Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שברולט קןרסיקה

ואני מעוניין להתקין מערכת שקיבלתי

צ'נג'ר + רדיו

השאלה שלי היא האם ניתן להתקין את זה

במכונית שלי הרדיו הוא רדיו בילט אין....האם אפשר להחליפו ברדיו חדש

ואם כן כמה צריכה לעלות התקנה שכזו?

תודה.

פורסם

א. כן!

ב. האפשרויות שעומדות בפניך:

או להתקין רדיודיסק (HU בשפה של הפורום) נוסף - בתא כפפות או ע"י ניצול של אחד התאים בדש בורד אם יש.

או לנסות לפנות ליבואן של שברולט בארץ ולברר כמה עולה יחידת אינטגרציה שתכנס במקום הרדיו המקורי - אני זוכר שזה משהו עבה יותר מהרגיל...

או לגשת למתקין שמתמחה בבניית פאנלים (מפיבר גלאס בדרך כלל, אני אתן לך דוגמא לאחד כזה - סאונד סטורם בפתח תקווה) ולבקש שיעשה לך התקנה מיוחדת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
א. כן!

ב. האפשרויות שעומדות בפניך:

או להתקין רדיודיסק (HU בשפה של הפורום) נוסף - בתא כפפות או ע"י ניצול של אחד התאים בדש בורד אם יש.

או לנסות לפנות ליבואן של שברולט בארץ ולברר כמה עולה יחידת אינטגרציה שתכנס במקום הרדיו המקורי - אני זוכר שזה משהו עבה יותר מהרגיל...

או לגשת למתקין שמתמחה בבניית פאנלים (מפיבר גלאס בדרך כלל, אני אתן לך דוגמא לאחד כזה - סאונד סטורם בפתח תקווה) ולבקש שיעשה לך התקנה מיוחדת.

וכמה אתה חושב שיעלו לי כל אחת מההתקנות הנ"ל?

ומה הכי כדאי?

פורסם

אכן קודמי צודק.

קיימת אפשרות להתקין רדיודיסק ברכב הזה, שים לב: את הרדיו המקורי לא מוצאים, אלא מתקינים במקום המכשיר הטייפ שנמצא נמוך יותר את המכשיר החדש. זה גוזל קצת זמן.. בכל אופן שם המקום!

בקיצור, לא חסרים כאלה שכן ביצעו את זה, ואין צורך בבניה יקרה אם אתה מעוניין לחסוך כסף.

אם אין לך הגבלת תקציב צפופה, אז השמיים הם הגבול...

אם אתה ניגש לחנות מסויימת לביצוע הנ,ל , וודא חד משמעית שהם כבר ביצעו זאת ולא מתלמדים ומתנסים על האוטו שלך.

בברכה

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

והדבר שעוד יותר פשוט מכל מה שהוזכר פה זה קניית מתאם מברזל מיוחד עבור הרכב שלך כלומר זהו מתאם שנכנס בול במקום הרדיו טייפ שיש לך באוטו ולתוך המתאם אתה יכול לשים כל רדיו דיסק נורמלי.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה קורסיקה.... (לא הולך כמו קאווליר ודומיהם)

יש לו שם רדיו "קוביה" יותר קצר מרדיו 1DIN , כלומר אתה מוציא את הרדיו שלו, לא נכנס ברוחב מכשיר , אבל הגובה שלו לפי 2DIN ..

למטה הכי נוח.

דני

.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

גם אותו רדיו יש ב pontiac tempest שזהה לשברולט הזו?

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
  • תוכן חדש...