Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעיינתי בכמה אתרים והרצתי חיפושים על איך לבנות תיבה + התוכנה והמאמר המצויין של תמיר!

התייאשתי קצת אני צריך עזרה בתיכנון תיבה סגורה

יש לי את כל הנתונים שצריך על הסאב: שהוא של סאונדסטריים XS 12 אינץ..

rms- 300

mag. wgt.-40 oz

v.c size- 2.0 inch

v.c imp- 4ohm*2

fs (hz)- 35.03

vas (cu. ft.)- 2.303

qms- 10.775

qes- 0.726

qts- 0.680

xmax (in.)- 0.315

spl- 88

מי שיכול לעזור לי לתכנן את התיבה מבחינת המידות שהיא אמורה להיות אז אני אשמח..

בתודה אביתר!

Guest תמיר .א.
פורסם

איך אתה אוהב את הסאונד ? עמוק? מדוייק ? פאנצ'י ?

תמיר

פורסם

שכחתם אותי?!

אני עדיין מחכה לתשובות או עזרה בתכנון תיבה

כרגע יש לי תיבה שאני די מרוצה ממנה (תיבה פתוחה) אבל אני בטוח שאפשר להוציא יותר מהסאב..

אז כל מי שמעוניין לעזור אני אשמח..

פורסם

אם אתה רוצה עומק .. ודיוק אז לך על תיבה אטומה .. לא יודע איך או למה אבל היא מדייקת את הבעיטות..של הממברנה כמובן...

לי נראה שכשהאוויר נפלט(יוצא ) מפתחי האוויר .. הוא פשוט עם יציאת האוויר גם הממברנה נסחפת איתו או משהו כזה.. זאת אומרת שהיא ממשיכה לבעוט ..

אבל מה שבטוח זה שבתיבה אטומה הבעיטות יותר חזקות כי פעם שמו שני סאבים במכונית אחד אטום ואחד פתוח על אותו ווליום הבעיטה של האטום הייתה יותר חזקה..

פורסם

אני יודע שתיבה אטומה יותר מדוייקת אבל לכל סוג של תיבה יש את היתרונות והחסרונות שלה..

עכשיו אני יודע שאני רוצה תיבה אטומה ולא פתוחה

השאלה היא איך אני משיג מידות לתיבה סגורה ע"פ נתונים של הסאב שלי בשביל להוציא את המירב מהסאב..

אני מחכה גם לתשובות מתמיר א. (הבנתי שאתה אחד מהתותחים בתחום..)

• תוכן חדש...