Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, ברצוני לשמוע תגובות בנוגע לקומפוננט של אלפין איך הם ? (בצורה כללית כי את הדגם הספציפי שמעניין אותי אני לא זוכר אני רק זוכר שהוא מסידרת type e ועל הרמקול רשום שהוא מוציא 45 rms ) מה שהיה לי מוזר שהרמקול נורא שיטחי והמאגנט שלו נורא קטן המוכר ניסה לשכנע אותי שזה רמקול שתפור לרכב שלי (סובארו אימפרזה- וזה מכיוון שאין לי הרבה מקום בדלת מבחינת עומק, איפה שיושב החלון) עכשיו אני יסביר מה אני מנסה לשאול מכיוון שהשאלה היא מעט כללית, פשוט מבחינת מערכות ידוע שיש לחברה מוצרים ברמה גבוה וכך גם מגברים ומבחינת רמקולים לא זכור לי ששמעתי או ראיתי אצל אנשים ברכב רמקולים של אלפין, ולכן אם מישהו שמע ויכול להביע דעתו אשמח לשמוע

תודה.

פורסם

זה לא מחייב יכול להיות שלחברות אחרות תמורת אותם מחירים יש מוצרים ברמה גבוה יותר, אני מעדיף עם כל הכבוד להסתמך על ניסיון של מישהו עם אותם רמקולים ,ולא הסתמכות על המותג,לפני שאני הולך לרכוש אותם בגלל שאין לי את הדרך לשמוע אותם בעצמי ולהחליט אם אני אוהב אותם או לא.

• תוכן חדש...