Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רמקולים 6.5 קומפוננטים ואני רוצה לחבר אותם לדלתות הקידמיות והחור שם הוא מתאים לו רק רמקולים 5.25 מה אלי לעשות אני חייב את עזרתכם חברים!!!!!

תודה רבה מראש!!!!

חג שמח לכולם!!!!

peugeot 106 S16

פורסם

אתה קונה רמקולים מבלי לבדוק את הגודל המקורי? על מה בדיוק חשבת?

בקיצור אתה צריך לעשות בנייה הכוללת הגבהה אם פתח המתאים ל6.5 אינץ'.

לדוגמא שלשום העליתי את הבנייה אצלי ברכב

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=111834

גם אצלי הפתח המקורי לא התאים אבל לא זאת היתה הסיבה העיקרית לבניית פודים.

הסיבה היא כיוון הרמקולים בצורה כזאת בכדי ליצור במה אופטימליט כלפי המאזין.

פורסם

או שבאמת תחליף לגודל המתאים לך, או תשקיע קצת מאמץ ועבודה ותבנה לך פודים ותהנה מי 6.5 אינץ.

HU-JVC KD LX 110R\FRONT-KENWOOD KFC1068S\REAR-PYLE PL6984BL\SUB-LANZER MAX 12\ FRONT AMP-MAGNAT THE ROCK 400\REAR+SUB AMP-MAGNAT THE ROCK 800

SAAB 9000 2.3L :smile:

פורסם

קצת מאמץ?

אני חושב כי אתה טועה. לבחור שאין לו שמץ בבניית פודים. הוא יצתרך לעבוד קשה וגם אז יהיה ספק אם יגיע לתוצאות ראויות!

בשביל לעשות בנייה יפה צריך ידע ונסיון ושום מדריך אינטרנט לא יחליף את זה.

או שבאמת תחליף לגודל המתאים לך, או תשקיע קצת מאמץ ועבודה ותבנה לך פודים ותהנה מי 6.5 אינץ.
  • תוכן חדש...