Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7386 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמעו חבר'ה אני יש לי סאב אטום במכונית. ותמיד היה לי סאבים אטומים והבעיה שחברים שלי לא מאמינים שיש לי סאב אטום הם ראו אותו ואמרו לי שזה יוצא מתוך הממברנה (האוויר) ואומר שאם סאב לא מוציא אוויר הוא יתקלקל לאחר 5 שניות...

מה אתם אומרים על הדבר הזה ?

לאחר שאני נכנסתי והבנתי שיש SQ וSPL הבנתי שיש סאבים אטומים אבל לך תסביר לחברים שלי שיש סאבים אטומים??

אבל גם זה נראה יותר הגיוני מה שהם אומרים וגם מתקין אחד אמר לי את אותו הדבר..

כל הכוח והעוצמה שמוציא הסאב הוא לא יכול לשמור בפנים בסוף הוא יתפוצץ זה כוח עצום

מה אתם אומרים?

פורסם

אני שאלתי שאלה דומה לא מזמן:

א. זה לא פוגע נקודה.

ב. אם אתה רוצה עוד מידע אז תריץ חיפוש בפורום

אריק

פורסם

איזה שטויות ..

קודם כל אין סאב אטום , יש תיבה אטומה

דבר שני הסאב לא יתפוצץ אין לך מה לדאוג

המתקין הזה שאמר לך את זה .. טוב אני לא יודע מה להגיד לו שיהיה בריא :S

פורסם
תשמעו חבר'ה אני יש לי סאב אטום במכונית. ותמיד היה לי סאבים אטומים והבעיה שחברים שלי לא מאמינים שיש לי סאב אטום הם ראו אותו ואמרו לי שזה יוצא מתוך הממברנה (האוויר) ואומר שאם סאב לא מוציא אוויר הוא יתקלקל לאחר 5 שניות...

מה אתם אומרים על הדבר הזה ?

1.כנאמר,סאב אינו מוציא אויר אלא גורם לתנודה של אויר בחלל מסויים[במקרה שלנו חלל התיבה].

2.נישרף לך הסאב לאחר 5 שניות?[כדיברי חבריך המדופלמים...]

3.תגיד לחברים שלך לא להרצות ולתת דין על משהו שאין להם בקיאות בו!

שבת שלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...