Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעדיף בהתחלה רק את הרדיו עצמו מגבר ורמקולים ואולי בעתיד להוסיף סאב אבל בכל זאת תתנו לי דגמים מאתר זאפ שכל החלקים יתחברו ויתאימו אחד לשני

פורסם

באיזה רכב מדובר ומהם סיגנונות המוסיקה שאתה אוהב לשמוע? האם בא בחשבון ציוד משומש?

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

תעלה תקציב, תקבל קומפוננט יותר טוב... הכל עיניין של תקציב אלא אם כן אתה מוכן להתפשר על ר"ד יותר פשוט וזול...

וד"א, מהי מידת הרמקולים אצלך בדלתות?

פורסם

לא יודע מה מידת הרמקולים בדלתות אני יוכל להגיד לך שיש לי שברולט קוליר אולי זה יעזור לך , תעלה לי את הקומפוננט למשהו יותר טוב,איך המגבר והרדיו דיסק??שאתה הבאת לי??

פורסם

מר בחור אתה כנראה לא הפנמת עדיין שאנשים פה לא עובדים אצלך... כנס לזאפ ותמצא את הדגם! לא כ"כ קשה תאמין לי...

פורסם

אתה צודק אתם אומרים לי דגמים ואני לא מבין בזה ואני שואל כאן כי אני לא רוצה שאנשים יעבדו אליי אז בבקשה מי שיכול להביא גם קישור מאתר זאפ אז אני יודעה לו תודה רבה לעוזרים

• תוכן חדש...