Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10,000 RMS ?? הייתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת פרטים יותר מדוייקים.

שלו.

לפי דברי האיש הגברה במצעד האהבה משתמשים בהגברה החזקה ביותר,

המגבר CROWN שהתשמשו במצעד האהבה אני ימצא את הדגם שלו, יש לאביאל אחד כזה מאותה סדרה רק יותר נמוך וזה מגבר שלא מופיע באתר שלהם יותר.

תמיר

פורסם
לפי דברי האיש הגברה במצעד האהבה משתמשים בהגברה החזקה ביותר,

המגבר CROWN שהתשמשו במצעד האהבה אני ימצא את הדגם שלו, יש לאביאל זה המגבר שיש לאביאל, ולעוד הרבה חברות הגברה בארץ: http://www.crownaudio.com/pdf/amps/103169.pdf והוא אכן מאותה הסידרה של המגבר הזה: http://www.crownaudio.com/pdf/amps/k10684.pdf רק דגם אחד יותר חלש, וכפי שכתבתי כבר קודם, לא הביאו את המגבר הזה לארץ. אחד כזה מאותה סדרה רק יותר נמוך וזה מגבר שלא מופיע באתר שלהם יותר.

תמיר

קצת יותר פרטים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שמע אני לא המצאתי את זה, האיש הגברה סיפר לי,אני לא ידעתי שיש מגברים כאילו בכלל אני לא בקיא במגברי הספק של אירועים הפעם הראשונה ששמעתי על המגבר הזה זה כאשר בדקתי את הנתונים שלו באנטרנט, ואחרי איזה חודש ראיתי שיש לאביאל מגבר כזה מאותה סדרה אבל דגם נמוך יותר,

בקשר למגברים בארץ אין אף אחד שיודע בדיוק מה הולך בארץ ואם הבחור ייבא את המגברים או לא,

אני גם לא האמנתי שזה 10000W אבל שבדקתי ראיתי. אבל אני חייב למצוא את הדף נתונים, זה לא מאילו שהראתה לי.

תמיר

פורסם
שמע אני לא המצאתי את זה, ברור לי שלא המצאת את זה האיש הגברה סיפר לי,אני לא ידעתי שיש מגברים כאילו בכלל אני לא בקיא במגברי הספק של אירועים הפעם הראשונה ששמעתי על המגבר הזה זה כאשר בדקתי את הנתונים שלו באנטרנט, כניראה שלא בדקת נכון, גם היום חברת CROWN לא מייצרת מגבר בהספק שרשמת כאן קודם (10KWrms לערוץ, בהתנגדות של 4 אוהם) המגבר הכי חזק שחברת CROWN מייצרת היום הוא מגבר שנקרא: IT 8000, רצ"ב קישור: http://www.crownaudio.com/pdf/amps/137251.pdf וגם הוא לא מגיע להספקים שרשמת כאן קודם. ואחרי איזה חודש ראיתי שיש לאביאל מגבר כזה מאותה סדרה אבל דגם נמוך יותר, אני ואביאל החברים הכי טובים, אני יודע בדיוק איזה מגברים יש לו ועניתי לך על זה כבר קודם.

בקשר למגברים בארץ אין אף אחד שיודע בדיוק מה הולך בארץ ואם הבחור ייבא את המגברים או לא, לאחר ותק של למעלה מ - 25 שנים במיקצוע, אני יודע בדיוק איזה ציוד נמצא והובא לארץ !!! (גם ציוד שהובא לארץ באופן אישי, ולא ע"י היבואנים) את ההגברה באירוע הסיום של מצעד האהבה מבצעת חברת זילברבויים, ומהכירות אישית שלי עם החברה הנ"ל, בעליה (האחים יוסף וצבי זילברבויים) ומנהלה בפועל, בשנים האחרונות, (גילי יגאלי) אני אומר לך בביטחון המלא ביותר שאין להם מגברים בהספק שרשמת כאן קודם.

אני גם לא האמנתי שזה 10000W אבל שבדקתי ראיתי. אבל אני חייב למצוא את הדף נתונים, זה לא מאילו שהראתה לי. אשמח מאוד ליראות את דף הנתונים הזה, אבל ביניינו אל תתאמץ לחפש כי הוא לא קיים .

תמיר

תמיר,

עדיין לא קיים מגבר אודיו בעולם שמספק 10KWrms לערוץ, בהתנגדות של 4 אוהם, גם לא בהתנגדות של 2 אוהם לערוץ.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

זה סאב מקצועי , מאוד פופולרי בחו"ל , מגיע לעוצמות מטורפות , דורש הרבה מקום בתא המטען

סתם שתבינו את הסדרי גודל

הנה סאב של גראונד זירו 15" לעומת סאב 12" של jbl

SIMG1154%20smaller.jpg

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

כל הקישקוש הזה של רמקול עם "יותר RMS" הוא יותר חזק פשוט לא נגמר. אז מה עם רמקול מסויים הוא מיליון וואט ? זה לא אומר שום דבר לגבי איכות השמע, זה לא אומר שום דבר לגבי עמידות המכניקה שלו בעוצמות כאלו, לא מצויין אפילו באיזה תנאים אותו רמקול עומד (עם בכלל) בעוצמות כאלו.

זה טריק יחצי ציבור / פרסום נטו, שעובד יפה מאד בתעשיה הזו, שבה כל דבר שהוא יותר "חזק" נחשב ליותר טוב...

פורסם

ITAY אני מסכים איתך ב100%

חוץ מזה מי רוצה סאב 10 אלף וואט RMS הL7 לא מספיקים חוץ מזה תראו את הJACKHAMMER הוא קצת פחות ממטר והוא 12 אלף RMS זה דבר שיכול להיות .. לא יכול להיות שסאב כמו סאבים בגודל רגיל יהיה 10 אלף RMS...

• תוכן חדש...