Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל בזה שלמדתי אלקטרוניקה DC וAC ומגברים והכלל!...

גשרים והכל- זה לא שפה גסה...

טוב אז האמת היא שאני אחרי קניית רכב.

הרדיו-דיסק לא עובד כבר

אני צריך לתקן את האוטו בכ 3K... אז אני טיפה לחוץ בכסף =]

אני רוצה בנתיים עד שיהיה לי סכום מספק לקניית מערכת- לקמבן איזה נגן MP3 עם רדיו...

בשביל הניסויים- אני משתמש בדיסקמןMP3 ג'נרי.

התוכנית המקורית, לא עבדה:

לחבר בכניסות אאודיו של המכונית את הדיסקמן בעזרת כבל פשוט ו2 מחברים נקבה-נקבה שיתאימו לי הכל.

כל מה שיש לי- מצורף...

אם תשימו לב הכניסה למגבר דומה בטירוף ליציאה שבפרונט... האם זה אותו כבל?..

ד"א יש לי מולטימטר...

באוטו יש מכל מני סאבים וכו' אבלא נירוצה מוזיקה בנתיים לא לתת בראש... (גם ככה יש עדיין מלווה)...

יש שם תמונה של החשמל שנכנס בעיקרון לרדיו-דיסק חשבתי שאולי צריך בעזרת גשר פשוט לחבר ואז זה יאפשר כניסת חשמל למגבר...

תודה לכולם!...

diskman+cabel.jpg

front_car1.jpg

Magber.jpg

Connect to magber.jpg

electo.jpg

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

תחבר לדיסקמן כבל עם יציאה של PL מצד אחד ומצד שני rca כמו שבוודאי כבר עשית אבל לא ליציאת אוזניות אלא ליציאה שרשום line out זו יציאה שמתאימה למגבר , עכשיו בשביל להדליק את המגבר את צריך ללת לו פקודה שזה הרדיו דיסק עושה כאשר אתה מפעיל אותו מכיוון שאין לך רדיו דיסק מה שתעשה תחבר את מתח הסוויטצ' לחוט הפיקוד שמפעיל את המגבר וכך המגבר יפעל רק כאשר אתה מדליק את הסוויטצ' , במידה ואתה רוצה לשמוע גם כשהסוויטצ' מכובה אז תחבר לחוט הפיקוד של המגבר מתח קבוע ותחבר בטור מפסק כך אתה תוכל לשלוט על הכיבוי וההדלקה של המגבר

רק אל תשכח לכבות אותו כי הוא יגמור לך את המצבר

פורסם
תחבר לדיסקמן כבל עם יציאה של PL מצד אחד ומצד שני rca כמו שבוודאי כבר עשית אבל לא ליציאת אוזניות אלא ליציאה שרשום line out זו יציאה שמתאימה למגבר , עכשיו בשביל להדליק את המגבר את צריך ללת לו פקודה שזה הרדיו דיסק עושה כאשר אתה מפעיל אותו מכיוון שאין לך רדיו דיסק מה שתעשה תחבר את מתח הסוויטצ' לחוט הפיקוד שמפעיל את המגבר וכך המגבר יפעל רק כאשר אתה מדליק את הסוויטצ' , במידה ואתה רוצה לשמוע גם כשהסוויטצ' מכובה אז תחבר לחוט הפיקוד של המגבר מתח קבוע ותחבר בטור מפסק כך אתה תוכל לשלוט על הכיבוי וההדלקה של המגבר

רק אל תשכח לכבות אותו כי הוא יגמור לך את המצבר

בחור, לאט לאט ועם פיסוק בבקשה =\

קודם כל תודה רבה...

לחבר לline out- סבבה, מעכשיו...

מה היא הסויץ' של המגבר?.. איזה מהכבלים הוא?..

רנו מגאן 96' RN מנוע 1.6E =]

פורסם

הסבירו לך אך לא הבנתה

את הכבל remote שהולך למגבר אתה צריך לחבר לסוויץ של הרכב

כאשר הסויץ סגור לא ישלח מתח למגבר

כאשר הסויץ פתוח המגבר יקבל vcc וידלק

אך תשים לב המגבר יהיה דלוק בכל פעם שהרכב מונע או סויץ פתוח

במקרה ששכחתה את זה והשארתה סויץ פתוח לאורך זמן התוצואה תיהיה ידועה

בדרך כלל מתחת להגה יש כמה חוטים של פלוס לאחד מהם אתה צריך להתחבר עם הרימוט

עם הצמת חוטים אין לך מה לעשות בכל רמקול שתרצה לשמוע תצטרך לחברו ישירות למגבר אחרת הוא לא יוגבר כאמור מהנגן עצמו אתה לא תאכל להגביר את הרמקולים רק מהמגבר...

• תוכן חדש...