Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק שלי לאחרונה התחיל להיות ממש איטי בלקרוא דיסקים MP3, הרדיו זה מה שמופיע לי בחתימה, פיוניר 7650, לוקח לו לפעמים אפילו 5 שניות ואולי יותר לקרוא דיסק.

למישהו יש רעיון למה זה? אולי משו בהגדרות, אנערף..

רותם

פורסם

בהתחלה הוא קרא מהר?

כע אחי בהתחלה הכל היה סבבה, לאט לאט הוא התחיל לעשות בעיות. אפילו פעם אחת לא הצליח לקרוא לי דיסק אז הכנסתי דיסק אחר ואז עבד ואז הכנסתי את הדיסק הראשון ועבד.. =\

רותם

פורסם

כניראה שיש תקלה במכשיר קח אותו לתיקון.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי HU של פיוניר 7550MP, הוא אצלי כ3 שנים.

לוקח לו בין 10-15 שניות לקרוא דיסק של MP3 , וזה גם תלוי בכמות הספריות בדיסק כי הוא קורא אותן לזיכרון. אני לא חושב שזה היה יותר מהיר בהתחלה.

בכל מקרה לאחר הקריאה אין לו בעייה של השהייה בין העברת שירים או נגינה.

אם זה כך גם אצלך, לדעתי זה תקין. עוד 2 שניות זה מה שמציק לך? חבל לקחת לתיקון בגלל "בעייה" כזו. כל פתיחה של המכשיר סתם יכולה לגרום נזקים אחרים.

אני יודע לפחות מכמה חברים ומאצלי, שלמכשירים של פיוניר MP3, לפחות לדגמים הישנים יחסית - לוקח זמן לקרוא דיסקים של MP3.

זו דעתי לפחות,

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...