Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ב 955 יש לך hard disc עם אפשרות הקלטה של 6 דיסקים.

חוץ מזה לא ידוע לי הבדל אחר.

(תשאל את גרין מונסטר.... הוא מתמצא בזה יותר ממני)

בברכה איציק.

פורסם

ההבדל בין 2 המכשירים הוא באופציה אחת בלבד, ל955RMC, יש אופציה להקלטת שירים ישירות לHU, עד כ6 דיסקים.

פיצ'ר שחסר ב855MC, בגדול , מדובר על מכשירים זהים.

אגב, מומלצים בחום, האמת שבדיוק לפני כ3 שבועות, מכרתי מכשיר כזה (955RMC).

ולשאלתך בנושא של כמה לשלם עבור מכשיר כזה.

אז המחירון של SG אלקטרוניקה הוא באיזור ה5500 ש"ח, בפועל ניתן למצוא את המכשיר הנ"ל באיזור ה4500-4800 ש"ח.

אני אישית מכרתי את שלי במחיר של ייבוא אישי כולל הכל, בסה"כ מכרתי אותו ב3500 ש"ח, וזה גם מן הראוי לשלם על מכשיר כזה בייבוא אישי.

under construction..

פורסם

אם איני טועה, ישנו גם הבדל בקרוס - ב855 הקרוס הוא HP+LP בסיסי ואילו ב955 ישנו קרוס 3ואי מלא

עריכה:

המחירים - SG אלקטרוניקה, היבואן הרשמי של קלאריון בארץ - מפציצים במחירים, 956 עולה 5500ש"ח אצלהם, אבל הם גם נותנים אחריות 3 שנים.

ביבוא מקביל, עם אחריות של שנה, אפשר למצוא אותו ב3500 ש"ח.

אם תביא אותו ביבוא אישי מחו"ל - יעלה לך משהו כמו 650$

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

• תוכן חדש...