Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע אחי זה חסר הגיון זה נשמע לי כאילו חסר משו כאילו זה יהיה חלש ברמות. כאילו ירגישו הרבה באס אבל יהיה חסר משו.

מה שחבר שלי פעם אמר לי לעשות נשמע לי דיי מטומטם אבל הוא אמר לי עזוב אותך מקומפוננטים וזה זה לאיכות ולא לעוצמה הוא אמר לי לשים סתם טוויטרים טובים של פיוניר מקדימה 6*9 מאחורה עם מגבר וסאב וזהו

אתה חושב ככה כי אף פעם לא שמעת...

אני אני מציע לך ללכת לחנות מערכות סטריאו לרכב .. ולשמוע באיזה רכב

ואז תגיד לי אם צריך 6X9 מאחורה או לא

פורסם

יש לך הצעות לחנות כזאתי באיזור המרכז? בטח כבר יש על זה מיליון ת'רדים בפורום אבל אם כבר נכנסו לנושא אז סה"כ עוד הודעה אחת לא נראה לי תזיקק

רותם

פורסם

מאיפה אתה ?? אתה מוזמן לשמוע אצלי

מה שחבר שלך אמר לך:

אני כשה הייתי בגיל 17 זה מה שהייתי עושה 6*9+מגבר ,טווטרים רד סאונד,רמקולים קדמיים מקוריים.(אפשר גם סאב)

וזה ניגן מאווד רועש מאווד!!

אבל אתה בקושי תבין את השיר(קומפוננט זה איכות ו עוצמה)

פורסם

אבל מקומפוננט בטווח מחירים כזה לא ייצא לי הרבה פחות עוצמה מאשר אם אני אקח 6*9 לאחורה ועוד סאב וכאלה? שמע נכון שהאיכות תפגע, מן הסתם אבל זה היתרונות והחסרונות של SPL מול SQ לא? כאילו זה לא או זה או זה? קשה להשיג את שניהם ביחד מן הסתם זה יקר בטירוף.

מן הסתם בSQ לא תוכל להגיע לעוצמה של SPL אבל בSPL לא תהיה לך איכות כמו SQ אבל זה נשמע לי מאוד הגיוני והכל.

ולא יודע לא חשבתי עד לת'רד הזה לוותר על 6*9 ולקחת קומפוננט וזה שיהיה המקור העיקרי לסאונד

רותם

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז ככה עדכון מצב ואני צריך עזרה שוב. =\ פשוט חבל לפתוח עוד ת'רד על אותו נושא.

בקיצר היום קניתי והתקנתי מורל פלוס 6 וואלה אני מרוצה עד השמייים בינתיים חוץ מזה שכל הזמן יש זמזומים כאלה מהדלת כי הדלתות לא משו בנויות לרמקולים שמה. נלך בהזדמנות שיעשו איטום וכל זה. אבל ככה נושא יותר חשוב מזה..

הלכתי היום לפומפה שמה קניתי והכל ואפילו שהמתקין לא היה שם שלחו אותי למתקין אחר בר"ג והיו קצת בעיות קצת צעקות אבל בסוף בערך טוב למרות שלא יודע קצת מאוכזב כי נראה לי שלא סגרו כמה ברגים בדלת ובגלל זה היה הרבה רעש בהתחלה כמו שאמרתי בהתחלה וישבתי אחכ באוטו איזה שעה כיוונתי קצת תמערכת, שמתי איזלרבנד על הידיות של החלונות כי הן כזה עשו רעש מהבאסים, חיזקתי ברגים וכו'.

אני כל רגע סוטה מהנושא אז שוב - הלכתי לפומפה אמרתי לו שאני רוצה תמורל פולס 6 ופיוניר 420W ואז הוא התחיל להגיד לי שלא כדאי לי לקנות תפיוניר, אין אחריות, הראה לי איך הרמקול בנוי שהכל מקרטון וזבל וזה. ובקיצר לא קניתי אחוריים בסוף. אני רוצה אחוריים כי חשוב לי SPL יותר מSQ אפילו שהעדפתי לא לוותר על קומפ' לקדימה. עכשיו נראה לי ירדתי מהפיוניר זה איכזב אותי מממש! אז אם יש לכם הצעות חלופיות? אני מזכיר תעניין:

רמקולים 6*9 תקציב כ500 ש"ח, יחובר בעתיד למגבר ב"ה. וזהו.

תודה רבה ושוב מצטער על המגילה

רותם

פורסם
לא יודע המחשבה על זה שרוב הצליל יבוא לי מקדימה נשמעת דיי מעצבנת. והקומפוננט הזה יוכל לספק כזאתי עוצמה חזקה אחי שבאמת יהיה למערכת עוצמה? לחבר שלי יש באוטו 2 קומפוננטים של מורל מאחורה ומקדימה לא יודע איזה מורל בדיוק אבל בקיצר יש לו גם מגבר ואין לו סאב אבל יש עוצמה וזה מקומפוננט מקדימה ומיד של אותו קומפוננט מאחורה

ובאסים גם ככה אבל היא לא עוצמתית מספיק כמו מה שאני מייחל שיהיה לימה חסר לך באמת להגביר את הסאונד או שחסרים לך התדרים של הבאס .

שים לב שאם שמים רמקולים מאחורה שמים את אותו סוג של הקדימה . עכשיו תדע שהמערכת לא נשמעת מספיק חזק זה יתכן בגלל שלוש סיבות :

א . המגבר לא חזק מספיק (ולא משנה מה מופיע עליו מבחינת W )

ב. המגבר חזק והכל טוב אבל בגלל שחסר באס , והקומפוננט צריך ל"תרום" יותר באס ממה שהוא יכול סה"כ העוצמה יורדת .

ג . בגלל שחסר באס לא מרגישים עוצמה , כי באסים נותנים עוצמה לסאונד

במקרה שלך נפלת על מתקין לא טוב . הפתרון הוא לא לקנות רמקולים מאחורה , אלא לחכות טיפה לחודש הבא או למתי שיהיה לך כסף , לקנות מגבר חזק וסאב .

ואת הכסף שתחסוך על הרמקולים האחוריים , תשלם למישהו שיסדר לך את הרמקולים הקדמיים . אולי צריך איטום . אבל שתדע שאם יסדרו את זה אתה תהנה כל כך מהמוסיקה שלא תרצה רמקולים אחוריים.

ותשמע חזק וטוב

שיהיה בהצלחה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כנראה שבאמת אני אביא מגבר וזהו ואני אוותר בנתיים על אחוריים, רק באסה כי עכשיו יש לי חור במגש מאחורה )= כי כבר היה לי רמקולים שמה פעם חח מבאס אבל אני מניח שאני אביא מגבר וסאב.

יש מצב שמגבר אחד של 4 ערוצים יספיק או שעדיף 2 מגברים? ואם יש המצלצה למגבר בסביבות ה700 שקל ככה אני אשמח, אם זה מעט מדי אני אאלץ לחכות אבל נראה לי אני אביא בנתיים מגבר וחודש הבא סאב..

תודה רבה

רותם

• תוכן חדש...