Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיצר, הבנתי, אף אחד לא מבין פה כלום ולא יודע להמליץ בפועל על מערכת HEAD UNIT, תודה רבה אחים שלי !!!!11111111 אתם שולטטת

פורסם

גבר - שוב אני אומר לך -

בתקציב שנתת, כל מה שתקנה עם האופציות שבקשת יהיה טוב - כך שמי שהפנה אותך לזאפ ידע על מה הוא מדבר.תכלס ב 500 זוזים לא מקבלים הרבה אפילו מקבלים מעט, כך שלנסות יד שניה יכול להיות פיתרון יעיל יותר אבל אז סבורני כי לא תמצה בנקל את היציאות המבוקשות .

ב500 שח אתה יכול לחפש אמינות ואיכות רק ביד שניה - אם אתה מתעקש על חדש אז בבקשה : כנס לזאפ תריץ חיפוש בסכום המבוקש ובמילות המפתח רשום את האופציות המבוקשות - כל מה שתקנה יהיה בדיוק אותו דבר - בהצלחה - מקווה שתעדכן אותנו.

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

פורסם

אוקי, ואם אני מעלה את התקיב ל 800-1000 ש"ח, איזה דגמים מומלצים בשוק שיש להם כניסה לנגן מוזיקה פנימית?

• תוכן חדש...