Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אני מתלבט בעניין של מה לקנות קודם? סאב? או קומפוננט חדש?

המערכת שלי כרגע כוללת:

קומפ' 5.25 של מורל מילניום (100 RMS),

מורל פולס 6*9,

מגבר של XETEC מסדרת GRAVITY (חמש ערוצים).

וHU של סוני CDX-M9900

(אין לי סאב כרגע)

העניין הוא שהתקציב שלי דיי מוגבל, ואני כרגע מחפש קניה קרובה אחת:

אני יכול לקנות סאב של Image Dynamics מסדרת IDQ

או שאני יכול לקנות סט קומפוננט של פוקאל K2P. (או נגיד ELATE שני חלקים)

המחירים כרגע זה לא העניין... העניין הוא שאני יכול לקנות רק אחד מהם (ואת השני רק בעוד מספר חודשים לא מוגדר)... ואני מתלבט מה לקחת.

מצד אחד: אם אני אקנה סט חדש, אני אאלץ לעשות לו בניה ואיטום. ואז זה עוד כסף... ולא יהיה מה שיאזן אותו (סאב) מבחינת הבאסים.

מצד שני: אם אני קונה סאב חדש, אני פוחד שהוא ימשוך את הבמה אחורה, ויבלוט מדי בסאונד הכללי. (כי הרמקולים הקדמיים כמעט ולא נותנים באס רציני)...

אשמח לשמוע את דעותיכם! ורצוי עם הסברים כמה שיותר מפורטים....

בברכה!

יונתן.

פורסם

תראה אני לא יכול לבוא ולהגיד לך תקנה קודם סאב או קומפוננט. זאת החלטה שלך בלבד.

עכשיו דעתי האישית: אני במקומך מתחיל עם קומפוננט K2P שזה סט מצויין!. תמכור את הרמקולים (קומפוננט וה6X9) שיש לך כרגע, תוסיף עוד קצת ותוכל להביא סאב על רמה. איטום וכל זה בסוף תוסיף כמובן שזה עוזר מאוד להבליט את המיד באסים של הקומפוננט. ולא הבנתי בשביל מה בניה?

פורסם

אני חושב שתמכור רמקולים אחוריים תקנה סאב

תשמע את השילוב בין הסאב לקומפננט .

אם זה נשמע סבבה .

אז תשאיר אותם אם לא אם הזמן תחליף את הקומפוננת

למה עדיף סאב? כי יש הבדל בין 6*9 לסאב

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...