוציא את המנוע :D

אלי.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תנסה מעבר לכבל RCA של VIVANCO של סטריאו ביתי שעולה ל5 כבלים של חמש מטר בערך 140 שקל

תבדוק עם הרימוט עובר בין הRCA

אם לא

תוריד גיין

עדיין לא?

תשפר הארקה

עדיין לא?

תנסה לחבר את הסיכוך של הRCA למינוס של ההד יוניט

עדיין לא?

תמתח כבל + בעובי 4 G במקום שלך

עדיין לא?

תנסה צורת סידור שונה של ה RCA וה+ מתחת למגבר(אחד מחברי הפורום ממוחה בשיטה)

עדיין לא?

תלך למקצוען הוא יסדר בשניה

פורסם

מסכים איתך חוץ מנקודה אחת

זה לא נכון מקצוען לא קוסם אלה מתקין יסודי אשר מכיר את רוב התקלות ואפילו לו ייקח פרק זמן מסויים עד אשר יאתר את הבעיה הנ"ל.

ועוד דבר קטן

תתחדש על המערכת שהתקנת אצל דני!

תנסה מעבר לכבל RCA של VIVANCO של סטריאו ביתי שעולה ל5 כבלים של חמש מטר בערך 140 שקל

תבדוק עם הרימוט עובר בין הRCA

אם לא

תוריד גיין

עדיין לא?

תשפר הארקה

עדיין לא?

תנסה לחבר את הסיכוך של הRCA למינוס של ההד יוניט

עדיין לא?

תמתח כבל + בעובי 4 G במקום שלך

עדיין לא?

תנסה צורת סידור שונה של ה RCA וה+ מתחת למגבר(אחד מחברי הפורום ממוחה בשיטה)

עדיין לא?

פורסם

1. יש לי כבלים יקרים מאוד של סרווין ווגה, אני לא מאמין שהם לא איכותיים...

2. לגבי איטום - אני לא מתכוון להוציא שקל אחד על זה- זה סתם מיותר לדעתי. (לפחות לי).

בשביל לסדר רעידות פלסטיק, יש "קומבינות" -

רציתי לשמוע עצתכם, ואת הרעיונות שלכם מה ניתן לעשות לבד (כמו דחיפת ספוגים וכו).

3. לגבי העיצות:

- הריימוט עובר.

- להוריד גיין? מה זה ייתן לי? החלשה של הכל...

- הארקה קצרה מאוד טובה.

- אני אנסה את הקטע על הסיכוך למינוס.

שמתי לב שיש רעידות גם מהתושבת של הרדיו דיסק, המסגרת האלומיום בדש בורד ,

אני אלך למתקין לסדר גם, ואגיד לו על הרעשים.

אגב, שמתי קומפוננט של מורל פולס, את הטוויטרים הוא שם לי על המשולש פלסטיק בדלתות,מעל הידית יכיוון המראה, עם דבק חם. זה נפל כבר 3 פעמים. יש רעיונות?

תודה

I30 CW

פורסם

תשים לב בנקודה שהמינוס מחובר לגוף האוטו

אם שייפו את הצבע

אם לא אז אתה יכול להישתמש בדרמל או בנייר שיוף גס

איך צורך לשייך מעבר ל2ס"מ על 2 ס"מ

וכמובן שתשים לך שהכבר מינוס שלך באוטו עובי כמו הפלוס

בהצלחה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אני לא מבין מדוע יש שוב דיונים על רעשי מנוע בפרום ???

הנושא הזה נחרש ומוצא עד סופו ,מה שאומר שיש כל כך הרבה מידע עליו ובחיפוש הכי פשוט בפורום ניתן למצוא את כל החומר פלוס הפניה למאמרים בנושא.

חברים אל תהפכו את הפורום לנושאים שחוזרים על עצמם, הרי כל יומיים יש חבר חדש(כן ירבו) שנתקל בבעיות הרעשים ושות' .

חג שמח לכולם !!!!

אריק

• תוכן חדש...