Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידו חברה ,מתי יהיה מפגש פורום בא לי לראות על מה אנשים מדברים פה...ואני ממש נהנה לראות מכוניות עם מערכות משופרות..

DRIVE IT LIKE YOU STOLE IT!!!:twisted::scatter:

פורסם

אם אתם מעוניינים במפגש

אז תפתחו את השרשור החדש ביום ראשון

ותקבעו את התאריך אבל שיצא ביום שבת:wink:

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

לפי שמועות - 8.4.06 12:30 אצטדיון רמת גן (קניון איילון) מול הבאולינג

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול אני חושב שכן, אבל למפגשים יש גם רוח חופשית כמו שאומרים - כמעט כל שבת יש כמה חברה שבאים קבוע... לפחות ככה זה היה בתקופה שאני הייתי מגיע הרבה למפגשים...

וכמו שאמרתי - לפי שאלות שרצות כאן בפורום - צריך להיות מפגש ב8.4

אני די בטוח שיש אנשים שלא מתאים להם לבוא כל שבוע למפגש לכן גם לא מכריזים כל שבוע על מפגש - אבל יש כאלה שבאים כמעט כל שבוע בלי שום קשר להכרזה.

חוץ מזה - באותו המקום גם מתקיימים מפגשים של נישות אחרות מעולם הרכב... שזה גם מאוד מעניין לבוא וליפול במקרה על מפגש כזה - יש לך את המפגש של הגרמניות המשופרות, מפגש של סובארו ישנות ומפגש של STI, מפגש של PSI - פיג'ו סיטרואן ישראל משופרות... המפגש של האודיו, יש לך את המפגש של החיפושיות (אני חושב שזה דווקא בימי שישי וגם הSTI - כבר לא זוכר...) ככה שכמעט תמיד יש איזה משהו שכיף לבוא לראות ובשבילנו... לשמוע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מנהלים לא קובעים מפגשים, הראשון שיתפוס יוזמה יכתוב הודעה מסודרת עם כל הפרטים ואנחנו נדביק.

איציק.

פורסם

אם לא שמתם לב עד כה,הרשו לי להאיר את תשומת ליבכם לתרד בעמוד הראשי המורה על מפגש מרכז בתאריך ה8.4.06 [שבת, 13:00]

שבת שלום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...