Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פתחתי את הדלת שלי והתבאסתי לראות כי נכנס לשם 5.25 ולא ה6 וחצי שרכשתי

עכשיו השאלה שלי היא בשביל לחסוך לעצמי כאב ראש מיותר.

האם יש הבדל משמעותי בין 2 הגדלים? על נייר זה הבדל של 10 RMS האם הם שווים את זה? האם זה עד כדי כך מורגש שכדאי לי להשקיע מאמצים ולדחוף לשם את ה6 וחצי שיש ברשותי?

תודה רבה

E46 330CI

פורסם

ההבדל הוא לא בעוצמה בכלל, אלא ביכולת של הרמקול לרדת נמוך יותר.

רמקול טוב של 6.5 מסוגל להפיק צליל יחסית איכותי בתחום תדר 60 הרץ - מדגיש את המילה "יחסית"

רמקול 5.25 מתחת ל80 כבר לא מוציא תוצאה טובה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם ברכב מותקנת מערכת שכוללת גם סאב, ההבדל לא יהיה משמעותי.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הרכב הוא רנו 19, באוטו יהיה סאב ככה שתדרים נמוכים מסופקים לי, על נייר רשום שה6וחצי יורד ל40 וה5.25 יורד רק ל46 הרץ ככה שזה לא נראה לי כזה הבדל קיצוני שזה לא יצליח לנגן מתחת ל80 הרץ בצורה טובה

האם אני צודק?

תודה לכם (:

E46 330CI

פורסם

גם וופר של 5.25 וגם 6.5 ינגנו בצורה טובה תדרי 80 הרץ ומעלה.

בגדול ההבדל המשמעותי הוא שוופרים של 6.5 יכולים לרדת עוד טיפונת יותר נמוך מאשר 5.25.

אבל 5.25 יפיק תדרי מיד ומיד באס, יותר טוב מאשר 6.5.

בגדול, לא אמורה להיות בעיה, ואתה תהנה גם מסט של 5.25 אצלך ברכב.

under construction..

פורסם

עכשיו אני עם לב שלם יכול לנסוע ולהחליף, תודה על העזרה.

על הדרך עוד שאלה, האם שווה לי להשקיע ברמקולים מאחורה? יש לי בנתיים את הקומפוננט, יש לי מגבר אינפיניטי המפורסם ,סאב של ג'יי בי אל ורמקולים אחוריים ישנים של פיוניר שמחוברים למערכת ללא הגברה אבל הם נחנקים מאוד בווליום גבוה, אז חשבתי להעביר את הכל לפרונט ומאחורה שיתן קצת נפח.

יהיה לי מחסור כלשהו או שהקומפוננט יספק אותי?

E46 330CI

פורסם

עדכון!@

החלפתי את הקומפוננט ועכשיו הוא יושב בול, ללא חיתוכים מיותרים ושינוים :)

אם מישהו יוכל ליעץ לי בנוגע למה ששאלתי אני ישמח מאוד

E46 330CI

פורסם

עדכון!@

החלפתי את הקומפוננט ועכשיו הוא יושב בול, ללא חיתוכים מיותרים ושינוים :)

אם מישהו יוכל ליעץ לי בנוגע למה ששאלתי אני ישמח מאוד

לפי דעתי קומפוננט וסאב יספיקו לך (אלא אם כן אתה מסיע כל הזמן אנשים במושב האחורי וגם הם רוצים לשמוע כמו שצריך...) ובכל מקרה אתה תמיד יכול להוסיף רמקולים אחוריים בעתיד. (אתה לא חייב לקנות הכל בבת-אחת). אם הרמקולים הנוכחיים "נחנקים" אז או שתעביר את הסאונד יותר לקדימה,או שפשוט תפטר מהם (כמו שאני עשיתי).

פורסם

חיתוך תדרים הכוונה? אני חושש שלא

זאת מערכת די ישנה של פיוניר DEH-3100R אם זה אומר לך משהו..

תודה.

נ.ב

כשהכל ישב כמו שצריך אני כבר יראה אולי אני ישקיע בסאב חדש (יש לי ג'יי בי אל) ורמקולים אחוריים נורמלים

או שבראש חדש (וכנראה שזה יהיה אלפיין)

E46 330CI

פורסם

עכשיו סיימתי להתקין את הקומפוננט והתוצאה לא כמו שרציתי

רוק באיכות גבוה תענוג לשמוע אבל ראפ בכלל לא משו

הדלתות מקרקשות ורועדות, המידים נותנים באסים לא שייכים כאלה, יעני הם מרעידים את הדלתות בצורה מפחידה.

איזה באסה ציפיתי ליותר

אולי בראש החדש תהיה לי אפשרות לשלוט על התדרים.

נ.ב

יש לכם אולי המלצות לראש באזור ה1400 שקלים?

E46 330CI

פורסם

במצב כזה, של דלתות רועדות וכו.., מוטב לבצע איטום לדלתות. כמו כן יש אפשרות ממגבר האינפניטי לבצע חיתוך של התדרים הנמוכים.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

• תוכן חדש...