Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה אפשרויות לקומפוננטים, יש לי תקציב מוגבל אז לא להוסיף לי בבקשה עוד אפשרויות..

mb quart - אני לא בטוח איזה דגם אבל על המידים כתוב DWC 160

planet audio - http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=6b0164c5f0565b76a018d211a7e76be1&productid=116

או MOREL PULSE?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני הייתי בודק את ה MB QUART יש להם סטים מעולים.

תשמע את המורל ואת הMB Q כמובן בעיניים עצומות מבלי לדעת מה מבינהם אתה שומע ואת זה שנשמע הכי טוב תיקח

פורסם

שכחתי לציין, יש לי כבר את הMBQ שהבנתי שהוא מצויין. אבל יש לו טוויטר שרוף וטוויטרים טובים עולים לבד בערך 300 שקל אז כדאי כבר לקנות מורל פולס וזהו?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

יש לך אותו? אתה אוהב את הסט הזה? אם כן תשאיר אותו לא חבל לקנות עוד סט חדש? במקום לקנות סט חדש תקנה 2 טויטרים חדשים של מורל.

פורסם

קיבלתי מחבר במתנה. הוא עדיין לא מותקן אצלי. בגלל זה ההתלבטות.

כי הוא משומש עם טוויטר שרוף וכבר כמה גדול יכול להיות ההבדל בין שני הסטים עם בכל מקרה שניהם יעבדו עם אותו טוויטר..?

Good guy goes to HEAVEN

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אמ אתה תקח פלנט אודיו אז רק את זה

הוא חבל על הזמןhttp://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=b2d7900d47b231572bdbfc83fd21b1d8&productid=118

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

• תוכן חדש...