Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ב9 לחודש אי"ה אני הולך לקנות רמקולים אחוריים ומקווה שגם ישאר כסף לקומפוננט לקדימה.

בינתיים מה שיש לי זה HU של פיוניר 7650, רציתי להתייעץ איתכם לפני שאני אקנה. מה שאני אקנה יותקן בפונטו פשע המדהימה שלי. בקיצר בקשר לרמקולים אחוריים אני רק מבקש הבעת דעה אם אתם מכירים וזה ובקשר לקומפוננט אני צריך ייעוץ איזה לקנות.

- 6*9 מאחורה פיוניר 420W 80RMS 4WAY.

וקומפוננט כמו שאמרתי מחכה להצעות. אמרו לי שבפונטו אפשר להכניס בדלת 6.5 ככה שסבבה. הטווח מחירים הוא גג 600 שקל. סביבות ה500 / 600 ככה. פשוט אין לי יותר, אני מתכנן בעתיד להביא מגבר לקומפוננט ולאחוריים ככה שאם רציתם לדעת זה יחובר למגברת ב"ה.

מה אתם טוענים על מורל 6.5 אינץ' PULSE 6? המחיר עומד בדרישות שלי ובביקורות שקראתי הוא טוב אבל רק בחיבור למגבר, מן הסתם זה ברור שאי אפשר לנצל אותו בלי מגבר אבל עכשיו חשבתי אולי עדיף שאני קודם אקנה מגבר החודש וחודש הבא אני אקנה קומפוננט.

התקציב הכולל שיש לי להחודש זה 1000 שקל בערך מקווה שלא ייצא פחות מזה.

סורי על המגילה והמון תודה ושבוע טוב,

רותם

רותם

פורסם

1000 ש"ח לרמקולים+מגבר?

או 1000 ש"ח למגבר? ורמקולים בנפרד

חוצמזה שאפשר לשים מורל פולס בלי מגבר וישמעו סביר ואז תחסוך עוד 1000+- ש"ח ותקנה מגבר נורמאלי איזה לאנזר או משהו...

זוהי דעתי לפחות

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

בוא אני אסביר שוב את הדילמה.

החודש יש לי בסביבות ה1000 שקל, אז מה שחשבתי זה לקנות החודש את זה:

- Pioneer 420W 80WRMS 4 Way, 445 ש"ח -

http://www.audionet.co.il/details.asp?id=548&lead_id=&look=

- עוד סט קומפוננט לא ידעתי איזה ועכשיו הסתכלתי קצת בזאפ וסט שנראה לי חמוד ובטווח מחירים שלי זה:

Morel Pulse 6 6.5 Inch 120 WRMS, 529 ש"ח

עכשיו מן הסתם הם בקושי ייפתחו בלי מגבר וכנ"ל לגבי ה6*9 של פיוניר ולכן חודש הבא אני אביא להם מגבר.

פשוט עזוב אל תתייחס לחלק האחרון שכתבתי אחי זה נראה לי הסדר הכי מתאים להביא תדברים

רותם

פורסם

אוקיי סבבה אז הגענו להבנה. אבל עכשיו נגיד אני מביא מה שאמרנו אז מקדימה יחסית יהיה משו איכותי כי אתה יודע קומפוננט וזה ומאחורה יהיה משהו שבעקרון נחשב פחות איכותי ויותר עוצמתי, האיכות לא אמורה להפגע?

רותם

פורסם

כן אחי אני מתכוון לקנות סאב. אבל עדיין נגיד ואין לי 6*9 מאחורה אז מה שיש מקדימה יעשה משו לכל האוטו? מי שיישב מאחורה לא ירגיש רק תבאסים? וכנ"ל לגביי מה שאני אשמע מאחורה לא יהיה סתם באסים?

עריכה:

חשוב לציין שאני מחפש SPL ובגלל זה בהתחלה אמרו לי שאין לי טעם לקחת בכלל קומפוננט. מה אתם מייעצים?

רותם

פורסם

אתה ממש לא תשמע רק את הבאסים יהיה לך במה קדמית!!

אתה תשמע את הבאס לא מאחורה אלה בכול האוטו

אצלי באוטו יש לי גם 6*9 של פיונר והם מנותקים:-)

פורסם

לא יודע המחשבה על זה שרוב הצליל יבוא לי מקדימה נשמעת דיי מעצבנת. והקומפוננט הזה יוכל לספק כזאתי עוצמה חזקה אחי שבאמת יהיה למערכת עוצמה? לחבר שלי יש באוטו 2 קומפוננטים של מורל מאחורה ומקדימה לא יודע איזה מורל בדיוק אבל בקיצר יש לו גם מגבר ואין לו סאב אבל יש עוצמה ובאסים גם ככה אבל היא לא עוצמתית מספיק כמו מה שאני מייחל שיהיה לי.

רותם

פורסם

לחבר שלך יש 2 קומפוננטים מאחורה ואחד מקדימה???

ובלי סאב??(עזוב לא משנה אפילו לא אגיב)

ההצעה שלי עדיף לקחת מגבר אם יש לך כבר מגבר אז אדיף סאב!!

אם תיקח סאב אז יהיה את הרמת הבאס שאתה רוצה(קומפוננט לא יכול להגיע לרמה הזאת!)

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח נשפכתי אחייי לא 2 מאחורה ואחד מקדימה. חח יש לו אחד מקדימה של מיד וגבוהים ומאחורה של מיד והוא בתהליכים להביא סאב פשוט חוסר בתקציב. ויש לו בינתיים מגבר שמגביר את שניהם.

ולא ממש הבנתי את מה שאמרת אחי.

אין לי מגבר בינתיים.

ונניח אני שם קומפוננט של מיד וגבוהים מקדימה ומאחורה רק סאב ושניהם מוגברים מן הסתם (הקומפוננט והסאב) לא יהיה חסר מאחורה את המיד?

רותם

פורסם

לא יודע אחי זה חסר הגיון זה נשמע לי כאילו חסר משו כאילו זה יהיה חלש ברמות. כאילו ירגישו הרבה באס אבל יהיה חסר משו.

מה שחבר שלי פעם אמר לי לעשות נשמע לי דיי מטומטם אבל הוא אמר לי עזוב אותך מקומפוננטים וזה זה לאיכות ולא לעוצמה הוא אמר לי לשים סתם טוויטרים טובים של פיוניר מקדימה 6*9 מאחורה עם מגבר וסאב וזהו

רותם

• תוכן חדש...