Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדר"כ אני לא יוצא מהפורם הטכני אבל היות והשיפוץ המכני של הרכב עתיד להסתיים בקרוב מאוד, רציתי לשמוע בעצות של מביני עניין לגבי מערכת לאוטו.

נתחיל מזה שכרגע אין לי שום צורה של מערכת סאונד...לא רמקולים ולא רדיו דיסק\טייפ\צ'יינצ'ר.

המערכת שאני מעוניין להרכיב תיהיה מבוססת על איכות, ולא כמות\עוצמה או כל דבר אחר.

התקציב הכלילי (לא כולל הרדיו דיסק) עומד על כ-1500 שקל_+.

מה אתם ממליצים, ומה הם המיקומים הטובים ביותר בשביל פיזור הרמקולים?

אודה לכל מי שיכול לעזור.

פורסם
בדר"כ אני לא יוצא מהפורם הטכני אבל היות והשיפוץ המכני של הרכב עתיד להסתיים בקרוב מאוד, רציתי לשמוע בעצות של מביני עניין לגבי מערכת לאוטו.

נתחיל מזה שכרגע אין לי שום צורה של מערכת סאונד...לא רמקולים ולא רדיו דיסק\טייפ\צ'יינצ'ר.

המערכת שאני מעוניין להרכיב תיהיה מבוססת על איכות, ולא כמות\עוצמה או כל דבר אחר.

התקציב הכלילי (לא כולל הרדיו דיסק) עומד על כ-1500 שקל_+.

תראה.. 1500 +- בשביל מה? רק רמקולים? או גם מגבר? או שאולי גם סאב..

כי זה מחיר בעייתי בשביל איכות..

אם תרצה איכות המחיר הזה יספיק לך בשביל רמקולים בלבד.

מה אתם ממליצים, ומה הם המיקומים הטובים ביותר בשביל פיזור הרמקולים?

מקדימה תמיד מומלץ לשים קומפוננט המידבאס בדלת והטויטר נמצא בדרך כלל או על הדש בורד או בחלק העליון של הדלת.

לגבי רמקולים אחוריים...יש כאילו שיגידו לך כן...ויש כאלה שיגידו לא..

זה עינין של טעם...בכל מקרה אם תחליט כן לשים אחוריים מומלץ(בשביל הנהג) לשים אותם על המגש

האחורי.

אודה לכל מי שיכול לעזור.

.....

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

• תוכן חדש...