Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עוד כחודש ושבוע נגמר לי המלווה ואני מעוניין כבר לקנות פאנל לרכב.

אל תגידו לי בבקשה להריץ חיפושים כי הדרישה שלי טיפה שונה.

אני מעוניין בפאנל + MP3 התכנון העתידי הוא זוג 6*9 וסאב ככה שהיציאות להגברה צריכות לההיות כמו שצריך. אני אישית מת על פיוניר אבל סיפרו לי שהיציאות שלהם נשרפות בקלות כך שעדיף לי ללכת על אלפין (תאמת אני מכיר תחברה כחברה ליצור מזגנים חח) אז אשמח לקבל חוות דעת בנושא. בנוסף חשוב לי מאוד שהדגם ללא הפנל יראה רגיל ופשוט על מנת שלא יתפוס עין. אני מעוניין בשליטה דרכה על הערוצים וכמובן על המידל טויטר ונמוכים מה שיש ברובם.

הקניה יכולה להתבצע פה בארץ או בניו-יורק (דוד שלי שבוע פה שבוע שם) אני צעיר והתקציב דל ככה שאני לא מתכוון להשקיע עליה יותר מ300 ירוק, בבקשה תמליצו לי על דגמים.

שאלה נוספת היא מה קורה עם הביטוח כאשר המערכת נקנת בחול? קבלות יהיו אבל כיסוי? =\

תודה מראש מור מאיש.

כרגע כלום =[

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי מה זה כשאומרים שלפיוניר נשרפות היציאות?

זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בשמועה הזאתי ואף פעם לא נתקלתי בכזה דבר...

זה באמת כזה שכיח בפיוניר או שזאת עוד שמועה מופרכת?

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

במכשירי הפיוניר מוליך המינוס (במעגל המודפס) של יציאות ה - RCA, הוא דק מאוד. לכן כאשר מנתקים ו/או מחברים את חיבורי ה - RCA, כאשר המכשיר דולק, המוליך הנ"ל בד"כ נישרף. כאשר יש תקלה כזאת במכשיר ניתן לקחת אותו למעבדה על מנת שיתקנו את זה, (תיקון שאינו יקר) אפשרות שניה לתיקון היא לחבר חוט חשמל חיצוני בין הגוף של המכשיר לבין המינוס של יציאת ה - RCA. בכל מיקרה זאת תקלה פשוטה שלא צריכה להשפיע על השיקול כאשר רוצים לקנות HU מתוצרת פיוניר.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אני צעיר והתקציב דל ככה שאני לא מתכוון להשקיע עליה יותר מ300 ירוק, בבקשה תמליצו לי על דגמים

הכוונה היא ל 300 $? אם כן אז התקציב הוא לא כזה דל ..

אם תביא מחול לא תהיה לך אחריות, מן הסתם.

אבל האפשריות הן מרובות ואפילו אתה יכול להרשות לעצמך את האלפיין 9855 שבהחלט "תספיק" לצרכים שלך ..

והכול בהנחה שבאמת התכוונת לדולרים.

שימי.

מחפש מגבר 2 ערוצים, 100W ומעלה מבית איכותי בלבד.

להצעות שלחו לה"פ.

פורסם

כן הכוונה ל300 דולר והקניה בהחלט תתבצע בחול..

בקשר לאחריות אין לי בעיה לשלוח להם את זה בחזרה לשם ציינתי שדוד שלי שבוע פה שבוע שם.. השאלה הייתה אם הביטוח תכסה גניבה של זה?

כרגע כלום =[

פורסם

אין סיבה שביטוח לא יכסה גניבה של מכשיר שניקנה בחו"ל. כמובן יש לציין שהמכשיר ניקנה בחו"ל, כאשר באים לבטח אותו. כמו כן סביר להניח שתצטרך להראות את חשבונית הקניה על המכשיר. בשביל הכסף שלך יבטחו לך הכל.

שלו.

פורסם
אין סיבה שביטוח לא יכסה גניבה של מכשיר שניקנה בחו"ל. כמובן יש לציין שהמכשיר ניקנה בחו"ל, כאשר באים לבטח אותו. כמו כן סביר להניח שתצטרך להראות את חשבונית הקניה על המכשיר. בשביל הכסף שלך יבטחו לך הכל.

שלו.

כמה אמור לעלות המכשיר בחול? והקניה תתבצע בניו יורק.. יש לכם חנויות??

כרגע כלום =[

פורסם

אם המחיר של המכשיר הנ"ל הוא 370$ בחו"ל (1700 ש"ח), ובארץ מכשיר כזה חדש עולה כ - 2500 ש"ח עם אחריות וחשבונית, אני לא לגמריי בטוח אם כדאי להביא מכשיר כזה (במחיר הזה) מחו"ל. יש לקחת בחשבון שעלולים להיתפס עם המכשיר במכס ואז ברור מעל לכל ספק שאין כדאיות להביא את המכשיר מחו"ל. צריך לנסות ולחפש את המכשיר הזה במחיר זול יותר בחו"ל. אני לא בטוח שאמזון כל כך זולים.

שלו.

פורסם
אם המחיר של המכשיר הנ"ל הוא 370$ בחו"ל (1700 ש"ח), ובארץ מכשיר כזה חדש עולה כ - 2500 ש"ח עם אחריות וחשבונית, אני לא לגמריי בטוח אם כדאי להביא מכשיר כזה (במחיר הזה) מחו"ל. יש לקחת בחשבון שעלולים להיתפס עם המכשיר במכס ואז ברור מעל לכל ספק שאין כדאיות להביא את המכשיר מחו"ל. צריך לנסות ולחפש את המכשיר הזה במחיר זול יותר בחו"ל. אני לא בטוח שאמזון כל כך זולים.

שלו.

תודה רבה על ההמלצה שלו.

זהוא הדגם האחרון שאתם ממליצים לי?

[הקפצתם אותי בתקציב ב70 דולר חח 300 שח]

כרגע כלום =[

פורסם

אנשייייייים בבקשה בבקשה תעזור לי... זה חשוב לי מאוד ואין לי איפה עוד לשאול =[

ממש תודה לעוזרים!

כרגע כלום =[

• תוכן חדש...