Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיש לי כיום באוטו זה HU של פיוניר 7650, מקדימה קומפוננט של מורל פולס 6, עכשיו ראיתי שיש כמה ת'רדים בנושא הזה כבר אבל אפחד לא מתאים לדרישות שלי גם במחיר וגם במה שאני מחפש. אז החלטתי לפתוח ת'רד בכל זאת. בקיצר אני מחפש מגבר 4 ערוצים לקומפ' וגם לסאב שאני אביא בעתיד כנראה אני אביא סאב לא ברמה כזו גבוה אלא סאב בסביבות ה600 שקל משו כמו פיוניר או משו כזה. המחיר שאותו אני מקציב למגבר הנ"ל הוא בסביבות ה700 שקל ככה אפשר טיפה יותר. יש מצב למשומש אבל אני מעדיף חדש אז אם יש לכם הצעות למשו שיתאים אני אשמח. אם תגידי לי לקחת רק 2 ערוצים לזה ועוד 2 למגבר סבבה, הקטע הוא שאני מעדיף לא לקחת 2 ו2 כי אחכ אם אני אביא 6*9 לאחורה אני אצטרך להחליף מגבר.

תודה וחג שמח וכשר לכולם!

רותם

פורסם

כן זה גם מה שאני חשבתי אחרי דפדוף של איזה שעה בזאפ. אבל חשבתי אולי יש משו שפספסתי. אפשר הצעה למשו לא ברמה גבוהה מדי אבל שיתאים לי לצרכים תביא בסכום מינימלי מה שתגיד כדי לדעת אולי אני פשוט אחכה את החודש הזה למשכורת הבאה וזהו.

רותם

פורסם

אם אתה מעוניין יש למכירה פה בפורום מגבר 4 ערוצים

ROCKFORD PUNCH 400A4

המגבר הזה של חבר לי והוא באמת מגבר מעולה הרים דוטק וסאב בצורה מעולה!!

הוא דורש עליו 650 שקל

לדעתי המגבר הזה שווה את המחיר הזה,במחיר כזה לא תמצא מגבר טוב יותר ממנו!

פורסם

מסכים לגבי הרוקפורד באמת אחלה מגבר במחיר מצויין. יש קאץ'?

ואחי אני הבאתי REDBOX1400 75X4 קוריאני חמוד לאללה ב750 ש"ח בטומקאר.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אין קאץ' מופיס...

מגברים טובים מבית (שהיה) טוב. בהחלט יענה לרוב המשתמשים על צרכיהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צריך להיות מאוד מאוד אופטימי ומאוד מאוד תמים כדי להתייחס ברצינות להצהרות של לנזר על כל מגבר שלהם שלא כתוב עליו OPTI.

זה יהיה מפתיע למדי אם מישהו יציג תוצאות בדיקה בהם ה- VIBERANT המדובר יפיק הספק הקרוב להספק המוצהר שלו שעומד על 125 וואט?!?!

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

בקיצר אתם טוענים עדיף רוקפורד? יותר אמינים? זה נראה לך יהיה חכם לתת למגבר כזה חלש יחסית להרים סאב?

רותם

פורסם

לדעתי זה שטויות

אולי זה מזייף ב-10 אר אמ אס לא יותר

מישהו עשה בדיקה שיכול להוכיח כזה דבר?

אם כן אז סבבה...

ובשביל מגבר שנותן 50 אר אמ אס להרים סאב וקומפוננט לא נראה לי הגיוני...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

עדיין לא סגור על איזה סאב בדיוק אבל סאב משו בסביבות ה600 שקל ככה. לא משו פשוט מדי ולא משו רציני מדי. משו שיתאים לשאר המערכת ככה בפרופורציות

רותם

• תוכן חדש...