Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

SubWoofer ETON

buzz_ly
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

משהו מכיר את הסאב של ETON מסדרת CRAG ?

מתלבט לגבי רכישת הסאב הזה , או לקבל המלצה על סאב איכותי (יחסית למחיר) בסביבות ה-1200 ש"ח.

פורסם

מזה לא הסאב מוואלה שופס? ב1200 תביא איזה COMPVR נחמד ושמור קצת כסף

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

ETON זו חברה עם מוניטין רב בתחום יצור RAW DRIVERS. הם בין היתר יצרו עבור דיימונד אודיו את הקומפוננטים המעולים מסדרת HEX.

אני לא הייתי רץ לקנות COMPVR לפני שהייתי בודק באופן רציני את ה- CRAG. סדרה זו (ה-CRAG) הינה סדרה נמוכה יחסית שמיועדת שיועדה לשוק המקומי (הגרמני), מפתיע שהיא יובאה לארץ.

פרטים אודות הסדרה:

http://www.eton-gmbh.de/ShowPage.php?PId=3018&NavLang=0&LangId=0&NavId=174

PDF המכיל את הפרמטרים של הסאבים מסדרת CRAG:

http://www.eton-gmbh.de/dlstream.php?FileId=102

חבל שלא מייבאים את הסאבים האיכותיים יותר של ETON שהינם באוריאנטציה של SQ מסדרת HEX:

http://www.eton-gmbh.de/ShowPage.php?NavRoot=0&LangId=2&NavLang=2&PId=97&NavId=50

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

שוב שלום, לאחר הרבה זמן שלא כתבתי כאן בפורום.

בדיוק לפני שבועיים הלכתי לחנות כדי לשדרג את המערכת שלי ברכב ונתנו לי לשמוע בין היתר מספר סאבים ואת הסאב של אטון המדובר, אכן התרשמתי ממנו מאוד לטובה ומידע כללי אטון היא חברה מאוד טובה ואני חושב שיהיה קשה להשוות את הסאב הנ"ל לCOMPVR הנחות ברמתו מהכרג.

כמו כן בחנות היה גם את הסדרה הכי גבוהה HEX.

אכן מפתיע לראות שכן יש עלייה ברמה בארץ וכן מייבאים את החברות והדגמים היותר מתקדמים.

פורסם
שוב שלום, לאחר הרבה זמן שלא כתבתי כאן בפורום.

בדיוק לפני שבועיים הלכתי לחנות איזה חנות אם מותר לדעת ? כדי לשדרג את המערכת שלי ברכב ונתנו לי לשמוע בין היתר מספר סאבים ואת הסאב של אטון המדובר, אכן התרשמתי ממנו מאוד לטובה ומידע כללי אטון היא חברה מאוד טובה ואני חושב שיהיה קשה להשוות את הסאב הנ"ל לCOMPVR הנחות ברמתו מהכרג.

כמו כן בחנות היה גם את הסדרה הכי גבוהה HEX.

אכן מפתיע לראות שכן יש עלייה ברמה בארץ וכן מייבאים את החברות והדגמים היותר מתקדמים מי ה"צדיק" בסדום שמביא אותם ומה המחירים אם מותר לדעת ? והאם הם מביאים את הקומפוננטים שלהם ? .

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

צ'יפר הם היבואנים הרשמיים של ETON בארץ, יש להם את רוב הסחורה כולל מגברים,קומוננטים, וסאבים.

ישנם גם סאבים יקרים יותר של ETON שלא נמכרים בארץ.

בל מקרה שבוע שעבר שמעתי את הCRAG 10 אינטש בתיבה אטומה והוא נשמע טוב.

הוא היה מוגבר ע"י MAC AUDIO Z2200.

סאב טוב, תמורה נהדרת למחיר.

under construction..

• תוכן חדש...